Sayfa 328 / 1204 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428828 ... SonSon
9,811 ile 9,840 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Emana: Şimdilik takımda kalıyorum

25 Ağustos 2010 22:15 | NTV Spor ve Ajanslar
    Galatasaray’ın renklerine bağlmak istediği Kamerunlu Achille Emana, şimdilik Real Betis’te kalmaya devam ettiğini söyledi.

Galatasaray'ın transfer etmek için görüşmeler yürüttüğü Kamerunlu Achille Emana, Real Betis'ten ayrılmak için her yolu deniyor.
    Real Betis'in Galatasaray'ın önerdiği 6 milyon Euro’luk teklifi kabul etmemesinin ardından Real Betis kulübü başkanı Jose Leon Gomez için kulüp binasının olduğu stada giden ve 40 dakika kadar burada kalan Emana, başkan tarafından kabul edilemediğini söyledi.
    İspanyol basınına konuşan Emana, ''Transferinle ilgili yeni bir şey var mı?'' sorusuna, ''Hayır. Benimle görüşmek istemediler. Leon beni gördü ama benimle toplantı yapmak istemedi. Şimdilik, ben takımda kalmaya devam ediyorum'' cevabını verdi.
    Galatasaray'a gitmesine henüz izin verilmemesinden dolayı sinirli olduğu söylene Emana'nın, Betis'de bir yıl daha forma giymek istemediği belirtiliyor.
    Öte yandan Beşiktaş'a transfer olan Mehmet Aurelio ile ilgili İspanyol haber ajanslarında verilen bilgilerde, Aurelio'nun Real Betis'ten sezon başına 1,4 milyon Euro kazandığı ve bundan feragat ederek Türkiye'ye gitmeyi tercih ettiği ifade edildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Elano doğru bölgede oynatılmadığı için Galatasaray'da hem değer kaybediyor hem de Galatasaray'a bir katkı sağlayamıyor. Nasıl ki sağ açık Nihat golcü oldu, golcü Ertuğrul Sağlam defans oldu. Bizde forvet arkası adamı defansif ortasaha yaptık.

Oyuna girdiği Bursaspor maçında da gördük ki hala ortasahanın bizim kaleye bakan yayından top alıp birşeyler yapmaya çalışıyor. Brezilya'nın 6 adet sağlam oyuncusu var. Robinho solda Kaka ortada Elano sağda oynuyor. Elano koşmadan savunma yapmadan tüm gücünü ofansif kullanıyor.

Böyle bir adam bu şekilde oynatılırsa Galatasaray'da kalsa ne olur kalmasa ne olur. Galatasaray'ın kadrosu Elano'nun oynaması için uygun kadro değildir. Milli takımdayken iyi bir fiyata satılması gerekir. Yerine oyuncu alınmasa bile.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kameni iddiası!

26 Ağustos 2010 Perşembe * 10:47

Galatasarayımız'ın kaleci arayışında sürpriz bir isme yöneldiği iddia ediliyor.

Galatasarayımız'ın kaleci arayışında sürpriz bir isme yöneldiği iddia ediliyor. DHA'nın Kadir Çetinçalı imzasıyla servis ettiği habere göre sarı kırmızılılar, Espanyol kulübünün 26 yaşındaki kalecisi Carlos Kameni'yi transfer etmek için resmen transfer girişiminde bulundu.

Sezon başı olmasına rağmen şans verilen iki yerli kaleci Ufuk ve Aykut'a yöneltilen eleştiriler ve teknik direktör Frank Rijkaard'ın kaleci transferinde ısrar etmesi, sarı kırmızılı yönetimi yeniden yabancı kaleciye yöneltti. Galatasaray yönetiminin, Barcelona şehrinin ikinci kulübü olan Espanyol'un başarılı file bekçisi Kameni için resmi transfer girişiminde bulunduğu öğrenildi. Kamerun vatandaşı olan aynı zamanda Fransız pasaportu da taşıyan Kameni'nin, Espanyol Kulübü ile 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu yüzden Espanyol'un sarı kırmızılı kulüpten en az 4 Milyon Euro bonservis bedeli isteyeceği ileri sürülüyor.
    Kaynak: DHA
    yine tutmayacak bir transfer haberiyle daha karşı karşıyayız
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

yalan oldugu cok belli fakat Kameni gelse 7-8 yil kaleci sorunu cekmeyiz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Eskiden Kadir Çetinçalı bari gerçeğe yakın haber verirdi.Artık o da medyaya uydu
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

transfer falan olmayacak artık bence. olursa da son dakikada inamoto ayarında, 1'lik birine 5 vererek biri alınır.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

iyice umudumu kaybetmeye başlıyorum . zaten rijkaard da yan çizmeye başladı "taktiğe yarayan oyuncu almadıktan sonra almanın ne anlamı var" demek bence almayabiliriz hazırlıklı olun demekle hemen hemen aynı . umarım yanılırım .. bi de "transferde geç kalmak nedir ki" demiş . birisin çıkıp "budur" demesi lazım artık ..

Bild: Diego geldi ve şimdi Misimovic gidecek ya da Hoeness onu bırakacak mı ? Eğer bırakırsa sadece Türkiye'ye..
    (Bild diyor)

Nesil
    2007
    Yer
    34

Misimoviç bize ge-le-ceeeek. Son güne kadar inancımı kaybetmem

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Elano gibi bir AMC varken adami DMC olarak oynatipda , onu gonderip yerine Misimovic gibi 1 gomlek alti AMC yi getirmek veya gelmesini istemek ne mantikdir anlamadim

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Kewell'da Leedsdeyken AMC oynuyordu.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

:S bekliyoruz anca Ve adnan polat hergün 'bugün yarın transfer bitecek' diyo..Sizce bizLe daLga geçmio mu?

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Onu yapmaya çalışıyorsa Sezon sonu Dalga'yı görür o artık

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Elano gibi bir AMC varken adami DMC olarak oynatipda , onu gonderip yerine Misimovic gibi 1 gomlek alti AMC yi getirmek veya gelmesini istemek ne mantikdir anlamadim
    Misimoviç'in alt kalite bir oyuncu olduğuna inanmıyorum. Oyunu en az Elano kadar iyi okuyor. Paslarıda Elano'nunki kadar kaliteli. 1 sezon boyunca yatan (yanlış yerde oynatılsa da) Elano'yu yüksek mebla ile " elden çıkarıp " aynı özellikleri taşıyan daha ucuza alabileceğimiz ve futbol kültürümüze daha yakın bir oyuncu olan Misimoviç'i almak bana gayet mantıklı geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bugün yayınlanan bazı gazetelerde Real Madrid takımı oyuncusu Mahamadou Diarra'nın Galatasaray'a transfer olacağı yönünde birtakım haberler yayınlanmıştır. Fenerbahçe Spor Kulübü de adı geçen futbolcu ile ilgilenmediğini spor kamuoyuna ve kulübümüze yönelik bir açıklama ile duyurmuştur.

Galatasaray Spor Kulübü olarak Mahamadou Diarra ile ilgilenmediğimizi, bu futbolcuya ilişkin herhangi bir girişimimiz olmadığını spor kamuoyuna ve Fenerbahçe Spor Kulübü'ne duyurmak isteriz.

Galatasaray Spor Kulübü

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

NtvSpor'da sıcak gelişme olarak verildi.

Diego'nun Wolfsburgla 4 Yıllık anlaştığı söylendi.15M Euro karşılığında.

Misimovic icinde Schalke ve Galatasaray takipteymiş.Schalke Misimovic transferinden vazgeçmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Elano 9 ila 11 milyon € civarında bir klübe gönderilip yerine Misimoviç getirilecek

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Elano gibi adamı AMC oynatmayıp Misimovic'i o bölgede oynatacaksa Rijkaard benim de inancım biter bu adama karşı.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Elano'nun oyun mentalitesi Galatasaray'ı aşar. O yüzden iş yapamadı. Daha büyük takımda daha kaliteli oynar. Sonra Gs'li yöneticiler "Vah biz niye sattık bu adamı?!" derler.

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Yok yerinde oynatılmadı yok daha alışmadı .Geçiniz Elano'yu satmak doğru karardır bana göre .Şuana kadar gözle görülür bir katkı yapmayan bir adamın bundan sonra katkı yapacağını kim garanti edebilir ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RiG0BeRT View Post
    Misimovic icinde Schalke ve Galatasaray takipteymiş.Schalke Misimovic transferinden vazgeçmiş.

Nasıl bir çelişkidir bu.

Misimovic, Schalke 04 ile kesin olarak anlaştı. Dönüşü yok.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    [/color]

Nasıl bir çelişkidir bu.

misimovic'le mi konuştun?

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

[/color]

Nasıl bir çelişkidir bu.

Haberde söylenen bu.Misimovic için 2 takım takipte ama Sıcak gelişme olarak Schalke'nin Misimovic'ten vazgeçtiği söylendi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    misimovic'le mi konuştun?
    Bu mantığınıza hastayım.

Bakın, sizlerden inanmanızı beklemiyorum. Ben bildiğimi söylüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

neyse hayırlısı yine adnan sezgin bi saçmalık yapar...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bu yönetim böyle gittiği sürece biz da birbirimize düşücez burda

Nesil
    2006
    Yer

Bu mantığınıza hastayım.

en yeni haber schalke'nin van der vaart ile ilgilendiği ve misimovic'ten şimdilik vazgeçtikleri. daha ilerisinin istihbaratını nasıl aldığınız son derece meçhulken bizim de sizin hasta olduğunuz yorumları yapmamız doğal...

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Bu mantığınıza hastayım.

tamam da bu kadar kesin konuşunca insan merak ediyo nerden öğrendiğini .. söyle de boşuna ümitlenmeyelim .. benim fazla ümidim yok gerçi ama ...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ah ulan şu Diego Türkiye'ye gelse. En hayran olduğum 10 numaralardan birtanesi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rijkaard, büyük ihtimal maçtan sonra ya da yarın gönderilecek.

Mesaj Yetkileri