Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

31 73.81%
  • Paok kazanır

6 14.29%
  • Berabere biter

5 11.90%
1 ile 30 arası toplam 292 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Paok | UEFA Avrupa Ligi Play Off 2. Maç

Hybrid View

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Alex 6 senedir bu takımda 4 seneyi Kezman ve Guiza'yla geçirdi.Semih gol kralı oldu bu süre içerisinde.Aç bak Kezman ve Guiza'nın attığı gollere çoğunda Alex'in imzası var.Alex yaşlanıyor artık bitik dersin de.Forvet nasıl iş yapmaz ?Anelka'nın durumu belliydi zaten adam oynamak istemiyor.
    Dostum, Alex de Souza olduğu sürece forvetler ileride yalnız kalacak. Bu açık. Nicolas Anelka oynadığı sezon pozisyona giriyor muydu takımda? Semih de sonradan oyuna girerek, son dakikalarda attığı gollerle gol kralı oldu o yıl. Yani Semih, G.Ünal, Kezman, Güiza, Anelka gibi klas golcüler vardı ve hiçbirinden gerekli verim alınamadıysa, artık sistemi değiştirme vakti gelmiştir.

Bak Niang'a, adam bir sağa bir sola gidiyor, Alex dün Niang'dan çok daha fazla pozisyona girdi, çünkü Alex forvet gibi oynuyor, forveti besleyen bir orta saha gibi değil. Fabregas, Xavi gibi bir orta saha değil Alex, hücumu besleyen biri değil. Kendi giriyor, kendi üretiyor. Dün pozisyonlara bak, Alex 3-4 tane net pozisyona girmiştir, Niang ise bir kez. Niang'ın girdiği de kendi ürettiği pozisyon. Marsilya'daki gibi iyi beslenemeyecek Niang bu sistemle bizde ve gol de atamayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Dostum, Alex de Souza olduğu sürece forvetler ileride yalnız kalacak. Bu açık. Nicolas Anelka oynadığı sezon pozisyona giriyor muydu takımda? Semih de sonradan oyuna girerek, son dakikalarda attığı gollerle gol kralı oldu o yıl. Yani Semih, G.Ünal, Kezman, Güiza, Anelka gibi klas golcüler vardı ve hiçbirinden gerekli verim alınamadıysa, artık sistemi değiştirme vakti gelmiştir.

Bak Niang'a, adam bir sağa bir sola gidiyor, Alex dün Niang'dan çok daha fazla pozisyona girdi, çünkü Alex forvet gibi oynuyor, forveti besleyen bir orta saha gibi değil. Fabregas, Xavi gibi bir orta saha değil Alex, hücumu besleyen biri değil. Kendi giriyor, kendi üretiyor. Dün pozisyonlara bak, Alex 3-4 tane net pozisyona girmiştir, Niang ise bir kez. Niang'ın girdiği de kendi ürettiği pozisyon. Marsilya'daki gibi iyi beslenemeyecek Niang bu sistemle bizde ve gol de atamayacak.
    Niang'ın daha 2.maçı Alex'le performansını artacağını düşünüyorum ben.Tabi Alex şu görüntüsünden kurtulursa.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    ben hep yönetimi elestirdim fakat bazi arkadaslar savundu niang transferi stoch transferi yine gözlerini boyamaya yetti yönetimin ya isi tamamen profesyonel birisine devretmesi lazim yada istifa etmesi lazim sadece aziz yildirimin istifasi ile olmaz bu komple istifa etmeliler.. bir yandan da aykut hocanin ne kadar acemi oldugu daha simdiden belli oldu aykut hoca 5 senede bu takimin basinda kalsa en fazla 1 kere sampiyon oluruz acik ve net söylüyorum bunu oynatmak istedigi sistem fenerbahcenin elindeki kadroya uymuyor 4-3-3 e yakin bur sistem oynatmaya calisiyor elindeki kadro bu sisteme uygun degil madem 4-3-3 oynatacaksin ona göre adamlar alacaksin niang 4-3-3 oyuncusumu? ya alex? bu adamlar ya 4-5-1 oynar ya 4-4-2 denedi iste sistemi avrupadan elenmemize neden oldu fakat görünen o ki hala israr edecek bu taktikte daha cok mac kaybederiz bu sene biz... birde hala bazi arkadaslar avrupadan elenmemizin önemini kavrayamamis avrupa cok büyük bir gelir kaynagidir keske giden sizin dediginiz gibi sadece prestij olsa fakat cuvalla paradan olduk....
    Aykut Kocaman 5 sene takımın başında kalsa en fazla 1 kez şampiyon oluruz. Çünkü Aykut Kocaman'ın oynatmak istediği sistem kadroya uymuyor diyorsun. 5 sene boyunca da bu kadroyla mı oynayacak Aykut Kocaman. Şu ana kadar yapılan transferler genel olarak umut verici. Sisteme uymuyorsa bu oyuncular, daha uygun olanlar transfer edilir, bu oyunculara uygun sisteme gidilir. Birşeyler yapılır da, takımın başındaki 3 aylık çalışmasıyla Aykut Kocaman'ın 5 yılına nasıl ipotek konulabiliyor, anlamak güç. Bu sabırsızlık neden anlayamıyorum. Kimleri gördü bu gözler takımın başında, kimlere katlandık. Kendi içimizden çıkan, takım tarihine geçmiş bir ismi daha altıncı maçta harcadık. Hadi kovalım Aykut'u da, kim gelecek? Mourinho mu, Guardiola mı, Wenger mi? Yoksa Ferguson? Hangisi dindirir hazımsızlığınızı?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Mesaj Yetkileri