Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

31 73.81%
  • Paok kazanır

6 14.29%
  • Berabere biter

5 11.90%
1 ile 30 arası toplam 292 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Paok | UEFA Avrupa Ligi Play Off 2. Maç

Hybrid View

Şampiyonlar Ligi;
    İsrail; 1
    İskoçya; 1
    TÜRKİYE; 1
    Yunanistan; 1
    Danimarka; 1
    İsviçre; 1
    Romanya; 1
    Slovakya; 1
    Sırbistan; 1

Devler liginde son yıllardaki halimiz ortada sadece 1 takım var düşünün, danimarka, sırbistan ve israil gibi takımların bile 1 takımı var.

Avrupa Ligi
    TÜRKİYE; 1
    Devler liginde yazdığım diğer takımların ülkelerini yazmaya gerek yok, çoğunun bizden daha fazla takımı var.İsviçre, İsrail, Yunanistan, Danimarka gibi ülkeler bizi geçmiş durumda.

Sanırım seneye daha az takım gönderebiliriz Avrupa'ya puan kaybettik çünkü, Beşiktaş ve Bursa'nın kesinlikle başarılı olması lazım.

Yaziklar olsun..Tek kelimeyle yaziklar olsun..Ilk once Young Boys,simdi Paok..Nasil bu hallere dustuk biz..Olan taraftara oluyor gercekten..

Macla ilgili pek soylenecek bir sey yok.Uzatmalarda turu verdik.Ne diyebilirim ki..

Bu arada macta tribundeydim ve paok taraftarlarini hayretle izledim.Nasil bir holiganliktir bu yahu.Adamlar mesaleleri bizim tribune firlatiyorlardi ve bir tanesi sanirim bir cocugun ustune geldi.Allahtan onemli bir sey olmadi.Ama adamlarin hakkinida vermek lazim.Kadikoy'de bu kadar iyi organize olan saglam bir deplasman taraftar grubu gormemistim gercekten.

Mesaj Yetkileri