Sayfa 405 / 896 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505 ... SonSon
12,121 ile 12,150 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Hızlı, çevik bir stopere ihtiyacımız kesinlikle var ve bu tanıma cuk diye oturan adam Yobo. Umarım olur bu transfer.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

hizinin yaninda cokda guclu bir defans !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Benim fmde first class takımlarla oynamadığım sürece kesinlikle transfer ettiğim stoperdir yobo gelirse muazzam olur arada saçma hatalar yapıyo ama varsın yapsın saatli bomba bilicadan çok daha iyidir
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Eğer bu transfer gerçekLeşirse -zaten kötü başladık- takım hiç toparlanamaz.Lescott gittikten sonra Distin Heitinga falan geldi ama Yobo bu takımın direği.Moyes'un bırakacağını zaten düşünmüyorum.Yönetimde bir aptallık edip bırakmaz herhalde.İnşallah da demeliyim ne olur ne olmaz..

Insallah dogrudur yahu.Yobo mukemmel bir transfer olur.Lugano-Yobo ikilisini dusunemiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ersinduzen
    siteler, msjdan sonra "yobo fenerbahçe'de" diye haber yapmis ancak hatirlatayim transferin önündeki engel yobo'nun isteyecegi para...

moyes, yobo'yu kadroda düsünmüyor, bu yüzden everton gelen tekliflere ok diyor ama mesele yobo'yu ikna etmek... sanirim aydinlatabildim...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

siteler, msjdan sonra "yobo fenerbahçe'de" diye haber yapmis ancak hatirlatayim transferin önündeki engel yobo'nun isteyecegi para...

yobo, everton'da en fazla para kazanan oyunculardan biri... daha önce celtic ve west ham kiralamak istedi ama maas yüzünden anlasamadilar...

Ersin Duzen/Twitter

Everton satın alma opsiyonunu da verirse Yobo'nun isteyeceği ücretin çok sorun olacağını düşünmüyorum.

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Eğer bu transfer gerçekLeşirse -zaten kötü başladık- takım hiç toparlanamaz.Lescott gittikten sonra Distin Heitinga falan geldi ama Yobo bu takımın direği.Moyes'un bırakacağını zaten düşünmüyorum.Yönetimde bir aptallık edip bırakmaz herhalde.İnşallah da demeliyim ne olur ne olmaz..
    @ersinduzen - moyes, yobo'yu kadroda düsünmüyor, bu yüzden everton gelen tekliflere ok diyor ama mesele yobo'yu ikna etmek... sanirim aydinlatabildim...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Yobo'yu kadroda düşünmediği falan yok.Benim haberim olmadan Terry'i mi aldık yoksa?

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

yobo ne kadar isteyecek sanki 6 milyon euro isteyecek hali yok
    bizim ülkede vergide düşük olduğundan net kazanç konusunda cok rahat tatmin ederiz yobo yu.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tarikko View Post

yobo, everton'da en fazla para kazanan oyunculardan biri... daha önce celtic ve west ham kiralamak istedi ama maas yüzünden anlasamadilar...

Ersin Duzen/Twitter
    Orada neredeyse yarıyarıya vergi var, burada öyle değil.Umarım sadece odur mesele.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Verelim ne kadar istiyorsa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bilica'ya verilen parayı da üstüne koysunlar

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Öne sürdüler bir kaç isim bakalım hangisi gelecek

Tamamen mantık yürüterek yorum yapıyorum bu yorumu.

Aykut Kocaman'ın açıklamalarından anladığım kadarıyla, ön libero transferi yapılmayacak. Cristian'a güvendiğini her fırsatta söyledi. Bu sebeple ön libero alacağımızı sanmıyorum. Stoperler için Aykut Hoca formsuz demişti, Bilica'ya da güvendiğini söyledi, ancak sakatlık/ceza durumlarına karşı, tabi bunlardan da önemlisi formsuzluğa karşı bir stoper ihtiyacı doğabilir. Kocaman, savunmaya dönük transfer olabilir dediğine göre, anladığım kadarıyla yabancı stoper alınacak.

Stoper konusunda da Yobo'yu kiralamak istiyoruz, oyuncuyla anlaşılırsa Yobo gelecek. Yobo ile anlaşılamazsa, Bayal Sall alınacak gibi görünüyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Crstiana güvenmesine anlam veremiyorum,eğer gerçekten bu düşüncedeyse futbol bilgisinden şüphe ederim aykutun,ama iş piyasası düşmesin elimizde patlamasın diye bu açıklamaları yapıyorsa eywllh,zaten kalkıpta bir teknik adam oyuncusuna kötü memnun değilim demez.

Nesil
    2009
    Yer
    izmit

Stopere son aday Japon Tanaka
    Teknik direktör Aykut Kocaman’ın, transfer dönemi kapanmadan, yabancı bir stoper almaları gerektiği yönündeki görüşü doğrultusunda uzun zamandır arayışta bulunan Fenerbahçeli yöneticilerin, son olarak Japonya Milli Takımı’nın da kaptanlığını yapan Marcus Tulio Tanaka’ya yöneldiği belirlendi. Japonya’nın Nagoya takımında forma giyen 29 yaşındaki savunmacı, Güney Afrika’da yapılan 2010 Dünya Kupası Finalleri’nde Japonya Milli Takım forması altında başarılı maçlara imza atmıştı. 43 kez giydiği milli forma altında 8 gole imza koyan Tanaka için kulübü Nagoya nezdinde nabız yoklayan Fenerbahçeli yöneticilerin, Japonya’dan gelecek haber doğrultusunda teknik direktör Aykut Kocaman ile bir değerlendirme yapıp, kesin kararlarını vereceği öğrenildi.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Geçen sene Yobo milli takıma gidemediği için Moyes ile arasının bozuk olduğunu biliyorum. Hatta ligin 2. yarısında 2-3 maça çıkmış. (Bu konuda emin değilim.) Eğer haber doğruysa gelir. Yalansa zaten ilgimiz yoktur.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yobo gelirse fener dahada gol yemez kolay kolay boğa gibi adam ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by deniz.91 View Post
    Yobo gelirse fener dahada gol yemez kolay kolay boğa gibi adam ya
    Bu orta saha ile çok zor, her maç garanti gol yeriz.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

yobo ile emre nin arasının iyi olduğunu sanmıyorum o yüzden pek ihtimal vermiyorum.

Güiza'nın hala satılmamış olması endişe verici.Transfer sezonun bitmesine saatler kaldı ve hala somut birşey yok bu konuda.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Yobo Fenerbahçe'deymiş süper transfer FB için ve FB'nin en ihtiyacı olan bölgelerden birine böyle kaliteli bi transfer gelmiş.Ligimize böyle kaliteli isimlerin gelmesi güzel ama GS'ye gelsin isterdim tabi

Yobo ile 5 milyon Pound karşılığı anlaşma sağlandığını yazdı İngiliz basını.

Güiza takımda kalıyor, Kazım da öyle. Güiza-Niang ikilisi oynayacak forvette. Alaattin Metin yazısında Güiza-Niang ikilisinden bahsetmiş, bu da demek oluyor ki Aziz Başkan böyle bir şey düşünüyor. Bakalım, şu bir iki günde belli olacak bazı şeyler.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Tanaka gelsin Tanaka . Bilica bile daha iyi be o adamdan.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Lig Tv Tunç Elibol'a bağlandı.

Joseph Yobo'ya en iyi teklifi veren bizmişiz. Kadroda yer bulamadığı için kesinlikle ayrılmak istiyormuş. Yobo %90-95 Fenerbahçe'de diyorlarmış ingiltere'de....
    alabilirsek ne ala olur.
    (/s)

Yobo gelirse gerek hız gerekse havasal bakımdan Türkiye'de ki en iyi stoperi 2'ye katlar. Diğer özelliklerini saymıyorum bile. Transfer Sezonu bitmeden şu transferi bir bitirseler . . .

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

inşallah tanaka gelir
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Hayırlı olsun. Yobo Fenerbahçede!!!

http://www.evertonfc.com/news/archiv.../yobosettomove
    TariboWest

Mesaj Yetkileri