Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 42. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe kazanır
-
Paok kazanır
-
Berabere biter
-
27.Ağustos.2010, 15:20
ben hep yönetimi elestirdim fakat bazi arkadaslar savundu niang transferi stoch transferi yine gözlerini boyamaya yetti yönetimin ya isi tamamen profesyonel birisine devretmesi lazim yada istifa etmesi lazim sadece aziz yildirimin istifasi ile olmaz bu komple istifa etmeliler.. bir yandan da aykut hocanin ne kadar acemi oldugu daha simdiden belli oldu aykut hoca 5 senede bu takimin basinda kalsa en fazla 1 kere sampiyon oluruz acik ve net söylüyorum bunu oynatmak istedigi sistem fenerbahcenin elindeki kadroya uymuyor 4-3-3 e yakin bur sistem oynatmaya calisiyor elindeki kadro bu sisteme uygun degil madem 4-3-3 oynatacaksin ona göre adamlar alacaksin niang 4-3-3 oyuncusumu? ya alex? bu adamlar ya 4-5-1 oynar ya 4-4-2 denedi iste sistemi avrupadan elenmemize neden oldu fakat görünen o ki hala israr edecek bu taktikte daha cok mac kaybederiz bu sene biz... birde hala bazi arkadaslar avrupadan elenmemizin önemini kavrayamamis avrupa cok büyük bir gelir kaynagidir keske giden sizin dediginiz gibi sadece prestij olsa fakat cuvalla paradan olduk....
Mesaj Yetkileri