Hakan'ı silin şu kadrolardan Allah aşkına yahu![]()
TSN : turkspor.net
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Aslında Elano AMR oynar. Ama kanat anlamında değil. Sabri zaten bindirmeli oynayan bir bek olduğu için kanattan iner çizgiye kadar. elano ise aldığı toplarla direk orta açabilir, kanat değiştirebilir ya da içe girerek ceza alanı dışından şut falan vurabilir. DC'lerle DMC arasına sıkışmaktansa çizgiye yakın oynarsa daha etkili olabilir fizik itibariyle. Ama bu sistemde çok önemli bir eksik ortaya çıkar. O da Elano ve Arda'nın top rakipteyken savunmada beklere yardımı![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
bakın ikiniz de içeri katetmekten çalımdan falan bahsediyorsunuz. elano bunları yapamaz. elano'nun dribbling yeteneği yok. ve bi de kaç kere elano'nun topu tutup sürüp şut çektiğini gördünüz yahu? 1 tane şutu var geldi geleli kayseri'ye attığı gol . boş pozisyondayken attığı bir gol o da.
brezilya milli takımı'nda da kanat oynamadı. 4321 de orta üçlünün sağında oynadı.
Fenerbahçe'de Deivid'in pozisyonu da bu şekildeydi.Eğer hem Annan hem de Misimoviç gelirse Elano'dan bu şekilde maksimum verimi alır Galatasaray,bu şekilde takım da daha istekli ve hızlı pas yapan bir yapıya bürünecektir.Yalnız burada nannar'ın da dediği gibi Arda ve Elano'nun top rakipteyken defansa yapacağı yardım ne kadar iyi olur orası tartışılır.
Beyler bu kadar heyecan yapacağınıza uçak sitelerinden biletlere bakmayı deneyin ,gelip gelmediğini görürsünüz![]()
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Ben hala Elano'nun oldugu yerde Misimovic neden alinir orasini anlamis degilim ,misimovic gelirse elano mc mi oyniycak yine ? yani elano cana ve amc de misimoviclemi oyniycaz ? takim savunmasini beceremiyen galatasaray bu orta saha 3 lusu ile her mac 2 gol rahat yer , fazlasini atarmi bilemem ama en az 2 gol yer kalbur ustu tum takimlardan
Getirsinler goz boyamak icin Misimovic'i ama sakin defansa , sol beke , orta sahaya saglam adam almasinlar , sakin !
Misimovic'in gelmemesini Elano yüzünden istemiyorum..Şu an içi adı geçen isimlerden en yararlısı Annan olur.Orta Saha Cana-Annan önlerinde Elano harika olur.
TSN açıkladıysa yüzdesi artar transferin cidden Adnan Sezgin'e yakınlaro yüzden Sezgin gitsin TSN kapansın
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...novic-surpriziGalatasaray'dan Jovanovic sürprizi
30 Ağustos 2010 19:16 | NTVSpor.net
Galatasaray, Partizan'ın genç orta saha oyuncusu Marko Jovanovic'i İstanbul'a getirdi.
Ledesma, Misimovic, Annan, Ibricic derken Galatasaray, Partizan'ın 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Marko Jovanovic'i renklerine bağlıyor.
vöheeeeyyyy yüzyılın ters köşesi oldu
Prekazi, Ledesma'dan daha iyi demişti. Prekazi diyorsa bi bildiği vardır.
HaydaaaPrekazi dedi aldılar yaw
![]()
O da nereden çıktı?
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Biraz önce bi resim gördüm bu transfer haberleri iLe iLgiLi acaip güLdüm.Sizde gülün istedim
2 ay BekLedik ama sonunda İnanıLmaz bi isimLe anLaştık
![]()
TSN isimler karıştı diye haber yapar şimdi Misimovic değil Jovanovic derTSN Adnan'la Murat, Hırvatistan'dan geldi demişti Misimovic'in orda ne işi var
![]()
Annan işi yattı belli ki.. Jovanovic-Misimovic geliyor. "İç"ler acısı bir durumdayız deyip iğrenç esprimi patlatıp gözlerden kaybolayım![]()
Daha hala resmi sitede bir hareket yok.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Jovanovic Galatasaray'da!
Galatasaray, Partizan'da forma giyen Marko Jovanovic'i İstanbul'a getirdi. 22 yaşındaki futbolcuyu Galatasaray'ın efsane isimlerinden Cevad Prakazi'nin tavsiyesi üzerine İstanbul'a getiren sarı-kırmızılıların genç futbolcuyla sözleşme imzalaması bekleniyor. Gelişmeleri Lig TV'den Hasan Onar bildiriyor...
Prekazi dediyse iyidir .Bu Jovanovic ne oynuyordu tam defansif ortasaha mı ofansif mi ?
Misimovic Galatasaray'da tarih yazacağım diyor. Jovanovic İstanbul'a gelmiş. Kimlerin geldiğini anlamak bu kadar zor olmasa gerek![]()