Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?
- Voters
- 46. You may not vote on this poll
-
Eskişehirspor
-
Berabere
-
Galatasaray
-
30.Ağustos.2010, 01:00
kazandık sonunda . güzel galibiyet oldu . şeytanın bacağını kırmışızdır inşallah . top bir türlü girmek istemiyor hep ite kaka oldu goller
ufuk açısından da sevindim iyi bir maç çıkarttı tek hatasıyla puan kaybetsek hem müthiş basınımız çok üstüne giderdi hem de morali bozulurdu . ben hala güveniyorum ona . mükemmel bir şut da çıkardı zaten .
ardanın çok dolduğu her hareketinden belliydi . taraftarla buluşma hoş oldu . iyi oynamadı ama son 2 golde katkısı var . baskı azaldıkça daha iyi olacaktır .
aydın kendini baya toparlamış beğendim . ali turan geçen maçlara göre çok daha iyiydi . neill'in kafa başka yerlerdeydi sanki ama bu kadarı bile idare etti . serkan fena değildi maç eksiğini hissettik , ama hakan baltanın kenara çekilmesi lazımdı solda da olsa oynamasına sevindim serkanın . ayhanın malesef bu takımda yeri yok artık . fırmda bir cana her türlü keser ayhan'ı . cana da fena değildi 1-2 iyi müdahalesi oldu . elano hala sakatlığı atamamış üzerinden .
mücadeleyi beğendim genel olarak . ama bu orta sahalar bu kadar ofansif özürlüyken her zaman zorlanırız . artık orda elano mu oynar kim oynar bilmem ama ofansif yönü kuvvetli bir adam şart . 2kanat + baros çok az kalıyor atak varyasyonları için .
kara bulutları bir nebze dağıttık . 2 güzel transfer + 2-3 maçlık galibiyet serisiyle tekrar eskisi gibi oluruz ..
Mesaj Yetkileri