emiliano insua : MİSİMOVİC 'ten sonra dün gecenin ikinci bombası
ne açıklaması? o bildiğimiz kaynaklardan herhalde
http://twitpic.com/2jvvih
emiliano insua : MİSİMOVİC 'ten sonra dün gecenin ikinci bombası
ne açıklaması? o bildiğimiz kaynaklardan herhalde
http://twitpic.com/2jvvih
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
İlginç. Fiorentina'ya transfer oldu diye biliyorum ben.
Hayırlı olsun, kızmayın fakat boş bir transfer.
Hakan Balta ve Çağlar varken.
Adam sakız çiğneye çiğneye geldi. Artizzz tam yahu![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Screw you guys, I'm goin' home
Hakan balta varken mi?ben onu varlığını hiç göremedim bu sezon. varlığını gördüğümüzde de DC'de Servet'in yerinde oynasın da defanstan çıkarken top yaparız. Çağlar alternatif olarak alınmıştı zaten. Rijkaard Arda'nın arkasından hücuma çıkabilecek bir oyuncu arıyordu. Geçen yıl Caner ile denediler ama Caner savunmada çok hata yaptığı gibi hücumda da 50 orta açtıysa 2 si tuttu. bu yüzden oraya takviye şarttı zaten. Tutar mı tutmaz mı bilemem ama özellik olarak aranan tipte oyuncu. Zaten ilk 11 oynatılırsa Arda'nın performansını direk etkiler ve yukarı çeker. Arda çok yalnız kalıyor sol kanatta....
ya rica ederim takip etmediğiniz takımın konusuna yorum yazmayın, ya gerek yok kardeşim neden kasıyorsun boşuna ki? biz senden daha çok takip ediyoruz biliyoruz? ondan sonra kızmayın falan deniliyor. kardeşim kızılacak birşey yapmayın biz de kızmayalım. hakan balta gs tarihinin en kötü sol bek performanslarından birini gösteriyor şuanda. bitmiş durumda. çağlar galatasaray'da mı o bile belli değil.
hakan balta kendini toparlarsa stopere geçecek servet in yerine. böylece tam da rijkaard ın kurguladığı bir savunma hattı oluşacak.
misimovic cok saglam transfer olmus.. simdi benim anlamadigim elano ne olacak? kalacak mi gidecek mi? gidecekse ne zaman gidecek ligler basladi artik bu saatten sonra gidecegini pek sanmiyorum.
Düzgün bir üslupla anlatırsanız sevinirim, siz daha çok takip etmişsiniz ben etmişim meselesi değil bu. Rica ediyorum öncelikle.
Hakan Balta, 2 sezondur çok da iyi performans gösteriyor. 2 maç kötü performans gösterdi diye yabana atılacak kalitede bir futbolcu değil Hakan Balta. Bu ülkede sayılı sol beklerden bir tanesidir Balta, her ne kadar 2 maç kötü oynadı diye tamamen üzerine çizik atsanız bile.
Çağlar'da bu ülkedeki sayılı sol beklerden bir tanesi. Çağlar, gelecek vaadediyor. Genç.
Elinizde böylesine 2 kaliteli sol bek varken, yabancı bir sol bek alınması bana göre lükstür, boştur. Kendi görüşümdür, illa katılın demiyorum.
Stoper mevkii, forvet mevkii orada bas bas -buraya adam lazım- diye, bağırırken hele.
Hakan Balta'nın silindiğini kim söyledi. Rijkaard Servet'ten kurtulmanın yollarını arıyor o yüzden Hakan Balta - Neill stoper oynar. İkiside top yapabilen oyuncular. Hakan Balta ağır kaldığı için ve defansif özellikleri daha ağır bastığı için bek yükünü çok iyi kaldıramıyor bence. İnsua çok iyi bir transfer o yüzden.
Elano'da kalsın gitmesin.Kadro derinliği açısından önemli.Geçen sene çok çekmiştik sakatlıklardan.
hakan balta 2 sezondur iyi performans göstermiyor. en iyi performansını 2008'de gösterdi. 2008-2009 sezonunda ortalama bir performans gösterdi, kapasitesinin altındaydı yine. 2009/2010'da ise akıllara zarar, rezil bir performans gösterdi. bu sezonun başında ise rezil performansına devam ediyor.
ayrıca hakan balta EN İYİ PERFORMANSINI GÖSTERSE bile rijkaard hücuma daha çok çıkan daha teknik daha ofansif bir beki tercih eder. ek olarak, rijkaard servet'ten kurutlmak istiyor haklı olarak, zira kalas adamın teki servet , topa vurmayı bilmiyor daha. o yüzden hakan balta yı stopere çekip geri 4'lüyü tamamen pas yapabilen adamlardan oluşturmak istiyor. yine "ek olarak", çağlar'ın ben galatasaray'da oynadığını düşünmüyorum, hani nerde? geldiği gibi sakat? yok işte, müzmin sakat. senede 10-15 maç oynayacak adamı ne yapalım? istediği kadar iyi olsun? zaten sakatlık problemlerimiz çok, alternatifimiz yok. rijkaard bas bas bağırıyor savunma transferi istedim almadılar diye. emiliano o transfer işte.
Katılıyorum. Hakan Balta'yı stoperde denedi geçtiğimiz senenin sonlarında, verim de aldı Rijkaard. InsuA'nın gelişiyle birlikte tahmin edersiniz ki InsuA-Neill,Hakan-Sabri savunması oluşacak. Ha Hakan Balta çok mu formda, orası ayrı konu. Ama bu 4lü ligimiz için iyi bir dörtlü olacak kalite açısından.
Resmi siteye bakıyorum ara ara hala açıklama yok.Eskiden transferi açıklarlardı sonra sağlık kontrolünden geçerdi.Şimdi sağlık kontrolünden geçiyorlar açıklama yok.Ben bir orta saha transferi bekliyorum.Bence Annan'ı almaya çalışıyoruz.
Ufuk - Sabri - Neill - Servet (Balta) - InsuA - Cana - Sarp - Misimovic - Arda - Kewell - Baros
Şu an en mantıklısı. Eğer orta saha ya da kaleci transferi yapacaksak yabancılardan biri gidecek ve bence hepsi birbirinden vazgeçilmez.
Edit : Yedek kulübesi ise, Aykut, Emre Çolak, Musa, Ayhan, Batdal, Çağlar, Serkan'dan oluşur.
Ne diyeyim hayırlı olsun.
Bugün 2 imza olacak sanırım. Geceye 1 oyuncu daha gelir,yarın o da imzalar tamam işte... oldu da bitti maşallah![]()
Last edited by GeNç KaRTaL : 03.Eylül.2010 at 19:00
hadi hayırlısıersinduzen barcelona'dan aldığım son bilgiye göre g.saray,
kameni için 2 mil teklif etmiş... espanyol 3 mil istiyor... anlayacağınız +1'e bu iş biter..
Insua'nın L'pool'dan ayrılmasına çok ama çok sevindim. Zaten Fabio ve Konchesky'nin arkasında kalacaktı. Umarım G.Saray'a yararlı olur.
----------------Kameni------------------
Sabri----Servet-----H.Balta----Çağlar
-----------(G.Zan)----(Neill)-----(İnsua)
----------Annan-----Cana--------------
----------(Barış)-----(Sarp)-------------
Elano---------Misimovic---------Arda
(Pino)---------(Kewell)-----------------
-----------------Baros--------------------
Kameniyi fm de Galatasaray'a almıştım. Çok da iyiydi![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kameni gelirse Annan gelmez, Annan gelirse Kameni gelmez![]()
Pino nerde ? Elano nerde ?![]()
herkes formda ve sakat olmadığı taktirde şu kadro süper olur bence :
Ufuk - Sabri Neill Balta Insua - Cana (annan [gelirse] ) Misimovic Sarp - Pino Arda Baros
yedekler : Aykut Servet Çağlar SerdarÖzkan Kewell Elano Batdal .
Ama şöyle bi sorun var annan da gelirse bu yabancılardan biri yedekte bile oturamıyotabi bu dokuzunda 2si mutlaka sakat olacağı için bi sorun yok
edit : yedeklerde yer kalmamış . daha Barış EmreÇolak Aydın AliTuran Gökhan Zan var .
Şu anki kadromuzla Rijkaard böyle oynar diye tahmin ediyorum
![]()
Mükemmel iki transfer bence. Kadro şöyle oluşur gibi.
---------------- Ufuk ----------------
Sabri --- Hakan --- Neill --- Insua
--- Cana --- Barış, Mustafa veya Ayhan
Elano --------- Misimovic ----------- Arda
------------------- Baros --------------------