Quote Originally Posted by eGowiCh
Ya Fener ya Chelsea

"Fenerbahçe'nin beni istediği doğru. Mart ayında ilk teklif geldi. Chelsea'den de çok ciddi bir öneri aldım. Real'de 2 Temmuz'da seçim var. Bu tarihten sonra tercihimi yapacağım. Ya Fenerbahçe'yi ya da Chelsea'yi seçeceğim..."

Seçimi bekliyor
Brezilya Milli Takımı'nın tecrübeli sol beki Roberto Carlos, Dış Haberler Sorumlumuz Galip Ercan ÖZTÜRK'e konuştu. Brezilyalı yıldız, Fotomaç'a yaptığı özel açıklamalarda şunları söyledi: "Fenerbahçe'nin beni istediği doğru. Mart ayında ilk teklifi yaptılar. Şu anda Chelsea'den de çok ciddi bir öneri var. Ancak benim Real Madrid'te 2 Temmuz'da yapılacak olan başkanlık seçiminden önce bir karar vermem imkansız. Kulübümden çıkacak sonuca göre bir karar vereceğim. Şu anda beklemedeyim.

Alex olmalıydı...
Ama Real'den ayrılacağıma artık kesin gözüyle bakıyorum. Ya Chelsea'ye ya da Fener'e gideceğim." Fenerbahçe'den Alex'i çok beğendiğini de vurgulayan Roberto Carlos, "Parreira'nın yerinde ben olsaydım milli takıma Alex'i mutlaka alırdım. Çünkü Alex çok özel bir oyuncu" dedi. Türk Milli Takımı'nın 2002 Dünya Kupası'nda tarihi bir başarı elde ettiğini ifade eden Brezilyalı futbolcu, "Türkiye'nin Almanya'da olmaması çok üzücü. Tek hedefimiz 2006'da da şampiyon olmak" yorumunu yaptı.

Kaynak : Fotomaç

Ehh be fotomaç akıllanmazmısın sen ??

4-5 gün önce Brezilya idmanından sonra Ya Kanal1 muhabiri, ya da NTV muhabiri, Fenerbahçe'ye geliyormusun dedi, o da Hayır Fenerbahçe'ye gelmeye düşünmüyorum. Klübümle anlaşırsam Madrid'de kalacağım, anlaşamazsam Chelsea'ye gideceğim, ama ben kalmak istiyorum, gibilerinden açıklama yaptı