Detroit Pistons'ın yeni transferi Tracy McGrady, yeni takımını göklere çıkartırken, çok heyecanlı olduğunu söyledi.
Geçmişte The Palace'a imrendiğini söyleyen T-Mac, ''Kariyerim boyunca o salonda oynamayı hep sevdim. Şimdi Pistons formasıyla o salonda oynamak benim için büyük bir onur olacak.'' dedi.
T-Mac, ''Ben artık resmen bir Piston'ım ve bu forma altında olmak benim için şereftir. Takımda çok büyük oyuncular var herkesin bir amacı var. Bu büyük şehire bir şampiyonluk getirmek en büyük amaç. Bu amaca hizmet etmek için elimden geldiğince çok çalışacağım. Bu sezon kendimi çok sağlıklı hissediyorum ve bu sezon için çok heyecanlıyım.'' dedi.
T-Mac: Sahada Konuşurum
8/15/2010 ·
Detroit Pistons'ın, ucuza bağladığı yıldızı Tracy McGrady, sahada konuşacağını söyledi.
Daha önce yaptığı açıklamarda Pistons'a geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen T-Mac, çok düşük bir paraya imza attı söylemleri için ise ;
''Bu sezon bütün konuşmalarımı sahada yapacağım. Bu noktada başka bir şey demeyeceğim.'' dedi.
Melo: Acele Karar Vermem
8/15/2010 ·
Carmelo Anthony, kontrat konusunda ilk kez açık ve net konuştu.
Denver Nuggets'ın yıldız oyuncusu Carmelo Anthony, kontrat konusunu hala düşündüğünü ve bunun aceleye gelecek kadar basit bir konu olmadığını söyledi. Melo, idari kadronun değişmesinin kararını etkilemeyeceğini söylerken, ''Karar benim kararım yönetimdeki değişim bunu etkilemez.'' dedi.
Melo açıklamasında, ''7 yıldır burdayım insanlar buraya karşı olan sadakatimi biliyorlar. Denver'ı seviyorum burdaki insanlarda beni seviyor. Ama benim düşünmem lazım ailem ve kendim için en iyi olan kararı vereceğim.'' dedi.
Bird: Kadro Yeterli Değil
8/15/2010 ·
Indiana Pacers Başkanı Larry Bird, başka bir takasa daha girebileceklerini söyledi.
Rockets'tan sonra dörtlü takasın bir diğer takımı Pacers da başka bir takas daha yapmak için harekete geçiyor. Başkan Larry Bird, yeni bir takasın sinyallerini verdi.
Bird açıklamasında, ''Şuan yeteri kadar iyi değiliz ve başka bir gelişme daha olabilir. Fırsat bulursak hamle yapacağız.'' dedi.
Lakers Caracter'le İmzaladı
8/15/2010 ·
Los Angeles Lakers forvet Derrick Caracter ile sözleşme imzaladı .
22 yaşında oyuncu 2010 draftında Lakers tarafından 58. sırada seçilmişti .
Caracter geçtiğimiz sezon Texas Üniversitesi'nde 14.1 sayı 8.1 ribaund ortalamalarıyla oynamıştı .