Kapadım maçınızı![]()
Kapadım maçınızı![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Emre niye çıkarki en önemli mevki bu maçta ortasaha değil mi ? (maçı izlemiyorum gidişat farklı olabilir)
Emre sakatlandı.
baya yoruldu gibi takım değişiklik yapmalı hoca
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
cristian aptal aptal top kaybediyor ya cıkart şunu bilica ortasaha oynasın yine razıyım
santosun yürüyecek hali kalmamış
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bu havada uzatma :S
maç bitti.uzatma
Selçuk-cristian yan yana oynatacaksan önlerinde Alex oynayamaz tek yönlü 3 oyuncu olur yoksa mehmet özer gibi bi oyuncu orta sahaya geçmeli toparlayıcı olarak.
Santos yorulmuş zaten göbekli falan dönmüştü uzatmalarıda kaldıramayacaktır.kesinlikle değiştirilmeli.
Allah korudu o kadar dakika kalemizi yani rahat gol yiyebilirdik buna ragmen hiç bişey yapmaması Aykut Hocanın düşündürücü.
Uzatmalarda gol yersek yine 2 tane atmamız gerekiyo son bi kaç senedir kurallar değişti o yüzden sakin olmalıyız ve dediğim gibi orta sahaya cift yönlü bir oyuncu koymalıyız son olarak turu geçeceğimizi düşünüyorum
Gs de elendi bi bjk çıktı bi elimizde fb kaldı haydi bakalım.
cristian hala sahada aykut kocaman nası görmüyo bu adamı bide yanına selcuk'u koydu
Özer girdi Topuz çıktı
özer yada topuz iyi kötu orta sahaya canlılık getirir ama kanatta oynatıyo ısrarla Aykut Hoca ya Caner bile daha iyi oynar cristian selcuk ikilisinden
Bu Kresic neymiş ya![]()
Bari siz çıkın hadi hadii
Hadi Fenerbahçe bari siz çıkında iki takımımız olsun Avrupa Liginde.
ikinci şok fenerden gelirse şaşırmam.
play off'da bile bu kadar sıkıntı çekiliyorsa gruplarda vay halimize bizim..![]()
nasıl kaçtı o be ya of be
Her an gol atabiliriz..
Alex tek başına Paok kadar kaçırdı yani
geçmiş olsun fener de gtti yazık ..
Fener'de elendi geçmiş olsun.
yok artık ya
Gol yedik ya işe bak.
PAOK attı golü işi çok zor Fenerin.Türk futbolu bu gece çöktü diyebiliriz.