Servet, 3-1.
Servet, 3-1.
Galatasaray böyle bir maç daha asla bulamaz. Rakip savunma aptallaştı iyice.
4 gol 4 ü de birbirinden komik
Gökhan Zan girdi omzu cikcak yine![]()
Yok artık. Ardanın golünü volkana yazmışlar.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
eskişehir'e karşı 2 sezonun ardından ilk ve 3 gollü bir galibiyet almış olmak bile güzel bi duygu gibi geliyor şu anda. skor güzel ancak özlemlediğimiz futboldan çok uzağız açık konuşmak gerekirse.
Müdahale etti ama o kadardanda bişey olmaz. Ters bi kafa vuruşuyla kendi kalesine atsa neyse ...
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
topu resmen füzeledi kendi kalesine, çıkarayım derken. volkan'a yazılması normal.
Bu Maç Es Es Bir Yerinide Yırtsa Kesinlikle Gs'nin Bir Takımı Bu Kadar Aciz Görmenin Anlamı ve Mantığı Yok. Rakipde Olsa Galatasaray Bu Bir Gerçek Es Esin Kadrosu Şuanda Sahada Oynayan Gsnin Kadrosuna Su Bile Dökemez
Takım Kötü Günü Olur Kötü Gider Ama Bir Yere Kadar...
Edit: 1-2 Gol Daha Bekliyorum Açıkcası Takımdan.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
servet bu sene gol kralı olur...
Batuhan mı ıslıklanıyor takım mı anlamadım
Baros'un küfürler duyuluyor![]()
Eskişehir sustu 3lümüzü dinliyor![]()
Maç bitti tebrikler umarım moraller biraz yerine gelir ihtiyacımız vardı bu galibiyete..
Tebrikler Aslanlarımıza.Hakettik ve kazandık maçı.Umarım çıkışımız devam eder ve çok daha iyi bir duruma geliriz.
Arda Tribünlere 3 lü çektiriyor. Ardayı böyle görmek beni çok mutlu etti![]()
Eskişehir taraftarını anlamak güç...Rıza istifa tezahüratlarına anlam veremedim. Ivesa'nın yaptığı büyük hata onun eseri mi? ya da Volkan'ın kendi kalesine topu göndermesi? yuhaladıkları Batuhan 19 yaşında...Galatasaray'ı yenmeyi düşünerek ofansif oynamasını beğenmediler herhalde...
Galatasaray için çok önemli galibiyet oldu. Güçlü bir rakibi deplasmanda yenmeyi başardılar moral olacak.
Batuhan dün gece iki futbolcuyla alem yapmış o yüzden ıslıklanmış...
Bu galibiyet güzel oldu ama bir cok eksigimiz var.Umarim takim oyuncular toparlanir bu mactan sonra.Rijkaardin sol beke Hakan'i almamasi cok iyi oldu kendine gelsin biraz.
Oh be maç kazanmak güzel bir duyguymuş.Takım o kadar iyi oynamadı ama bu maçı kazanmamız gerekiyordu ve kazandık .Çok iyi oldu bu moral açısından .