Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
Bu takım iyi yolda yavaş olacak. Ön libero + stoper seneye alınacak. Boş mevkiler bir anda değil yavaş doldurulacak. Hani Lyon'un şampiyonluk serileri başladığında hocasını hatırlamıyorum ama şöyle birşey demiş başkanına; İlk sezon 10. olacağız ama ilerki yıllarda hep şampiyon olacağız. Bizde bu çizgide ilerliyoruz görüşümce. Bu takıma alınması gereken bir sol bek, bir stoper, bir ön libero ve bir forvet arkası Alex yerine fakat 3 lü orta sahaya döneceksek bir ön libero daha. Seneyede bu dediklerimde yapılırsa tam bir takım olunacak.
Paul Le Guen'di sanırım bahsettiğin hoca. Aykut Kocaman geldiğinde de benim öncelikli düşüncem Lyon gibi bir yapılanmaya gitmesiydi. Bunu da yapacak diye düşünüyorum. Fenerbahçe'nin bazı alışkanlıkları değişecek. Bu transferde ilgilenilen-alınan oyuncularda kendini gösterdi. Altyapı oyuncularına da eğilecek Kocaman, birçoğuna şans da verecek. Ankaraspor'da iken Umut Sözen, Anıl Taşdemir gibi oyuncuları 16-17 yaşlarında 11 başlatmıştı. Fenerbahçe'de de bunu yapabileceğini düşünüyorum. O yürek var benim inandığım Aykut Kocaman'da. Ama Lyon tarzı yapılanmaya sabredebilecek mi Fenerbahçe camiası? Umarım ne olursa olsun, uzun süre arkasında durulur Aykut Kocaman'ın.