Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

31 73.81%
  • Paok kazanır

6 14.29%
  • Berabere biter

5 11.90%
Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910
271 ile 292 arası toplam 292 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Paok | UEFA Avrupa Ligi Play Off 2. Maç

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Sistem değişmeli diyorsa Aykut Kocaman, artık cidden değişmeli. Alex ile oynayacaksa Niang pek faydalı olamayacak gibi duruyor, çok geziniyor ve yanında bir partnere ihtiyacı var. Ligde en kötü 4. oluruz daha da kötüsü olmaz, bazı riskleri alıp yola devam etmeliyiz. Bu başarısızlıktan sonra günü kurtarma derdine düşüp geleceği planlamadan yola devam edilmez umarım çünkü bu takım geçen seneki gibi savunma ağırlıklı oynayarak yine götürür işi bu kadroyla. Bazı kötü sonuçların oluşması riskini göze alıp, radikal kararlar alınmalı yoksa gelecek ümit vermez.
    Tamamen katılıyorum Serkan abi. İki PAOK maçında ve Trabzonspor maçında gördük ki Niang da bu sistemde iş yapmaz. Alex'in olduğu sistemde hiçbir forvet iş yapmaz. Bunu Güiza eleştirilirken defalarca dile getirmiştim, David Villa'yı, Forlan'ı koy, yine fayda etmez. 3 maç oynadı Niang ve gol atamadı. Bu böyle devam eder, Niang da gol atamaz ve bir süre sonra homurdanmalar başlar. Tıpkı geçen sene Güiza'da olduğu, önceki senelerde Anelka'da, Kezman'da olduğu gibi.

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    niangin neresi pivot kardesim niang dedigin adam kanattan devsirme forvet oyuncusu marsilyaya transfer olmadan önce kanat oynamis bir oyuncu hatta marsilyada da 1-2 sene kanat oynadi cisse gidince forvete gecti niang dedigin adam 4-4-2 oyuncusudur 4-3-3 sisteminde ortada oynayamaz ya kanatta oynar yada forvet arkasi oynar aralara kacmayi seven bir oyuncu pivot tarzi oynayamaz niang.
    Niang pivot değil, kanattan devşirme, sana katılıyorum. Marsilya'da sol kanat oynuyordu. Hatta dünkü maçta da sol kanattan devşirme olduğunu bir pozisyonla gösterdi, soldan aldığı topta çalımlayarak ceza sahasına girmeye çalıştı.

Niang'ın yanında mutlaka bir forvet olmalı. İkinci bir forvet olmadan Niang dünkü gibi sahada bir sağ kanada gider top almaya, bir orta sahaya gelir. Emre gibi top almaya geldi Niang, M.Topuz'un yanına geldi top almaya. Niang'ın yanına ya Güiza ya Semih, ikisinden birini koyacaksın. Başka çaresi yok.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Ben zaten pivot yazmadım ki? Stochun olduğu bölgede yani sol kanatta oynasa daha verimli olur yazdım hatta? Aynı fikirdeyiz yani.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Tamamen katılıyorum Serkan abi. İki PAOK maçında ve Trabzonspor maçında gördük ki Niang da bu sistemde iş yapmaz. Alex'in olduğu sistemde hiçbir forvet iş yapmaz. Bunu Güiza eleştirilirken defalarca dile getirmiştim, David Villa'yı, Forlan'ı koy, yine fayda etmez. 3 maç oynadı Niang ve gol atamadı. Bu böyle devam eder, Niang da gol atamaz ve bir süre sonra homurdanmalar başlar. Tıpkı geçen sene Güiza'da olduğu, önceki senelerde Anelka'da, Kezman'da olduğu gibi.

Niang pivot değil, kanattan devşirme, sana katılıyorum. Marsilya'da sol kanat oynuyordu. Hatta dünkü maçta da sol kanattan devşirme olduğunu bir pozisyonla gösterdi, soldan aldığı topta çalımlayarak ceza sahasına girmeye çalıştı.

Niang'ın yanında mutlaka bir forvet olmalı. İkinci bir forvet olmadan Niang dünkü gibi sahada bir sağ kanada gider top almaya, bir orta sahaya gelir. Emre gibi top almaya geldi Niang, M.Topuz'un yanına geldi top almaya. Niang'ın yanına ya Güiza ya Semih, ikisinden birini koyacaksın. Başka çaresi yok.
    Alex 6 senedir bu takımda 4 seneyi Kezman ve Guiza'yla geçirdi.Semih gol kralı oldu bu süre içerisinde.Aç bak Kezman ve Guiza'nın attığı gollere çoğunda Alex'in imzası var.Alex yaşlanıyor artık bitik dersin de.Forvet nasıl iş yapmaz ?Anelka'nın durumu belliydi zaten adam oynamak istemiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Şu Alex yollansın Van der Vaart gelsin dertler bitsin.

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Alex 6 senedir bu takımda 4 seneyi Kezman ve Guiza'yla geçirdi.Semih gol kralı oldu bu süre içerisinde.Aç bak Kezman ve Guiza'nın attığı gollere çoğunda Alex'in imzası var.Alex yaşlanıyor artık bitik dersin de.Forvet nasıl iş yapmaz ?Anelka'nın durumu belliydi zaten adam oynamak istemiyor.
    Dostum, Alex de Souza olduğu sürece forvetler ileride yalnız kalacak. Bu açık. Nicolas Anelka oynadığı sezon pozisyona giriyor muydu takımda? Semih de sonradan oyuna girerek, son dakikalarda attığı gollerle gol kralı oldu o yıl. Yani Semih, G.Ünal, Kezman, Güiza, Anelka gibi klas golcüler vardı ve hiçbirinden gerekli verim alınamadıysa, artık sistemi değiştirme vakti gelmiştir.

Bak Niang'a, adam bir sağa bir sola gidiyor, Alex dün Niang'dan çok daha fazla pozisyona girdi, çünkü Alex forvet gibi oynuyor, forveti besleyen bir orta saha gibi değil. Fabregas, Xavi gibi bir orta saha değil Alex, hücumu besleyen biri değil. Kendi giriyor, kendi üretiyor. Dün pozisyonlara bak, Alex 3-4 tane net pozisyona girmiştir, Niang ise bir kez. Niang'ın girdiği de kendi ürettiği pozisyon. Marsilya'daki gibi iyi beslenemeyecek Niang bu sistemle bizde ve gol de atamayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Dostum, Alex de Souza olduğu sürece forvetler ileride yalnız kalacak. Bu açık. Nicolas Anelka oynadığı sezon pozisyona giriyor muydu takımda? Semih de sonradan oyuna girerek, son dakikalarda attığı gollerle gol kralı oldu o yıl. Yani Semih, G.Ünal, Kezman, Güiza, Anelka gibi klas golcüler vardı ve hiçbirinden gerekli verim alınamadıysa, artık sistemi değiştirme vakti gelmiştir.

Bak Niang'a, adam bir sağa bir sola gidiyor, Alex dün Niang'dan çok daha fazla pozisyona girdi, çünkü Alex forvet gibi oynuyor, forveti besleyen bir orta saha gibi değil. Fabregas, Xavi gibi bir orta saha değil Alex, hücumu besleyen biri değil. Kendi giriyor, kendi üretiyor. Dün pozisyonlara bak, Alex 3-4 tane net pozisyona girmiştir, Niang ise bir kez. Niang'ın girdiği de kendi ürettiği pozisyon. Marsilya'daki gibi iyi beslenemeyecek Niang bu sistemle bizde ve gol de atamayacak.
    Niang'ın daha 2.maçı Alex'le performansını artacağını düşünüyorum ben.Tabi Alex şu görüntüsünden kurtulursa.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Niang-Semih , Alex-Semih'ten daha fazla katkı verir bu takıma.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    ben hep yönetimi elestirdim fakat bazi arkadaslar savundu niang transferi stoch transferi yine gözlerini boyamaya yetti yönetimin ya isi tamamen profesyonel birisine devretmesi lazim yada istifa etmesi lazim sadece aziz yildirimin istifasi ile olmaz bu komple istifa etmeliler.. bir yandan da aykut hocanin ne kadar acemi oldugu daha simdiden belli oldu aykut hoca 5 senede bu takimin basinda kalsa en fazla 1 kere sampiyon oluruz acik ve net söylüyorum bunu oynatmak istedigi sistem fenerbahcenin elindeki kadroya uymuyor 4-3-3 e yakin bur sistem oynatmaya calisiyor elindeki kadro bu sisteme uygun degil madem 4-3-3 oynatacaksin ona göre adamlar alacaksin niang 4-3-3 oyuncusumu? ya alex? bu adamlar ya 4-5-1 oynar ya 4-4-2 denedi iste sistemi avrupadan elenmemize neden oldu fakat görünen o ki hala israr edecek bu taktikte daha cok mac kaybederiz bu sene biz... birde hala bazi arkadaslar avrupadan elenmemizin önemini kavrayamamis avrupa cok büyük bir gelir kaynagidir keske giden sizin dediginiz gibi sadece prestij olsa fakat cuvalla paradan olduk....
    Aykut Kocaman 5 sene takımın başında kalsa en fazla 1 kez şampiyon oluruz. Çünkü Aykut Kocaman'ın oynatmak istediği sistem kadroya uymuyor diyorsun. 5 sene boyunca da bu kadroyla mı oynayacak Aykut Kocaman. Şu ana kadar yapılan transferler genel olarak umut verici. Sisteme uymuyorsa bu oyuncular, daha uygun olanlar transfer edilir, bu oyunculara uygun sisteme gidilir. Birşeyler yapılır da, takımın başındaki 3 aylık çalışmasıyla Aykut Kocaman'ın 5 yılına nasıl ipotek konulabiliyor, anlamak güç. Bu sabırsızlık neden anlayamıyorum. Kimleri gördü bu gözler takımın başında, kimlere katlandık. Kendi içimizden çıkan, takım tarihine geçmiş bir ismi daha altıncı maçta harcadık. Hadi kovalım Aykut'u da, kim gelecek? Mourinho mu, Guardiola mı, Wenger mi? Yoksa Ferguson? Hangisi dindirir hazımsızlığınızı?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

niangın maç boyunca kaç kere top alamadığı için yakındığını gördüm alex oynamaya devam ettikçe nianga kolay kolay top gitmez alex 2.forvet gibi oynadığı için ortasaha 1 kişi eksik kalıyor aykut hocada bunu bildiği için açıkları kapatmak adına kanatları forvete yakın oynatamıyor fm tabiriyle ml-mr oynatmak zorunda kalıyor böle oluncada hem niangın hemde stochun verimi düşüyor

Bir anlık hata bütün emeklerin boşa gitmesine neden oldu.

Maç boyu oldukça iyi bir oyun oynadık halbuki.Stoch'un,Niang'ın kaçırdığı pozisyonlarda kahroldum.Emre'nin golünden sonrada yapmamız gereken herşeyi yaptık.Fakat bir anlık hata bütün emeklerin boşa gitmesine neden oldu.Emre,Stoch,Niang,Gökhan Gönül birşeylerin farkında olan ve turu geçmek için çabalayan oyunculardı.Santos,Blica,Baroni,Mehmet Topuz ve Selçuk'a da yazıklar olsun.Takımın hızını kesmekten başka hiçbirşey yapmadılar.

Bir sözümde Türk Polisine.Yunanlıarın yaptıkları her türlü pislğie göz yuman,2 kez Maraton Alt Tribününe meşale atmalarına rağmen hiç birşey yapmayan Türk Polisine yazıklar olsun.Bostan Korkuluğundan başka birşey değilledi maç boyunca.

Aykut Hoca ve takıma desteğe sonuna kadar devam edeceğiz.Ancak şimdiden gelecek sezonun planlaması yapılsın.Bu kadro ligde şampiyon olmaya yeter de artar.Ancak gelecek için hazırlıklara şimdiden başlanmalı.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Varonil View Post

Bir sözümde Türk Polisine.Yunanlıarın yaptıkları her türlü pislğie göz yuman,2 kez Maraton Alt Tribününe meşale atmalarına rağmen hiç birşey yapmayan Türk Polisine yazıklar olsun.Bostan Korkuluğundan başka birşey değilledi maç boyunca.

Polis görevini layıkıyla yaptığını düşünüyordur eminim. Çünkü onlara verilen görev Yunan taraftarları korumaktı, mümkün olduğunca yaptılar. Bir iki ufak kaza dışında. Yunan taraftarların sağa sola saldırmasını, zarar vermesini önlemenin ya da müdahale etmenin dün görevli polislerin görev tanımı içinde yer aldığını sanmıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

bir Yunan taraftarının burnu kanasa ve bu polis müdahalesi sonucu olsa avrupa'da barbar ilan edilirdik ne zannediyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Luganoda çok kötü bu sene oyun kuramıyo ve bunu denemekten vazgeçmiyo topu rakibe atıp duruyo geçen seneki sertliğide olmayınca sıradan stoper gibi kalıyo.

Birde Mehmet Topuz'un beğenilmesini anlamıyorum Topuz kanatta oynadıgında Serkan Balcının bizde oynadığı gibi oynuyo bal yapmayan arıdan farksız.Göbekte daha etkili olabilir ama bir sorunu var "Mental yetersizlik".Mesela bi pozisyon oldu maçta gökhan mehmetin ilerisindeydi pozisyon icabı mehmet sağ bek gibi duruyo topu aldı sahanın daha iç kısmındaki gökhana verdi 2ye 1 yapcaklar 3 yunanlıdan kurtulcaklar Gökhan attı ama Mehmet hareketlenmedi bile pası verdikten sonra durmaya devam ettiği burası büyük takım pası verdikten sonra işin bitmez,duramazsın orda öylece.Çok koşuyo olabilir ama verimsiz koşuyo kendini geliştirmesi gerek artık.En pahalı türk oyuncu imajı ile çıkıyo sahaya.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by vego View Post
    bir Yunan taraftarının burnu kanasa ve bu polis müdahalesi sonucu olsa avrupa'da barbar ilan edilirdik ne zannediyorsunuz.
    Zaten öyle değilmiyiz Avrupa'nın gözünde. Bir an unutalım Avrupa, Batı ne düşünür, ne der diye umursamayıi da, bize yapılanlara az da olsa karşılık verebilelim.

Quote Originally Posted by vego View Post
    Doğru sesimizi bile çıkarmaya hakkımız yok (!) Attıkları meşaleler taraftarlarımıza zarar verseydi de sesimizi çıkarmaya hakkımız yoktu,çünkü barbar ilan edilebilirdik dimi. İyi ki polisimiz korumuş Yunanlıları da,yıllardır bizi iyi olarak gören Avrupa şimdi de barbar ilan etmeyecek (!)

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Valla öyle düşünüyorum öyle talimat gelmiştir polise 'bir zarar gelmesin'.Bende isterdim ah ahhhhh olaylar çıktığında'müdahale' edlimesi hemde çok!

Nesil
    2006

Yazıklar olsun ne diyeyim...

Peh Sevilla zaferi nazara geldi... Biz bir daha zor görürüz böyle zafer.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Haberleri izliyorumda şu Paok'luların yaptıklarına bak ya. Polis bunları dayaktan döve döve öldürmesi lazım. Ama 3-5 kişi dışında gözaltına alınan bile yok. Nası iş bu ya.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bende izledim o haberi. Eğer maç Yunanistanda olsaydı ve fenerliler taşkınlık yapsaydı yunan polisi evire çevire döverdi. Ama olay Türkiyede olunca işler değişiyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

türk polisinin isine gelmiyor baska yerde bu hareketleri yapsalar hepsini mahkemeye cikarirlardi

Nesil
    2006

Asıl düşünülmesi gereken bir kaç gün sonra oynanacak Türkiye - Yunanistan Dünya Şampiyonası maçı...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu kadarı da fazla artık!

Yunan taraftarlar bu sefer de F.Bahçeli futbolculara dansöz kıyafeti giydirdiler.

Fenerbahçe bayrağını ezen, İstanbul'da polise taş atan, kameramanları tartaklayan PAOK taraftarları son olarak Ayasofya'nın üzerine haç diktikleri bir video hazırlamıştı. Yunan taraftarlar bu sefer de Fenerbahçeli futbolculara bilgisayar ortamında dansöz kıyafeti giydirdiler.

Yunanlı taraftarlar, bu kez de Paokmania.gr adlı internet sitesinde Fenerbahçeli futbolculara dansöz kıyafetleri giydirdi. 'Hanoum Fenerbahçe' başlığıyla yayınlanan fotoğrafın altında, İngilizce olarak, "Dancing with the stars" (Bu yıldızlarla dans edin) yazıldı.

Ayrıca sitedeki konunun detaylarında ağır hakaret içeren ifadeler de yer aldı.

Hürriyet

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910

Mesaj Yetkileri