Ardayı satıp ne yapacaksınız ? Arda da giderse kim kalır takımda ? Keita gibi olsun mu istiyorsunuz ? Tamam gönderin Ardayıda o bölgede boş kalsın. Takım ligde kalmaya oynasın.
Ardayı satıp ne yapacaksınız ? Arda da giderse kim kalır takımda ? Keita gibi olsun mu istiyorsunuz ? Tamam gönderin Ardayıda o bölgede boş kalsın. Takım ligde kalmaya oynasın.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Arda'nın bu sene gitmesi imkansıza çok yakın çünkü Avrupa Ligi'nde oynadı
Screw you guys, I'm goin' home
Adamın her yaptığı olay olursa sinirlenmesi doğal.Ardayı eleştirenler Allah Rızası için kendilerini Arda'nın yerine koysunlarda bi düşünsünler.
Arda araba alır olay olur.
Arda Sevgilisi için ufacık bir sinema salonunu kapatır kıyamet kopar.
Arda çoğu maçta çok iyi oynar,elinden geleni yapar ses çıkmaz ama 2 maç kötü oynasın bir kıyamet daha kopar.
Valla ben Arda'nın yerinde olsam hepsine feci küfür eder bu ülkeden basar giderdim.Gerçekten sabırlıymış halen burada.
Emana'da ödeme sıkıntısı!
Galatasaray'a transferi gündemde olan Achille Emana'nın menajeri Jose Pablo Varela önemli açıklamalarda bulundu.
Galatasaray'ın transfer etmek istediği Real Betis'in Kamerunlu futbolcusu Achille Emana'nın menajeri Jose Pablo Varela, ''Anladığım kadarıyla eğer Galatasaray ödemeyi daha kısa zamanda yaparsa Betis bu teklifi kabul edecek'' dedi.
Transferin ''ödeme şekli'' konusunda tıkandığını ifade eden Varela, ''Müzakerelerin devam edip etmeyecek durumda olacağını en kısa zamanda öğreneceğimizi sanıyorum'' dedi.
Varela, ''Emana'nın kafa olarak pazar günkü 2. lig ilk maçında oynayacak durumda olmadığını, ancak kararı Betis teknik direktörünün vereceğini'' söyledi.
Öte yandan Sevilla kentinin yerel gazeteleri, İtalya'nın Palermo takımının geçen sezon sonundan itibaren Emana ile ilgilendiğini, ancak şimdi ciddi bir şekilde teklif götürmeye hazırlandığını iddia etti.
Yapılan yorumlarda, Real Betis'in Emana'yı satarak takıma bir veya iki futbolcu takviye yapmak istediği hatırlatılarak, Galatasaray'ın yaptığı 6 milyon avroluk teklifin Palermo tarafından yükseltilebileceği savunuldu. Sevilla basını, her türlü ihtimalde transfer sezonunun bitmesinden önce Emana'nın Betis'ten ayrılmasının büyük olasılık olduğunu vurguladı.
27 Ağustos 2010 Cuma - 14:14
AA
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Galatasaray'in su dakkadan sonra herhangi bir siradan takimdan hic bir farki kalmamistir eger ispanya 2. liginden bence gereksiz bir adami bile getirmekde zorlaniyorlarsa , serefli olani yapip birakmak en iyisi ama bizim kulturumuzde olmiyan bir sey bu oturdugu koltugu kimse birakmak istemez , Adnan Polat ve muritleri Galatasaray'i bu hallere getirmisdir kimse de bunu yadsiyamaz
İspanya 2. Ligi diyoruz da bugün o ligden bi Betis, Huelva, Xerez bu Karpaty'e bu PAOK'a elenmezdi. Artık kendimizi çok büyük görmekten, kendimizi kandırmaktan vazgeçmeliyiz millet olarak...
Kaç gün kaldı transfer doneminin sonuna bugün açıklanır diye bekliyorum hep Jadson ve Jermain Jones açıklanır gibi geliyor bana
Galatasaray'da transfer bitmez. Bugün yarın birilerini alırlar.
Misimovic gelebilir Diego'yu aldi Wolfsburg
Misimovic gelmis galiba.
Transfer falan istemiyorum artık nasıl olsa hemen sakatlanıyolar, takımdan soğudum resmen
Screw you guys, I'm goin' home
http://www.galatasaray.org/futbol/fu...haber/7728.php
Batdal 6-8 hafta yokmuş.Pino Es-es maçında sonra oynayabilirmiş..Şuraya bak arkadaş.Bu takıma adam gelse ne olur ?
Bu arada Arda yine idmana cikmamis izin almis neden ki?
Bencede çıkmasınlar hiçbiri. Bikaç gün evlerinde otursunlar düşünsünler taşınsınlar.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Pasamizin keyfi ne zaman düzeldi ki.
Bu hale getirenler utansın. Şuraya bak hala adama yükleniliyor. Gidseydin be Arda gidseydin.
Arda'nın da insan olduğunu unutmayın.
Bu arada misimoviç cidden geliyormuş.
Istedigi gibi araba alsin sinema kapatsin bi kelime etmem etmedim de yapar hakkidir biz de onun yerinde olsak aynilarini yapariz hatta daha da abartiriz belki ama hic bi Gs kaptaninin morali bozuk diye idmana cikmamasini kabul edemem liderse bu takimi seviyosa takiminin yaninda olmali.Eger bi sakatligi varsa bilemem.Ama resmi sitede izin aldi diyor sakat falan yazmiyor.
Bu arada medyanin ne kadar üstüne gittiginin farkindayim Arda da hakli ama liderse bu oyunlara gelmemeli.
Taraftarı kanser etme konusunda bu yönetimin üstüne tanımam. 31 Ağustos günü son saatlerde açıklarlar. İyice sinir etmek için...
Senin ileride moralin çok bozuk olsa iş yerinden izin almayacakmısın ?
Eğer Arda bugün idmana çıksaydı onun moralsizliğinden diğerleride etkilenirdi. En iyisini yapmış. 1 gün evinde dinlensin, morali düzelsin sonra çalışsın. Moralsiz moralsiz antremana çıksa ne olacak ? Sanki bi gün daha fazla antremana çıksa dünyanın en iyi futbolcusu olacak.
Şöyle bir durum var ama,Arda geçen hafta da izin aldı,bu hafta da aldı.Çok aksatıyor antrenmanlarını.Bunu alışkanlık haline getirirse,maç tempolarını hiçten kaldıramaz.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?