Sayfa 327 / 1204 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427827 ... SonSon
9,781 ile 9,810 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emana forum efsanesi oldu cidden..

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Emana forum efsanesi oldu cidden..
    Robinho kadar olmasın.

emana'nın katkısı olucaktır gerçekleşirse ama takıma uyum sorunu vs. bu süreyi ne kadar atlatacağı önemli.. başka çare yok beklicez hep birlikte..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Emana Transferinin Bugün Saat 5 ve 6 Arası Açıklanması Bekleniyor.

Bekleyelim bakalım
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İdmandan önce doping olur bana da hadi bağalım

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Benim görüşüm şu ki (Doğruluğuna kesinlikle inanıyorum); Adnan Polat Sezonun ilk yarısı için idare edecek bir kadro kurmak istiyor.Amacı şu; Şimdi ses getirecek,taraftarları ayağa kaldıracak bir isim transfer edilip Ali Sami Yen'i doldurmaktansa,Bu transferleri devre arasında yapıp TT Arena'yı doldurmak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Görünen köy kılavuz istemez kardeşim bunu atlıyorsun. Kallström'ü elden kaçırdık, Emana'yı alamıyoruz. Devre arasında büyük yıldız getirmek imkansız gibi birşey, çünkü yıldız dediğimiz oyuncuların hepsi uluslararası arena'da top oynuyor. Bize gelince oynayamayacaklar Avrupa'da. Neredesin Haldun Üstünel neredesin? Nasıl bir zihniyet bu ya nasıl...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

1-2 hafta öncesinde karamsar olmamak gerekiyor demiştim. Ancak şu anda ben de karamsarım.

6 günde 3 oyuncuyu nasıl getireceğiz meraklar içerisindeyim.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by RiG0BeRT View Post
    Benim görüşüm şu ki (Doğruluğuna kesinlikle inanıyorum); Adnan Polat Sezonun ilk yarısı için idare edecek bir kadro kurmak istiyor.Amacı şu; Şimdi ses getirecek,taraftarları ayağa kaldıracak bir isim transfer edilip Ali Sami Yen'i doldurmaktansa,Bu transferleri devre arasında yapıp TT Arena'yı doldurmak.
    ilk yarıda 10. bitirdikten sonra 2. yarıda tt net i doldumuşun ne olur doldurmamışın ne olur?
    Son gün yine bi İnamato gelir beyler

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Para varda işlerine gelmiyor Akılları TT Arenayı doldurmak.Ama UEFA'dan elenip,Lige havlu atan bir Galatasaray'a hangi oyuncuyu getirirseniz getirin o Stad dolmaz.Bu Zihniyet yanlış.Sen Ligde ve UEFA'da yoluna doludizgin devam edersen Taraftar herzaman stadı doldurur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haldun Üstünel gelmeden iflah olamayız transferde.

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    1-2 hafta öncesinde karamsar olmamak gerekiyor demiştim. Ancak şu anda ben de karamsarım.

6 günde 3 oyuncuyu nasıl getireceğiz meraklar içerisindeyim.
    Zaten Temmuz aylarında Polat üstü kapalı olarak Fenerbahçenin ilgilendiği bir futbolcuyu alıcaz demişt.Sonra 5 Transfer yapılcak dedi ama 2 Oyuncu gittikten sonra transferler yapıldı.Kısacası biri gitti diğeri geldi ben bunlara transfer olarak değil,değiş tokuş olarak bakıyorum ki Pino'nun göstereceği performans Keita'ya yaklaşabilecekmi oda soru işareti

Yinede herşeyi kabullendik 3 Transfer kaldı diyorduk Ağustos'da Adnan Polat 1-2 Transfere indi.Şimdide Transfer sezonu bitesiye kadar 1 Oyuncu alıcaz diyor Kimi kandırıyor acaba? Tabikide kendisini !

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Yada bi arap şeyhi takımı satın alsa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Misimovic her an Schalke'ye gidebilir. Galatasaray elini çabuk tutmaz ise, kendisi Türkiye'ye gelmek istiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Misimovic her an Schalke'ye gidebilir. Galatasaray elini çabuk tutmaz ise, kendisi Türkiye'ye gelmek istiyor.

"Misimovic Schalke'de"

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Wolfsburg'da oynayan ve Galatasaray'ın da ilgilendiği Zvjezdan Misimovic'in, Schalke 04 ile 4 yıllığına anlaştığı bildirildi.

Sportbild dergisinde yer alan haberde, Misimovic ile Schalke 04'ün 4 yıllık bir sözleşme için anlaştığı, Misimovic'in buna göre yılda 3,5 milyon avro artı prim almasının düşünüldüğü belirtildi.

Haberde, Misimovic'in Schalke 04 ile yapmak istediği sözleşmeye, teknik direktör Felix Magath'ın kulüpten ayrılması durumunda kendisinin de serbest kalabileceği yönünde bir madde koydurmak istediği, Wolfsburg ve Schalke 04 kulüplerinin ise henüz kesin olarak anlaşmış olmadıkları kaydedildi.

Bu transfere Wolfsburg menajeri Dieter Hoeness'in karşı çıktığı belirtilen haberde, ancak Hoeness'in Misimovic'i tutmanın zor olduğunu bildiği için bu oyuncunun yerini dolduracak bir futbolcu aradığı ve Schalke'ye Misimovic'in Jefferson Farfan ile takas edilmesi teklifini de yaptığı ifade edildi.

Misimovic'in transferi konusunda Rus takımı Rubin Kazan'ın çekilmesi ile yarışta sadece Galatasray'ın kaldığı kaydedilen haberde, Galatasaray kulübünden 2 yöneticinin geçen hafta Pazartesi gününden beri Düsseldorf'ta bir otelde haber beklediği iddia edildi.

Haberde, Galatasaray'ın aslında Misimovic için ilk günden beri ikinci seçenek olduğu, Boşnak oyuncunun, çocuklarının okul çağına girmesinden dolayı Almanya'da kalmak istediği belirtildi. Öte yandan, Magath'ın Fransa'nın Marsilya takımında oynayan Brezilyalı Brandao ile anlaştığı kaydedildi.

25 Ağustos 2010 Çarşamba - 16:49
    AA
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende bunu haber vermek için girmiştim. Bu iş biter.

Misimovic ve Brandao Schalke 04'te.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Misimoviç'in Galatasaray'a geleceğine hala inanıyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ne güzel inanmak başarmanın yarısıdır derler

Nesil
    2007
    Yer
    34

Elano'yu oynatmıyoruz anlamıyorum. Buna inanıp kendimi kandırayım bari

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

beyler bizim iş yarınki maçta okadar zorki....

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ben GS'nin iyi bir ortasaha getireceğini düşünüyorum son gün bile olsa.Hayırlısı olsun bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Maçtan önce bir transfer açıklanacağını zannetmiyorum her şey netleşse dahi.Olası bir Avrupa'ya vedada bizleri sakinleştirmek için maçtan sonraki birkaç saat içinde transferi bildirirler ve biraz olsun maçın ve elenmenin etkisini azaltırlar.Elenmezsek de ertesi gün açıklarlar herhalde (:

Rijkaard demişki :

Frank Rijkaard bir basın toplantısı düzenledi.Hollandalı hocanın en dikkat çekici sözleri profesyonellikle alakalı olanlardı.Rijkaard ders verir gibi konuştu.

''Profesyonel olduğun zaman,yenmek de yenilmek de berabere kalmak da var.Berabere kalıp,mağlup olduğunda buna dayanamıyorsan profesyonel olamazsın''

Bu sözlerdir O'na farklı bakmamızın sebebi.Belki de bu yüzden herşey normalmiş gibi davanması bazılarının canını sıkıyor.

--

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler size zamanında Yalçın abi'mden transferlerin yalanlandığını söylemiştim ama kimse umursamamıştı. Bir geçmişe yolculuk yapalım mı

Yalçın Dümer Şimdi de Emana...

Yalçın Dümer istifa...

Yalçın Dümer ISSIZ ADAM NAM-I DİĞER BEN

Yalçın Dümer Misimovic bitmedi !

Yalçın Dümer maç yazımız...Fatih Terim 2

Yalçın Dümer Ledesma ısrarı...

Yalçın Dümer son aday Misimovic...

Yalçın Dümer > Fatih Terim... > Galatasaray

Yalçın Dümer Alan Dzagoev

Yalçın Dümer Al Elano'yu Ver Dzagoev'i

Yalçın Dümer sessizliğim yakında patlacak transfer bombaları yüzünden...

Gördüğünüz gibi beyler yazının başından sonuna kadar herşey yalanlamalarla dolu. Biz söyleyince haber olmuyor gazeteci yazınca haber oluyor. Peh!

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by metaLwrath View Post
    Rijkaard demişki :

Frank Rijkaard bir basın toplantısı düzenledi.Hollandalı hocanın en dikkat çekici sözleri profesyonellikle alakalı olanlardı.Rijkaard ders verir gibi konuştu.

''Profesyonel olduğun zaman,yenmek de yenilmek de berabere kalmak da var.Berabere kalıp,mağlup olduğunda buna dayanamıyorsan profesyonel olamazsın''

Bu sözlerdir O'na farklı bakmamızın sebebi.Belki de bu yüzden herşey normalmiş gibi davanması bazılarının canını sıkıyor.

--

Müthiş konuşmuş, heLaL oLsun.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Misimoviç cuk otururdu bu takıma schalkeye kaptırması kötü olmuş

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Shaktar'dan Jadson söylentileri dolaşıyor.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adamlar Elano'yu gözden çıkarıyorlar ya gülüyorum sadece.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Adamlar Elano'yu gözden çıkarıyorlar ya gülüyorum sadece.
    Aynen elano neden hiç hesapta yok anlamıyorum 1 sene daha şansı hakediyo bence

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Elano gidecekte kim gelecek acaba merak ediyorum. Xavi gibi bir adam getireceklerse hayhay aramaz bile Galatasaray. Ama öyle bir adam yok işte.

Mesaj Yetkileri