1 ile 30 arası toplam 680 sonuç

Konu: Aslantepe İle İlgili Bütün Başlıklar

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Sağol , yalnız bu dediğine göre mecidiyeköydeki arsa zaten tapulu olmadığı için fiyatının sizinle bir ilgisi yok demek istediğim şey de , şükrü saraçoğlu yapılırken bildiğim yıldırım kulübün kaynaklarıyla ve yatırımlarıyla yaptı bu stadı ancak galatasaray devlet yardımıyla yani arkadaşın demek istediği oydu , he benim umrumda mı ? değil . güzel stadlar yapılsın , futbolumuz gelişsin de , kim yaparsa yapsın
    nası arsa tapulu değil arsanın kapı gibi tapusu var stadların tapusu devlettedir diyorum ben. nası çıkardın arsanın tapusuz olduğunu anlamadım valla
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    nası arsa tapulu değil arsanın kapı gibi tapusu var stadların tapusu devlettedir diyorum ben. nası çıkardın arsanın tapusuz olduğunu anlamadım valla
    Sakin ol dostum , 49 yıllığına kiralık diye kendin söyledin , tapusu devlete ait demek istiyorum anlamayacak ne var?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Sakin ol dostum , 49 yıllığına kiralık diye kendin söyledin , tapusu devlete ait demek istiyorum anlamayacak ne var?
    bende senin tam olarak anlamadığını söylüyorum sen arazi tapusu yok dedin stadın tapusu Oğulcan'ın dediği gibi gençlik ve spor il müdürlüğünün, Türkiye'deki bütün stadlar böyle ama Mecidiyeköy arazisi Galatasaray A.Ş.'nin tapulu malıdır diyorum bi de ben orda sakindim yav smile koymadığım için sert gelmiş olabilir kusura bakma
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri