1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

ArkadaşLar şunu söyLemek istiyorum.Beşiktaş taraftarı rakipLeriyLe daLga geçer,her taraftar yapar bunu.Ama Beşiktaş taraftarı yiğidi öLdürür hakkını verir.Bu forma için savaşan hangi oyuncuyu ısLıkLadığını gördünüz?Geçen maçta Ersan saçma sapan pas attı birkaç kere,ama mücadeLe ettiği için hep aLkışLadı tribün.Nobre,adam öLene kadar savaşır,ama mümkün mertebe goL atmamaya dikkat eder.Buna rağmen Nobre'ye tepki göstemez koLay koLay.Bu AureLio için de geçerLi.Beşiktaş taraftarı ne zaman demiş "AureLio en iyi Türk ön Libero değil" diye? Ne diyorduk geLmeden önce Uğur İnceman mı diyorduk?
    Herkes biraz içten oLsa,açık sözLü oLsa ve objektif oLsa keşke.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post

ArkadaşLar şunu söyLemek istiyorum.Beşiktaş taraftarı rakipLeriyLe daLga geçer,her taraftar yapar bunu.Ama Beşiktaş taraftarı yiğidi öLdürür hakkını verir.Bu forma için savaşan hangi oyuncuyu ısLıkLadığını gördünüz?Geçen maçta Ersan saçma sapan pas attı birkaç kere,ama mücadeLe ettiği için hep aLkışLadı tribün.Nobre,adam öLene kadar savaşır,ama mümkün mertebe goL atmamaya dikkat eder.Buna rağmen Nobre'ye tepki göstemez koLay koLay.Bu AureLio için de geçerLi.Beşiktaş taraftarı ne zaman demiş "AureLio en iyi Türk ön Libero değil" diye? Ne diyorduk geLmeden önce Uğur İnceman mı diyorduk?
    Herkes biraz içten oLsa,açık sözLü oLsa ve objektif oLsa keşke.
    Tamam içten söylüyorum.Aurelio Fener'e geri dönseydi Fener yine 30 yaş üstü adam almış olucaktı herkes öyle diyecekti hep eskimiş oyuncuları topluyor olucaktı.Bedavaya gönderdiği adamı alıyor olucaktı böyle dencekti dostum biraz bence sen objektif ol

Mesaj Yetkileri