ben kendisini pek izlemedim stoperse lugano gitti ozaman.. bilicayi göndermeyi düsünmüyorlardi cünkü..
fm'deki gibiyse durduğumuz hata.
Fiziksel ve Teknik özelliklere bakmışsınız iyi güzel de birde Mental özellik denen birşey var bide ona baksanız![]()
Bikey'in FM profili süper yalnız![]()
Konsantrasyonu düşük bitek
Sanırım antu kaynaklı bi haber yine.
Bilica dan her türlü iyidir
ortasahada da oynayacaksa cristian'dan iyi olacağı kesin, hiç değilse top kapma gibi bi çabası olur hırçın saldırgan yapısı sayesinde adam kovalar.
yalnız cok cirkef bi oyuncu.
Valla bu vücut ölçülerine sahip bi Barusso gelmişti GS'ye bi işe yaramamıştı, vücuda aldanmamak lazım..
Hemide zenci alırsak süper olur![]()
Aziz başkan bu sene zencilere taktı kafayı![]()
Papa Gueye'yi alsın FenerbahçeMetalist'te deli maçlar çıkarmıştı türk takımlarına karşı, yine Afrika kökenli
Dia ve Niang gibi. Baroni yerine de koy Moussa Sissoko yu of ne takım oldu!
Mert'de sakatlandı.
Yok takımda birisi cenabet...
2. Santos tur.
Ertuğrul var En kötü Alper Piliç.
İşte en kötü ihtimalle Alper oynar.![]()
Bikey gelirse eğer Lugano-Bikey ikilisi sahada iken kavga çıkmasın diye dua etmek durumunda kalacağız![]()
Geçtiğimiz yıllarda Inter altyapısında da oynayan 16 yaşındaki sol bek Mete Serdar Çoban'ın transfer edileceği yönünde söylentiler var.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
bizim arkadaş diyordu.İnanmamıştım bizim arkadaş inter'in seçmelerine katıldı kazandı gitti diyordu.Onun arkı kazandı mı bilinmez ama demek seçmeleri olmuş![]()
Mete sol bek ve orta sahanın solunda oynayabilen bir futbolcu.İnter'de iken altyapı hocaları kendisine Sol Ayaklı Maicon lakabını takmışlar.Sol ayağına hakim ve fiziksel olarak oldukça güçlü bir sol kanat oyuncusu.Uzun süreli bir sakatlık yaşamış sanırım.Umarım sakatlığının etkilerini tam olarak atlatır,ve sakatlığın verdiği hırsla birlikte futbola bomba gibi bir dönüş yapar.
haberlerde, gs, fb, bjk ve bursa ilgileniyor ama fenerbahçe reddedilmeyecek bir teklif yaptı deniyordu. ama mete avrupa kupalarında oynamak istiyormuş. bu nedenle beşiktaş veya bursa'yı seçebilir.
(/s)
West Ham altyapısındayken ciddi bir sakatlık yaşamış. 1 seneye yakın futbol oynayamamış. Fazla detay yok hakkında internette.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bu bikey kazim ile takas edileceksmis sanirim