Allah müstahakınızı vermesin...Öğlen öğlen güldürdünüz şu yazdıklarınızı okuyunca...Emana mı ??? ne kadar emin konuşuyorsunuz öyle bu takımın başında böyle bir yönetim olduğu sürece daha çok transfer bekleriz biz...
Allah müstahakınızı vermesin...Öğlen öğlen güldürdünüz şu yazdıklarınızı okuyunca...Emana mı ??? ne kadar emin konuşuyorsunuz öyle bu takımın başında böyle bir yönetim olduğu sürece daha çok transfer bekleriz biz...
Yalçın Dümer istifa...
Aha geçmiş olsun beyler yönetim işi de yattı..
Emana'yı Dünya Kupası'nda pek beğenmemiştim ben.FM'den de ona olan bir gıcıklığım varGelmesin istiyorum da o gelmezse kim gelicek o da var.Gelirse gelsin ne diyim (:
Benim PES'ten gıcığım var. Kuzenim ne zaman Kamerunu alsa bana gol atıyor![]()
Bırakın bu işleri yav...Transfer falan beklemeyin 1 Eylül e kadar...1 Eylül de asıl bombalar patlayacak.Yönetim Faroe Adalarına kaçacak..En büyük bomba budur...
Aynen,kimsenin geleceği yok.Zaten şurada 7 gün kaldı.420 saatlik bir sürede ne yapabilecek bakalım yönetim?
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Kanaltürk "Emana Galatasaray'da" dedi. Yalanlamalar bir bir geliyor![]()
Yok.Bu sefer gerçekten Emana GS'de heralde.Bu saatten sonra vazgeçmek intihar olur.
Bu saatten sonra Emana'dan iyi bir ismin gelme olasılığının düşük olması da bir gerçek...
Galatasaray yönetiminde iki istifa!
Galatasaray'da sıcak saatler yaşandı. Pazarlama A.Ş yöneticileri istifa etti.
Haldun Üstünel ile yaşanan yaprak dökümünün ardından bugün ise çatlak bir ses daha yükseldi. Yöneticilerden Cemal Özgörkey, Pazarlama A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan istifa etti. Özgörkey, Yönetim kurulu üyeliğine ise devam ediyor.
Merhum Özhan Canaydın'ın oğlu Murat Canaydın ise Pazarlama A.Ş. üyeliğini bıraktı.
Sarı-kırmızılı kulbüün resmi internet sitesinden "DUYURU" başlığı ile ise şu açıklama yapıldı:
"Galatasaray Spor Kulübünün genel olarak yürüttüğü yeniden yapılanma ve özellikle şirket birleşmeleri çerçevesinde Galatasaray Pazarlama A.Ş. Yönetim Kurulu üyeleri, yeni yönetim kurulunun seçimi için 27 Ağustos 2010 Cuma günü genel kurulu toplantıya çağırmış ve bu nedenle görevlerinden ayrılmışlardır.
Kendilerine bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ve katkıları için teşekkür ederiz.
Galatasaray Spor Kulübü
Yönetim Kurulu"
Aha Yalçın Dümer tutturdu![]()
AA
Emana'da yeni bir gelişme! Real Betis kulübüne yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre, Emana'nın Galatasaray'a transferi konusunda önerilen bonservis bedelinin ilke olarak Real Betis tarafından kabul edilmesine rağmen, İspanyol kulübün Kamerunlu futbolcuya olan borcuyla ilgili konunun çözümlenemediği kaydedildi.
Real Betis'te en fazla maaş alan futbolcularından biri olan ve sezon başına yaklaşık 2 milyon avro kazanan Emana'nın, kulübünden yüklü miktarda alacağının olduğu ve bunu bırakmak istemediği ifade edildi. Real Betis'in, Emana'ya olan borcunu ödeyebilmek için bonservis bedelini 6 milyon avrodan 8 milyon avroya yükselttiği, Galatasaray kulübünün de 8 milyonu ödemeye kesinlikle yanaşmadığı söyleniyor.
Sevilla'da bugün Real Betis kulüp binasında yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren toplantıdan sonra basına bilgi veren Emana'nın menajeri Juan Pablo Varela, "Dün Emana, ayrılmaya çok yakınken bugün gitmekten çok Real Betis'te kalmaya daha yakın. Onun ayrılacağı konusunda kötümserim" dedi. Real Betis'in Galatasaray'ın önerdiği 6 milyon avroluk teklifi kabul etmemesine şaşırdığını kaydeden Varela, "Ben anlamıyorum. Nasıl olurda transfer piyasasının böyle olduğu bir zamanda 6 milyon avroluk iyi bir teklif reddedilir. Betis, bir futbolcusundan (Sergio Garcia 10 milyon avroya alınıp 6 milyon avroya satılmıştı) 4 milyon avro kaybetmeyi göz önüne alırken, şimdi Emana'dan kazanacağı 6 milyon avroyu kaybediyor" şeklinde konuştu. Varela, "Transfer sezonunun sona ermesine az bir süre kalmasından ve Türklerin bu duruma çokta fazla tahammül edemeyeceğinden dolayı, müzakerelerin uzun süreceğini sanmıyorum" dedi.
Gelişmeler üzerine, daha önceden antremana katılmayacağı söylenen Emana'nın bu akşamki Real Betis antremanına gidip, takım arkadaşlarıyla çalıştığı da bildirildi.
Editör'ün Notu
Öğle saatlerinde Anadolu Ajansı'nın Emana Galatasaray'da başlığı ile verdiği haberde şu ifadelere yer verilmişti; "Galatasaray'ın, İspanya 2. Futbol Ligi takımlarından Real Betis'te forma giyen Kamerunlu orta saha oyuncusu Achille Emana'nın transferi için anlaşma sağladığı öğrenildi." Bu gelişmeden kısa bir süre sonra İspanyol kaynaklar önerilen 6 milyon avroluk rakamın Real Betis tarafından "kesin" olarak kabul olmadığı belirtilirken, AA akşam saatlerinde geçtiği ikinci haber Real Betis'ten Emana'nın alacaklarının problem yaratması üzerine oldu.
Adamlar hem tutamıyor hem satamıyor hale bak![]()
Kime inanacağımızı şaşırdık, sizin gazeteciliğinize artık yeter .Resmi siteden başka hiçbir şeye inanmayacağım artık .
Lig Tvde olmayabilir demis ama Emana'dan Nijeryali futbolcu diye bahsetmisler![]()
Misimovicde Emana da yalan olmus gelmiyolarmis.
Adnan Sezgin in kulakları çınlıyordur herhalde beceriksiz.
Şaka maka Adnan Sezgin, Celalettin Kolot'u da geçti..
Size dedim yalanlandı diye inanmiyonuz![]()
Adnan Sezgin dün istifa etmeyeceğini söyledi boşuna ümitlenmeyelim.
Bu kadro ile devre arasına kadar gidermi acaba bu Adnan Sezgin daha 2.ligten adam getiremiyo yeter artık bırak bari bizim için en büyük transfer bu olur
buradan Adnan Sezgin'e sevgi dolu(!) sözcüklerimi gönderiyorum![]()
Screw you guys, I'm goin' home
haldün üstünel olcaktı şimdi
Bu adamın gönderilme sebebini bilen var mı ?
Gs tarihinin Bülent Akın'a 8 milyon euro verilmesi dahil en talihsiz olayıdır yani ..