Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
46. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor

30 65.22%
  • Berabere

6 13.04%
  • Galatasaray

10 21.74%
1 ile 30 arası toplam 162 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Galatasaray [3.Hafta]

Hybrid View

Bu arada yenilseydik millet demedigini birakmayacakti Rijkaard'a istifa etsin biraksin futbolu bilmiyo Elano neden cikar diye bi kelime eden yok

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Bu arada yenilseydik millet demedigini birakmayacakti Rijkaard'a istifa etsin biraksin futbolu bilmiyo Elano neden cikar diye bi kelime eden yok
    ben aydın'ı beğendim baya . elanodan yararlıydı bence .. biraz kumar oldu belki bize göre ama değişiklik işe yaradı ..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    ben aydın'ı beğendim baya . elanodan yararlıydı bence .. biraz kumar oldu belki bize göre ama değişiklik işe yaradı ..
    Aydın'ın kiraya gitmesi,biraz aklını başına getirmiş gibi duruyor.Bu sene daha iyi olabilir.Hiç değilse Serdar Özkan'dan daha iyidir.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Aydın'ın kiraya gitmesi,biraz aklını başına getirmiş gibi duruyor.Bu sene daha iyi olabilir.Hiç değilse Serdar Özkan'dan daha iyidir.
    aynen Aydın geçen seneden daha iyi başladı kiraya gitmese bile Serdar'dan daha iyi performans gösterirdi diyorum ben
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    aynen Aydın geçen seneden daha iyi başladı kiraya gitmese bile Serdar'dan daha iyi performans gösterirdi diyorum ben
    Durun da Aydın daha ne yaptı ki.Geçen sene Avrupa maçlarında asistler falan filan götürüyordu!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    Durun da Aydın daha ne yaptı ki.Geçen sene Avrupa maçlarında asistler falan filan götürüyordu!
    geçen seneye göre biraz daha istekli ve mental olarak daha düzgün Aydın ama şu anlık bu tabi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    Bir insan aynı hatayı 2 kere yapıyorsa,hata olmaktan çıkar.Aydın'ın eskisi kadar kötü olacağını düşünmüyorum.Ha olursa da kendisi bilir.Kapının yolu gösterilir.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ben Elano'nun neden 11 başladığını sorgularım. Büyük ihtimal erkenden golü bulmak istedi çünkü Elano hazır değil bu yüzden çıktı oyundan zaten. Düşünün geçen sezon prensiplerinden taviz vermeyen Rijkaard artık yokluktan hazır olmayan futbolcuyu 11 başlatıyor bi de bu açıdan bakın

elano değişikliği kesinlikle doğruydu, risk almak gerekir bazen.

iyi oynamasak da kazandık. bu takıma güven aşılamalı artık. bundan sonra 3 aydır var olan şu aciz galatasaray görmeyeceğiz umarım. kulübü bu hale getirenler utansınlar.

Mesaj Yetkileri