Mamadou attıOkan yine harika bi orta açtı helal olsun sağ açıkta da iyi bi alternatif olabilecek gibi
Mamadou attıOkan yine harika bi orta açtı helal olsun sağ açıkta da iyi bi alternatif olabilecek gibi
okan umarım harcanmaz ya oynama fırsatı verilir böyle zaman zaman inşallah...
Aykut Kocaman'ın iki tercihi de maça damga vurdu Caner'in harika pasıyla Niang 4 yaptı
niang 2'yi yazdı, caner'in asisti.
olucağı varsa yapacak bişi yok4-2
simpson farkı 2 ye indirdi. fenerbahçe savunmasında sorunlar var, sadece gol ile alakalı söylemiyorum bunu. skora aldanmamak lazım.
4-2.
isteyince oluyormuş demekki.Aslında avrupadan elenmesi biraz kocamanın işine yaradı galiba daha rahat seçim yapabiliyor galiba...Edit:bilica akar![]()
Fener in manisaya 4 gol atması mucize yada süper birşey değil beklenen birşey fakat 2 gol yemesi gerçek düşündürücü Fenerin 4 gol atmalarına sevinmeyip yedikleri gollerde ki hatalarını gidermeleri gerek..
4 goL atar eLeştiriLir, yeniLir eLeştiriLir, berabere kaLır eLeştiriLir. Yahu bu takımLar ne yapacak. Bırakın kazandıkLarında biLe biraz saygı duyun yahu. Nedir bu ?
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
göz önünde olan şeylerden bahsediyoruz. fenerbahçe'yi tebrik ettik, iyi bir skor aldı ve moral depoladı.
hepsi iyi hoş da polyanna olmaya da gerek yok.
Maçın en dikkat çekici oyuncusu okan dır Fenerin GG ün yokluğunda bu çoçuğu oynatması lazım iyi oynadı bugün
Tebrikler Fenerbahçe maç bitti..Hem fenerin kazanması hem Niangın gol atması ve en çokta okanın performansı moralleri artırmıştır
Bir maçtan isteyebileceğim herşey oldu bu maçta.Okan'ın ilk maçında gösterdiği iyi performans,Niang'ın attığı goller. Maçın yıldızı Okan Alkan'dı bana göre.GG'ün arkasında böylesine gelecek vaadeden bir ismi görmek çok güzel.Dia'yı da beğendim.Yalnız enteresan bir maç olduğunu söylemek gerek.Defansta gereksiz hatalar yaptık.Manisaspor gibi bir takımdan 2 gol yememeliydik.
her ne kadar 2 gol yesede fener bence volkan olsa yemezdi.Arada kalite farkı var kalede.
Mert daha yolun başında.Volkan kadar tecrübeli değil belki ama Bilica'nın hatasında %100' gol olabilecek bir pozisyonu kurtardı,zamanla daha iyi olacak bence.
okan gökhan'dan daha iyi olur ilerde.. sans verilirse gökhani kesebilir.. gökhanin yapamadigi birseyi cok iyi yapiyor iyi orta acabiliyor!
Okan fiziğini geliştirmeli, güçlenmeli biraz ikili mücadeleler için eğer kendini geliştirebilirse bu konuda sağ bek sağ açık her iki mevki içinde 3 4 yıl içinde vazgeçilmez olabilir.
Güzel maç oldu bol gollü zevkliydi.
İsaac akıl mantık almaz hareketler yapmasaydı Manisa kazanırdı.
Ayrıca Okan Alkan![]()
zaten defansta bilica olmasa mertte gol yemeyebilirdimert daha yolun başında.Volkan kadar tecrübeli değil belki ama Bilica'nın hatasında %100' gol olabilecek bir pozisyonu kurtardı,zamanla daha iyi olacak bence.![]()
Bir maçla fazla göklere çıkarmamak gerekiyor Okan'ı, bugün gerçekten iyi oynadı ancak çok gelişmesi gerekli. Bu oyuncuyu kiralasa bari F.Bahçe Bank Asya takımlarına en azından orada banko oynar.
Tebrikler galibiyet içinde Niang'ın 2 gol atması da iyi oldu taraftar içinde golcülerinin gol attıklarını görmüş oldular.
Bugün dianın ne kadar hızlı olduğunu niangla guizanın farklarını öğrendik ve okanı kazandık
Acaba okan böyle oynarsa arada fm de profili ne durumda olur çünkü şuanda bile benim fmde kullandığım bi oyuncu ileriki sezonlarda
Okan müthişti, çok umut verdi. Bekir ve Önder'den sağ bek olarak çok daha kaliteli olduğunu bir maçla gösterdi. Niang harikaydı, komple bir forvet, 2 golle taçlandırdı güzel oyununu. Tebrikler takımımıza.
bence bank asya değilde burda oynayabileceği bir takıma kiralanmalı...
Alex e soğuktum ama şimdi çok güzel bir izlenip bıraktı bende.
Sırf Okan değil ki Kerim, Olcan gibi isimler de genç buldu, ayrıca yine V.Babacan, Mert de var bunlar arasında. Önemli olan istikrar. Okan da G.Gönül gibi bir çıkış yakalayıp istikrar sağlarsa Türk futbolu ve Fenerbahçe adına çok iyi bir gelişme olur. G.Gönül'ün peşinden ayrılmaması lazım Okan'ın, ondan çok şey öğrenmesi gerekli. Biz de altyapımızdan iyi bir sağ bek alternatifi çıkarmış oluruz gelişme gösterirse.
Okan'ın teknii daha çok bir kanat oyuncusu havası verdi bana..
Güzel tekniği var ne gerek var sağ bekte oynamasına..
Fenerin Attığı İllk Golde Kaleci İlker Cech'lik YapmışDesenize Peter Cechler Ölmez
İlkerin İdolü Cech![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bu maçta Aykut Kocaman'ın bizim için nasıl bir şans olduğu ortaya çıktı.