Sayfa 132 / 191 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182 ... SonSon
3,931 ile 3,960 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

takımın diğer mevkiilerdeki eksikliğini gidermek için satıldı.diego iyi kötü ortasahada top tutabilen,takım sıkışınca foul alabilen oyuncuydu.takıma ofansif anlamda pekbişey katmasa da gidişiyle birlikte takımın teknik kapasitesi önemli ölçüde düştü.bu tansfer bu şekilde olmamalıydı.takımda DelPiero'nun alternatifi kim olacak merak ediyorum ? son 5 gün.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

diego'yu satacaksan Giovinco'yu neden kiraya yolluyorsun hayret bişey ya!
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu takımın durum bizden de beter

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    diego'yu satacaksan Giovinco'yu neden kiraya yolluyorsun hayret bişey ya!
    Tamamı ile 4-4-2'ye dönüyorlar sanırım.

Sizlerinde bildiği gibi 4-4-2 de Amc olmaz. Tabi, Özgür daha detaylı bilir bu durumu. Sadece tahmin benimkisi.

Del Piero_10 Misafir

Satılma nedeni Del Neri'nin 4-4-2 sistemindeki ısrarı. Sezon öncesi maçlarda ikinci forvet olarak denenmiş, fena da oynamamıştı ama demek ki yetmemiş. Eğer daha iyi bir isimle yeri dolmayacaksa gitmesi hata oldu. Transferin bitimine 5 gün kala kim getirilebilir orası da muamma. Cassano akla geliyor ama defalarca takımda kalmak istediğini açıklamıştı. Bu arada bazıları gelecek sezon için Dzeko konusunda Wolfsburg'dan opsiyon aldığımızı iddia ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

4-4-2 oynamayı düşünebilir hoca ama alternatif sistemleride bulundurması gerek elinde sonuçta juveden bahsediyoruz Bologna falan değil.Özel yetenekleri olan oyunculara ihtiyaç var,Del Pieroyu sil takımdan kalan oyuncular hep düz oyuncu görünümünde.Del Pieroda iyice yaşlandı ne kadar faydalı olacagı tartısılır.Bu sene yine hüsran sanırım sonumuz.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

elimde futbol ile ilgili yapacak süper bir güç olsa DelPiero'yu 10 sene gençleştirirdim.yok böyle bişey.ne messi ne başkası insana bu kadar keyif veren bir adam dünyaya gelmedi.aman nazar değmesin bir adam bu kadar mı güzel topa vurur bu kadar mı kusursuz çalım atar.lan yazacak kelime bulamıyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by sananes View Post
    4-4-2 oynamayı düşünebilir hoca ama alternatif sistemleride bulundurması gerek elinde sonuçta juveden bahsediyoruz Bologna falan değil.Özel yetenekleri olan oyunculara ihtiyaç var,Del Pieroyu sil takımdan kalan oyuncular hep düz oyuncu görünümünde.

Aynen katılıyorum . Juve gibi takımda alternatif bir sistem olmayacak mı ?. Bence Del Piero'nun olmadığı zamanlarda insiyatif kullanım sazı eline alacak kim var takımda bilemiyorum. Diego gibi bi adamı takımda düşünmemesi gerçekten çok ilginç. Ben mi görmedim yoksa ellerinde çok şahane bi kadro vardı da mı yolladılar Diego'yu ? Gerçekten hayret.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Diego'da ne kadar yaratıcı oldu İtalya macerasında tartışılır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quagliarella'yı kiralamak istiyormuş Juventus.

Ayrıca, Villareal'in sol bek oyuncusu Capdevila için Grosso'yu teklif edecekmiş.

Del Piero_10 Misafir

Qualiarelle bugün imzalayabilir.

Del Piero'nun dün attığı gol
    http://www.youtube.com/watch?v=-lBDsNGEu8s

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Özgür, Andre Santos'un Juventus ile anlaştığı duyumları var bir bilgin var mı ?

Del Piero_10 Misafir

Yalan haber olmalı, hiçbir yerde yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Yalan haber olmalı, hiçbir yerde yok.
    Moratta‚ "Fenerbahçe ile anlaştık sayılır. Andre Santos ile de yıllık ücret konusunda ufak bir pürüzümüz var. Onu da halledip bu oyuncuyu transfer etmek istiyoruz. Kendisi Juventus´a gelmeyi çok istiyor. Sürekli telefonla görüşüyoruz‚ menajeriyle de sürekli kontak halindeyiz" dedi. Ancak Moratta´nın bu açıklamaları kafa karıştırdı. Zira İspanya basını‚ Juventus´un Villarreal´in sol beki Joan Capdevila´yı kadrosuna katmak üzere olduğunu yazıyor.
    Böyle bir yazı okudum da o yüzden sordum, teşekkürler.

Del Piero_10 Misafir

Trezeguet Hercules'e gitti. Resmi siteden bir veda yazısı yayınlandı.

http://www.juventus.com/site/eng/NEW...B28DF536D7.asp

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

güiza da elimizde kaldı böylece.
    (/s)

Bu sezon italya ligi maçlarını Türkiye'de hangi kanal yayınlayacak ? Ntvde reklamlarını göremedimde.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by delpier0 View Post
    Bu sezon italya ligi maçlarını Türkiye'de hangi kanal yayınlayacak ? Ntvde reklamlarını göremedimde.
    Şimdilik yayınlanmıyor. İnternetten takip edebilirsiniz.

FM'den hatırlayacağınız Camilleri Juventus'a transfer oldu.
    Last edited by Del Piero_10 : 29.Ağustos.2010 at 11:26

camilleri kim ?

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Böyle bir yazı okudum da o yüzden sordum, teşekkürler.
    Zaten Andre Santos Avrupa birliği dışından olduğu için alınması imkansız. Haberi yazan gazeteci onu düşünememiş.

Quote Originally Posted by SuperBianconero View Post
    Evet bu.

sahada 9 italyan = 0 pozisyon . gerizekalı yönetim.

quagliarella hakkında son durum nedir ? transferin bittiğini okuduğum yerler var da şu an gerçekten hiçbirşey hakkında doğru bilgiye sahip değilim juve ile alakalı.

bir de 4-4-2 sisteminde diego neden düşünülmedi acaba ?

ekleme : bari'ye 1-0 kaybetti juventus. quagliarella ilk 11 başlamş krasic'le birlikte, ben daha "transfer bitti mi" diye soruyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Donati muhteşem bir goL attı. Krasiç adamı kovaLamayı bıraktı, adamda 90 a gönderdi topu. GeneL oLarak Juventus kötü bir maç çıkardı. Diego ve Giovinco gibi adamLArı aradıLar. Hücumu yönLendirecek oyuncu eksikLiğini fazLası iLe hissettiLer bu maçta.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

kaldığı yerden devam....

Marchisio ve Martinez sakatlandı.Martinez 1 ay yok.

Camoranesi,Stuttgart'a gidiyor.
    Zebina,Brescia'ya
    Grosso ve Salihamidzic için teklif yok.

takımın başında teknik direktör yok.yönetimde futboldan anlayan adam pek yok.bağlamışlar umutlarını italyan futbolculara.tarihte hangi takım italyan oyuncularla başarılı oldu ? bari forvet hattını yabancılardan kursaydınız.italyan kaç tane oyuncu var büyük takımın ofansif gücünü yüklenebilecek ? YOK . ama bakıyorsun takımın bütün forvet oyuncuları italyan.bu durumda başarısızlık kaçınılmaz.dün yenildiğimiz Bari takımının bile forvet oyun
    cuları YABANCI . sırada Borriello mu var ?..ben ne söyleyeyim ki ? umarım ilk 4e gireriz.

Juventus'u ve ve serie A yı yakından takip eden arkadaşlar sizlerden yeni sezon hakkında bilgiler bekliyorum özellikle Juve hakkında. Ntvspor maçlarımızı wermemek konusunda ısrarla direttiği için iyice takip edemez oldum. Haftalardır konu sabit, teşekkürler.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

En son Udineseyi 4-0 yendik.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by juverman View Post
    Juventus'u ve ve serie A yı yakından takip eden arkadaşlar sizlerden yeni sezon hakkında bilgiler bekliyorum özellikle Juve hakkında. Ntvspor maçlarımızı wermemek konusunda ısrarla direttiği için iyice takip edemez oldum. Haftalardır konu sabit, teşekkürler.

NTVspor İtaLya Ligini vermiyor artık. MaçLarı İnternet üzerinden takip etmen gerek. Juventus sezona çok iyi başLamadı asLında. Oyun oLarak iyi ama skor anLamında iyi başLAmadı. Buffon u çok aradıLar. Şimdi toparLanıyorLar. 442 sistemi tam oturduğunda çok daha iyi oLacakLardır. Ben oynadıkLarı oyunu beğeniyorum. Ligde 2 maçını ve Lech maçLarını izLedim. Defansif anLamda ve kaLe anLamında ciddi sıkıntıLar var.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Del Piero_10 Misafir

Son maçta oynanan oyun, atılan goller güzeldi. Geçtiğimiz Mart ayından beri ilk defa deplasmanda gol yemeden maç bitirmişiz. Ama Udinese mi çok kötüydü yoksa Juventus mu toparlıyor bunu anlamak için yarın oynanacak Palermo maçına bakmak lazım. Sezon başından beri takımdaki en olumlu durum Krasiç'in formu. En büyük eksik ise sol bek.

Maçları izlemek konusunda eXcitinG'in dediği gibi internetten başka seçenek yok.

Son maçın özeti
    http://www.youtube.com/watch?v=o9vneHGhyXE

Mesaj Yetkileri