Sayfa 330 / 1204 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon
9,871 ile 9,900 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ardayı satıp ne yapacaksınız ? Arda da giderse kim kalır takımda ? Keita gibi olsun mu istiyorsunuz ? Tamam gönderin Ardayıda o bölgede boş kalsın. Takım ligde kalmaya oynasın.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ardayı satıp ne yapacaksınız ? Arda da giderse kim kalır takımda ? Keita gibi olsun mu istiyorsunuz ? Tamam gönderin Ardayıda o bölgede boş kalsın. Takım ligde kalmaya oynasın.
    %100 katılıyorum.Arda gidecekte yerine kim geLicek?? Hem türk hem yetenekLi.Biraz sinirLi o kadar oda takım kötü gittiği zaman sadece..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arda'nın bu sene gitmesi imkansıza çok yakın çünkü Avrupa Ligi'nde oynadı
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Mesut 15-16 ya gitti galiba 8-10 milyon euro verseler iyi Arda'ya.Seneye mutlaka satilmali o da cok yipraniyo takimi da cok yipratiyor.
    Mesut'un sözleşmesinin son senesiydi ve seneye serbest kalacaktı ondan €15M ücrete gitti. Arda'nın sözleşmesinin son senesinde €5M vermezler.

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Adamın her yaptığı olay olursa sinirlenmesi doğal.Ardayı eleştirenler Allah Rızası için kendilerini Arda'nın yerine koysunlarda bi düşünsünler.

Arda araba alır olay olur.
    Arda Sevgilisi için ufacık bir sinema salonunu kapatır kıyamet kopar.
    Arda çoğu maçta çok iyi oynar,elinden geleni yapar ses çıkmaz ama 2 maç kötü oynasın bir kıyamet daha kopar.

Valla ben Arda'nın yerinde olsam hepsine feci küfür eder bu ülkeden basar giderdim.Gerçekten sabırlıymış halen burada.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Emana'da ödeme sıkıntısı!

Galatasaray'a transferi gündemde olan Achille Emana'nın menajeri Jose Pablo Varela önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Real Betis'in Kamerunlu futbolcusu Achille Emana'nın menajeri Jose Pablo Varela, ''Anladığım kadarıyla eğer Galatasaray ödemeyi daha kısa zamanda yaparsa Betis bu teklifi kabul edecek'' dedi.

Transferin ''ödeme şekli'' konusunda tıkandığını ifade eden Varela, ''Müzakerelerin devam edip etmeyecek durumda olacağını en kısa zamanda öğreneceğimizi sanıyorum'' dedi.

Varela, ''Emana'nın kafa olarak pazar günkü 2. lig ilk maçında oynayacak durumda olmadığını, ancak kararı Betis teknik direktörünün vereceğini'' söyledi.

Öte yandan Sevilla kentinin yerel gazeteleri, İtalya'nın Palermo takımının geçen sezon sonundan itibaren Emana ile ilgilendiğini, ancak şimdi ciddi bir şekilde teklif götürmeye hazırlandığını iddia etti.

Yapılan yorumlarda, Real Betis'in Emana'yı satarak takıma bir veya iki futbolcu takviye yapmak istediği hatırlatılarak, Galatasaray'ın yaptığı 6 milyon avroluk teklifin Palermo tarafından yükseltilebileceği savunuldu. Sevilla basını, her türlü ihtimalde transfer sezonunun bitmesinden önce Emana'nın Betis'ten ayrılmasının büyük olasılık olduğunu vurguladı.

27 Ağustos 2010 Cuma - 14:14
    AA
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Galatasaray'in su dakkadan sonra herhangi bir siradan takimdan hic bir farki kalmamistir eger ispanya 2. liginden bence gereksiz bir adami bile getirmekde zorlaniyorlarsa , serefli olani yapip birakmak en iyisi ama bizim kulturumuzde olmiyan bir sey bu oturdugu koltugu kimse birakmak istemez , Adnan Polat ve muritleri Galatasaray'i bu hallere getirmisdir kimse de bunu yadsiyamaz

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    eger ispanya 2. liginden bence gereksiz bir adami bile getirmekde zorlaniyorlarsa , serefli olani yapip birakmak en iyisi
    Sözün bittiği yer..

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

İspanya 2. Ligi diyoruz da bugün o ligden bi Betis, Huelva, Xerez bu Karpaty'e bu PAOK'a elenmezdi. Artık kendimizi çok büyük görmekten, kendimizi kandırmaktan vazgeçmeliyiz millet olarak...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kaç gün kaldı transfer doneminin sonuna bugün açıklanır diye bekliyorum hep Jadson ve Jermain Jones açıklanır gibi geliyor bana

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Galatasaray'da transfer bitmez. Bugün yarın birilerini alırlar.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Misimovic gelebilir Diego'yu aldi Wolfsburg

Misimovic gelmis galiba.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Transfer falan istemiyorum artık nasıl olsa hemen sakatlanıyolar, takımdan soğudum resmen
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Misimovic gelmis galiba.
    Kim diyor ? Ne diyor ? Nerde Diyor ? Ne zaman diyor ? Ne kadar diyor ? ...

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

http://www.galatasaray.org/futbol/fu...haber/7728.php

Batdal 6-8 hafta yokmuş.Pino Es-es maçında sonra oynayabilirmiş..Şuraya bak arkadaş.Bu takıma adam gelse ne olur ?

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Kim diyor ? Ne diyor ? Nerde Diyor ? Ne zaman diyor ? Ne kadar diyor ? ...
    Scoutgs de gördüm twitterda fln denk geldim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Scoutgs de gördüm twitterda fln denk geldim
    Bana scoutgs demeyin

Bu arada Arda yine idmana cikmamis izin almis neden ki?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bencede çıkmasınlar hiçbiri. Bikaç gün evlerinde otursunlar düşünsünler taşınsınlar.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bu arada Arda yine idmana cikmamis izin almis neden ki?
    Morali çok bozukmuş.

Pasamizin keyfi ne zaman düzeldi ki.

Pasamizin keyfi ne zaman düzeldi ki.
    Morali bozuk olmasa adama ne biçim adam diyorsunuz. Morali bozuk diyoruz keyfe bak diyorsunuz..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Bu hale getirenler utansın. Şuraya bak hala adama yükleniliyor. Gidseydin be Arda gidseydin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arda'nın da insan olduğunu unutmayın.

Bu arada misimoviç cidden geliyormuş.

Istedigi gibi araba alsin sinema kapatsin bi kelime etmem etmedim de yapar hakkidir biz de onun yerinde olsak aynilarini yapariz hatta daha da abartiriz belki ama hic bi Gs kaptaninin morali bozuk diye idmana cikmamasini kabul edemem liderse bu takimi seviyosa takiminin yaninda olmali.Eger bi sakatligi varsa bilemem.Ama resmi sitede izin aldi diyor sakat falan yazmiyor.

Bu arada medyanin ne kadar üstüne gittiginin farkindayim Arda da hakli ama liderse bu oyunlara gelmemeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Taraftarı kanser etme konusunda bu yönetimin üstüne tanımam. 31 Ağustos günü son saatlerde açıklarlar. İyice sinir etmek için...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Senin ileride moralin çok bozuk olsa iş yerinden izin almayacakmısın ?

Eğer Arda bugün idmana çıksaydı onun moralsizliğinden diğerleride etkilenirdi. En iyisini yapmış. 1 gün evinde dinlensin, morali düzelsin sonra çalışsın. Moralsiz moralsiz antremana çıksa ne olacak ? Sanki bi gün daha fazla antremana çıksa dünyanın en iyi futbolcusu olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Şöyle bir durum var ama,Arda geçen hafta da izin aldı,bu hafta da aldı.Çok aksatıyor antrenmanlarını.Bunu alışkanlık haline getirirse,maç tempolarını hiçten kaldıramaz.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Mesaj Yetkileri