Sayfa 334 / 1204 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon
9,991 ile 10,020 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Dedikodu | Zvjezdan Misimović v2.

Resmi açıklama gelene kadar yazmayı pek düşünmüyordum hatta 12-13 gündür taslak olarak blogumuzun kayıtlarında analizi, videosu, resmi haberinin girişi duruyordu. Yine de fazla birşey söylemek pek doğru olmayacak, resmi site açıkladıktan sonra diğerleriyle birlikte analizlerini, videolarını yayınlayacağız. Ama hemen hemen her alanda bu konu ile ilgili sorular geliyor, bu konu karşımıza çıkıyor. İşin doğrusu Misimovic zaten gelmeyi kabul etmişti, gelecekti. Wolfsburg izin vermemişti. Sonrasında yeşil-beyazlı takım Diego'yu transfer etti, Schalke aradan çekildiğini açıkladı ki ilk günden beri aradan çekilirler yada Wolfsburg vermez diyordum. Öyle de oldu, Schalke'ye vermedi Wolfsburg, Diego'yuda renklerine kattılar. Ve bu hafta Misimovic kadro dışı kaldı, 20 kişilik maç kadrosuna alınmadı.

Erken konuşmak doğru değil, hatta büyük konuşmak doğru değil ama hoşgeldin Aslan parçası! Sizleri daha fazla bekletmek olmaz, twitter'da girdik blogta da paylaşalım. Boşnak oyuncu ve kulübü ile her konuda anlaşma sağlandı. Resmi açıklama her an gelebilir, borsaya bir iki gün sonra (haftasonu olduğu için) bildirilebilir. Resmi açıklama gelsin, analizide, videosuda, indexide hazır. Yeter ki resmi açıklama gelsin.

Dobrodošli na Galatasaray, Zvjesdan..

FCN

Yine scoutgs ve FCN bombalamaya başlamış. Göreceğiz bakalım
    Hadi bakalım.Bu seferde ters köşe olmasınlarda.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdar Eylik olayı kafama takılmıştı TFF.org'a bakmak geldi aklıma. Serdar Eylik kiralık galiba beyler.

SERDAR EYLİK Kişisel Bilgiler Doğum Yeri : ELAZIĞ Doğum Tarihi : 1 Şubat 1990 Uyruk : TC Futbolcu Temsilcisi : GÖKMEN İSMAİL İLHAN Lisans Bilgileri Lisans No : 909365 Kulüp : DENİZLİSPOR Sözleşme Başlangıç T. : 14 Temmuz 2010 Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2011
    http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=718575

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Dedikodu | Zvjezdan Misimović v2.

Resmi açıklama gelene kadar yazmayı pek düşünmüyordum hatta 12-13 gündür taslak olarak blogumuzun kayıtlarında analizi, videosu, resmi haberinin girişi duruyordu. Yine de fazla birşey söylemek pek doğru olmayacak, resmi site açıkladıktan sonra diğerleriyle birlikte analizlerini, videolarını yayınlayacağız. Ama hemen hemen her alanda bu konu ile ilgili sorular geliyor, bu konu karşımıza çıkıyor. İşin doğrusu Misimovic zaten gelmeyi kabul etmişti, gelecekti. Wolfsburg izin vermemişti. Sonrasında yeşil-beyazlı takım Diego'yu transfer etti, Schalke aradan çekildiğini açıkladı ki ilk günden beri aradan çekilirler yada Wolfsburg vermez diyordum. Öyle de oldu, Schalke'ye vermedi Wolfsburg, Diego'yuda renklerine kattılar. Ve bu hafta Misimovic kadro dışı kaldı, 20 kişilik maç kadrosuna alınmadı.

Erken konuşmak doğru değil, hatta büyük konuşmak doğru değil ama hoşgeldin Aslan parçası! Sizleri daha fazla bekletmek olmaz, twitter'da girdik blogta da paylaşalım. Boşnak oyuncu ve kulübü ile her konuda anlaşma sağlandı. Resmi açıklama her an gelebilir, borsaya bir iki gün sonra (haftasonu olduğu için) bildirilebilir. Resmi açıklama gelsin, analizide, videosuda, indexide hazır. Yeter ki resmi açıklama gelsin.

Dobrodošli na Galatasaray, Zvjesdan..

FCN

Yine scoutgs ve FCN bombalamaya başlamış. Göreceğiz bakalım
    scoutgs 5 sene önceden messinin geleceğini bilse gözümde 1 gram değeri yok . nostradamustan varksızdırlar benim için

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Wolfsburg Teknik Direktörü Steve McClaren, Galatasaray'ın transferinde sona yaklaştığı Misimovic'i Mainz ile oynanacak olan maç için açıkladığı 20 kişilik kadroya dahil etmedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by M.Scofield View Post
    Wolfsburg Teknik Direktörü Steve McClaren, Galatasaray'ın transferinde sona yaklaştığı Misimovic'i Mainz ile oynanacak olan maç için açıkladığı 20 kişilik kadroya dahil etmedi.
    Betis Teknik Direktörü Emana'yı,Wolfsburg Teknik Direktörü de Misimoviç'i almadı.Ya ikisi de gelecek,ya ikisinden biri ya da hiçbiri gelmeyecek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İkisi gelirse Elano gider

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

İkisi geldiği takdirde Elano yer bulamayacak.Elano'dan gelen parayla da bir sağ bek alternatifi ve bir de kaleci alabiliriz aslında.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Cana Ball Winner Midfielder, Elano Advanced Playmaker oynar FM tabiriyle. Pino'nun sakatlığı geçene kadar da Kewell, Aydın oynar. Kadro hoş

kadro güzel ama ne pino nede arda kewell ı kesemez bu takımda

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Börk View Post
    İkisi geldiği takdirde Elano yer bulamayacak.Elano'dan gelen parayla da bir sağ bek alternatifi ve bir de kaleci alabiliriz aslında.
    Zaten Elano'dan gelecek parayla alınacak Emana veya Misimovic. Kaleci ve sağ bek alternatifi alınacağını sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence stoper alalım bir an önce.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bence stoper alalım bir an önce.
    Bir sağ bek alternatifi artı stoper de alabiliriz
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Lincoln ve Elano alındığında da aynı tür yorumları okuduk. "İşte aranan kan" , "Galatasaray'ın yeni Hagi'si" , "Galatasaray'dan yüzyılın transferi"
    Öyle değilmiydi ? Adam tek yarı oynayarak asist kralı oldu. Varmı bunu başka becerebilen ? Yetenek olarak mütiş bir futbolcu. Ara pasları , şık çalımları , taraftarı coşturması ... Tek sorunu disiplin eksikliği. Eğer biraz disiplinli olsaydı Galatasarayın efsaneleri arasına girerdi. Keşke bir daha gelse de "Lincoooln Lincoooln" diye bağırsak.(Gerçi bursa maçında protesto amaçlı satılan futbolcuların tezahuratını yaparken Keita , nonda gibi isimlerden sonra Lincooooln Lincooooln demiştik )

Elanoya gelince oda öyle. Oda süper yetenek. Milli takımda ne yaptığını gördük. Sakatlanmasa daha neler yapacaktı. Onunda tek sorunu takıma alışamamak. Alışırsa oda belki efsanelerimiz arasına girebilir.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Zaten Elano'dan gelecek parayla alınacak Emana veya Misimovic. Kaleci ve sağ bek alternatifi alınacağını sanmıyorum.
    madem elano dan gelcek parayla alcaktık neden elanoyu satmaktan vazgeçip ledesma ve rosicky transferlerini iptal ettirdik. gitsin cidden bu adnan sezgin

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Cana Ball Winner Midfielder, Elano Advanced Playmaker oynar FM tabiriyle. Pino'nun sakatlığı geçene kadar da Kewell, Aydın oynar. Kadro hoş
    kusura bakmayın da bu kadro her maç 2-3 gol yer. 4 atarsak yeneriz... Çağlar henüz kapalı kutu.Servet ve Neill hızlı savunmacılar değil. Bu adamların önüne sen 1 ön libero koyarsan rakipten top alamazsın. Eğer Misimoviç gelecekse madem yanına Emana da alınsın, Emana-Cana geride önde Misimoviç , sağda Elano ve Solda Arda ile takım form tutarsa iş görür. Ama son günlerde bas bas bağırıyorum.Bu takımda ters giden başka şeyler var... Buna da Rijkaard el atmaz!!!! Misi de gelse Pisi de gelse 3 gün sonra ortama ayak uydurur....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Öyle değilmiydi ? Adam tek yarı oynayarak asist kralı oldu. Varmı bunu başka becerebilen ? Yetenek olarak mütiş bir futbolcu. Ara pasları , şık çalımları , taraftarı coşturması ... Tek sorunu disiplin eksikliği. Eğer biraz disiplinli olsaydı Galatasarayın efsaneleri arasına girerdi. Keşke bir daha gelse de "Lincoooln Lincoooln" diye bağırsak.(Gerçi bursa maçında protesto amaçlı satılan futbolcuların tezahuratını yaparken Keita , nonda gibi isimlerden sonra Lincooooln Lincooooln demiştik )
    (Y) (Y) aynen katılıyorum keşke hiç gitmeseydi de bağırsaydık "lincooln lincooln" diye o gittikten sonra takımdaki pas trafiğini görüyoruz adam ilk yarı 16 assit 7 veya 8 gol atmıştı sadece ligde ona rağmen bu yönetim adamı bitirdi

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Misimovic su anki fiziksel durumu ile bu ligde 5 pozisyonun 3 unde yerde kalir ikili mucadelelerde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir sağ bek alternatifi artı stoper de alabiliriz
    Colocciniiiii

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post

Elanoya gelince oda öyle. Oda süper yetenek. Milli takımda ne yaptığını gördük. Sakatlanmasa daha neler yapacaktı. Onunda tek sorunu takıma alışamamak. Alışırsa oda belki efsanelerimiz arasına girebilir.
    yaww ben başka adam mı izledim Brezilya maçlarında ? Yani gol atan adam müthiş denecekse Vittek 3 gol attı ama takımı Brezilya olmayınca göze batmadı sanırım. Eğri oturup doğru konuşalım. Elano'nun yetenekli olduğu doğru olabilir ama şu ana kadar geride kalan 1 yılda Galatasaray'a verdiği tek şey var o da koskosaman bir "0" ( yazı ile : SIFIR)

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Facx View Post
    madem elano dan gelcek parayla alcaktık neden elanoyu satmaktan vazgeçip ledesma ve rosicky transferlerini iptal ettirdik. gitsin cidden bu adnan sezgin
    Elano satılmazsa transfer olmaz zaten. Rosicky'i Galatasaray'ın reddettireceği çok komik. Hiç bir türk takımı Rosicky'i reddetmez.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

yaww ben başka adam mı izledim Brezilya maçlarında ? Yani gol atan adam müthiş denecekse Vittek 3 gol attı ama takımı Brezilya olmayınca göze batmadı sanırım. Eğri oturup doğru konuşalım. Elano'nun yetenekli olduğu doğru olabilir ama şu ana kadar geride kalan 1 yılda Galatasaray'a verdiği tek şey var o da koskosaman bir "0" ( yazı ile : SIFIR)
    İlk 2 hafta bütün dünya Elanoyu konuştu. Sakatlanmasaydı şimdi onu dev kluplere çok rahat satardık (Gerçi bizde bu yönetim varken öyle bişey olmaz. Adamlar 100 milyon dolar vericez dese bizimkiler 101 yapıver hacı diyecek)

Elanonun bize verdiği birşey yok onu biliyorum zaten. Ama sen transfer edildiğindeki tepkilerden bahsetmişsin bende ona cevaben yazdım. Haklı tepkilerdi çünkü
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

http://www.youtube.com/watch?v=WuNe2rNGI4Y

misimoviç hakında güzel bir video...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

http://www.youtube.com/watch?v=WuNe2rNGI4Y

misimoviç hakında güzel bir video...
    Güiza'nın videolarıda güzeldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Türkiye'de oynamadan buna karar vermek biraz zor.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Valla ben Guiza'nın alındığı gün "asrın kazığı" dedim tüm arkadaşlara ama güldüler bana... Misimoviç 1 yılda bu hale gelmedi. Guiza 1 yılda tavan yaptı ve kulüp uyanıklık edip anında elden çıkardı. Misimoviç gelirse sanırım başarılı olur.Sonuçta şu anda hiçbir problemi görünmüyor. Gelenler hakkında hep sorunlar yazıldı çizildi. Lincoln disiplinsiz, Elano istikrarsız , keita disiplinsiz ve istikrarsız, kewel çok sakatlanıyor diye zaten yazılmıştı.hepsi de doğru çıktı.şimdi pino'ya da sakat diyorlar ama bakalım. Cana çok sert dediler. Adam kart görmeye başladı zaten. Aynı şekilde Guiza'yı yıkan da ünlü karısı oldu sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Valla ben Guiza'nın alındığı gün "asrın kazığı" dedim tüm arkadaşlara ama güldüler bana... Misimoviç 1 yılda bu hale gelmedi. Guiza 1 yılda tavan yaptı ve kulüp uyanıklık edip anında elden çıkardı. Misimoviç gelirse sanırım başarılı olur.Sonuçta şu anda hiçbir problemi görünmüyor. Gelenler hakkında hep sorunlar yazıldı çizildi. Lincoln disiplinsiz, Elano istikrarsız , keita disiplinsiz ve istikrarsız, kewel çok sakatlanıyor diye zaten yazılmıştı.hepsi de doğru çıktı.şimdi pino'ya da sakat diyorlar ama bakalım. Cana çok sert dediler. Adam kart görmeye başladı zaten. Aynı şekilde Guiza'yı yıkan da ünlü karısı oldu sanırım
    max. 2 hafta veriyorum . 2 hafta içinde sakatlanıp gerçek galatasaraylı olur .. armayı da öptü mü tadından yenmez ..

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Stoch'unda videolari cok guzel ne oldu yani geldi kotu oyuncumu cikti ?

Misimovic cok iyi bir oyuncudur bunu kimse yadsiyamaz Wolfsburg'un sampiyon oldugu sezon sov yapmisti ama ben hala Galatasaray'in ihtiyaci oldugu adam degil diyorum Ofansif Orta sahaya gelene kadar okadar cok ihtiyacimiz olan bolge varki belki o bolge en son transfer yapmamiz gereken alan ozellikle elinde Elano varken

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Misimoviç'den vazgeçildiği NTVSPOR'dan alt yazı olarak geçti.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    izmit

antony annan ve ibricic g.s de

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ibricic ve annan galatasaray'a geliyormus büyük ihtimalle
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

ibricic kimdir ayiptir sormasi ?

Mesaj Yetkileri