Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
46. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor

30 65.22%
  • Berabere

6 13.04%
  • Galatasaray

10 21.74%
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 162 arası toplam 162 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Galatasaray [3.Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post

Bilmeden konuşmak en kötü şey. Biz Batuhan'ı yollamadık. Hatta o sezon en son oynadığımız G.Antepspor maçında bile forma giymiştir. Ama son zamanlarda bizim takım hakkındaki sürekli negatif eleştirilerinide anlamış değilim.

Kendi kendimizi yendik. Yapacak bişey yok. İvesa'nın yaptığı hatalar sürekli hale gelmeye başladı...
    Sezon başladığından bu yana savunmanın hali içler açısı.Bu kadar iyi hücum hattına bu savunma ihanet.

Sezgin stoper falan oynayamaz bu haliyle.Geçen hafta yaptığı hatanın üstüne birde bugünki hataları.İlk golde 1 metreye atlayıp topu çıkaramadı.Yenilen üçüncü gol Eskişehirspor savunmasının durumunu net olarak gösteriyor zaten.Nadarevic nerde? Diego nerde?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Valla umutsuzdum , cok rahat izledim macı , iyi bir oyun oynamasakta şeytanın bacagını kırdık Eskişehir'i deplasmanda uzun bi süreden sonra yendik , sırada Kadıköy var inşAllah

Galatasaray galibiyet aldı Rize kazandı daha nolsun
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Benim Eskişehirle ilgili bir tutumum yok ayrıca bir mağlubiyet alındı diye istifaya çağırmak, oyuncu ıslıklamak çok gereksiz. Sonuçta Melih Şendil'in de dediği gibi "Galatasaray'a yeniliyorsunuz."

Tahmin ettiğim gibi bir maç oldu.Galatasaray'ın bu galibiyete çok ihtiyacı vardı.

Eskişehirspor taraftarına son dakikalarda yaptıklarını hiç yakıştıramadım.Batuhan'ı ıslıklamaları,Rıza Hoca'yı istifaya çağırmaları çok gereksizdi.Hayır ne bekliyorlar ki "Galatasaray"a yenildiler ve daha 3.hafta yani.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

G.Saray'ı tebrik ederim. Yalnız Ivesa her zaman böyle oynayacaksa E.Şehir acil bir kaleci almalı. E.Şehir dünkü maçta son hareketleri yapamadı. İyi pas yaptılar top çevirdiler ama bir türlü sonucu değiştirecek hareketleri yapamadılar. Sonuçta büyük takım farkı ve kalecinin hataları ile maçı kaybettiler.

Pele'ye hayran kaldım, bu kadar rahat, kendine güvenerek oynaması çok hoşuma gitti Ayhan'ın çıldırmasında en büyük etkendi diye düşünüyorum. Müthiş transfer yapmış Es-Es, helal olsun.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Aydın geçen sene çok iyiydi ama Aydın sol açık oyuncusu sağ açık değil.
    Aydın sağ açık oyuncusu! Fm de sol açık yaptılar orada daha iyi oynuyor diye ama aslında sağ açıktı her zaman..

Aydın bu takımda iş yapmaz bence.. Ha Serdar Özkan, ha Aydın.. Aydın Serdar özkandan daha önce gelir orası ayrı
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Aydın sağ açık oyuncusu! Fm de sol açık yaptılar orada daha iyi oynuyor diye ama aslında sağ açıktı her zaman..

Aydın bu takımda iş yapmaz bence.. Ha Serdar Özkan, ha Aydın.. Aydın Serdar özkandan daha önce gelir orası ayrı

hayır aydın sol açıkta daha iyi oynuyor. yani daha çok arda 'nın tarzında daha iyi. tam kanat oynaması için(sağ kanat) bi oyuncuda güç, denge tarzı şeyler gerekir. aydın'da yok bunlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Sezon başladığından bu yana savunmanın hali içler açısı.Bu kadar iyi hücum hattına bu savunma ihanet.

Sezgin stoper falan oynayamaz bu haliyle.Geçen hafta yaptığı hatanın üstüne birde bugünki hataları.İlk golde 1 metreye atlayıp topu çıkaramadı.Yenilen üçüncü gol Eskişehirspor savunmasının durumunu net olarak gösteriyor zaten.Nadarevic nerde? Diego nerde?
    İşte Rıza Hoca'ya kızılan noktada burası zaten. Maçtan sonra çıkıp; "İstediğim transferler yapılmadı." diyor. İnsaf hoca insaf. Elinde bir çok hocanın elinde olmayan oyuncular var. Şuna kullanmayı bilmiyorum desene. Elinde birebirde en iyi markaj yapan adamlardan Nadarevic var. Karşı takımın tek forveri Baros. Al Nadarevic'i koy onun yanına bak bakalım dünkü kadar rahat oynayabiliyor mu? Nadarevic neden oynamıyor? 1 gün önce antrenmana geç çıktığı için. Gelelim Tello - Alper Potuk değişikliğine. Alper tamam yetenekli oyuncu ama hala bazı şeyleri öğrenememiş. Onu geçtim Tello'yu neden çıkarıyor? Sözde kondisyonu tam değilmiş %60-70 hazırmış. 1,5 aydır ne yaptırıyorsun sen bu takıma hoca? Onu geçtim Sezer Öztürk gibi bir adamı sol açığa koyarak resmen öldürüyorsun. Bu adam "10 numara" diye tabir edilen forvet arkası oyuncusu. Ama bir bellemiş Sezer'i sol açık olarak her fırsatta oraya çekiyor. Madem sol açık arıyorsun Erkan Zengin'i dene hoca. En azından kanatta oynamaya alışık. Diego Angelo tek 1 dakika oynamadı. O da hazır değilmiş. Adam Genoa ile idmanlara çıkıyordu. Boşa mı idmana çıkmış hoca? Sezgin'in geçen haftadan sonra hala 11'de olması zaten hayret edilecek bir durum. Hoca geldiğinden beri Sezgin'e bir taktı takış o takış. Geldiğinde Koray'ın yerine oynatıyodu sağ bekte yahu...
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Rıza hocanın oynattığı bu oyunun transferlerle alakası yok çok geniş alana yaydı oyunu. Baros dar alanda yeterince defansı rahatsız eden bir oyuncu ona keza Arda'da öyle sen bunlara geniş alan verirsen 3 tane yersin düşünün o kadar boş bıraktı ki oyuncuları Servet forvete çıktı kayarak gol attı...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Rıza hocanın oynattığı bu oyunun transferlerle alakası yok çok geniş alana yaydı oyunu. Baros dar alanda yeterince defansı rahatsız eden bir oyuncu ona keza Arda'da öyle sen bunlara geniş alan verirsen 3 tane yersin düşünün o kadar boş bıraktı ki oyuncuları Servet forvete çıktı kayarak gol attı...
    Servet'in golü duran top golü. Maç içinde çıkıp atmadı öyle. Transferlerle alakası yoksa çıkıp öyle demeç vermeyecek hoca. Ayrıca bu oyuna uyan 2 stoperin var. Biri yedek diğeri 18de bile değil. (Nadarevic - Angelo)
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Galatasaray'lı oyuncular Avrupadan kötü bir eleniş sonrası olumlu yönde bir reaksiyon gösterdiler ve maçı kazanmayı bildiler,Tebrikler...
    Bu arada ben de Eskişehir'in kazanacağını düşünüyordum,Galatasaray şaşırttı beni de.

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri