İnsua da satın alma opsiyonu olması güzel
Sonunda açıkladılar ya.Çok beklettiler ama değdi diyebiliriz.Misimoviç 7 M Euro.Yukarıda arkadaş koymuş.2.5 M Euro 2 taksit ve 2 M Euro 1 taksit şeklinde ödenecek.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Misi beklediğimden ucuz bonservis ve yıllıkla gelmiş .Bonservisini 10milyon euro ve kendisine de 3milyon euroydu ,yani medyada geçen rakamlar bunlardı .Güzel olmuş güzel .
Insua'da opsiyon olması mükemmel olmuş.Misi için 7 normal bi fiyat![]()
Satın Alma opsiyonu hakkında hiç bir şey yazmıyor
ne kadar acaba?
En fazla 6-7'dir.Daha transfer olmaz bence.Yabancı kontenjanından dolayı bu kadro ile yola devam ederiz.Ayrıca Arda bu saatten sonra bence gitmez bir yere.Onun yerine kimi koyacağız ki?
Yine imrendik. Hayırlı olsun.
Fcn'de böyle yazıyor.
Satın alma opsiyonu olarak sözleşmesinde 4 milyon euro yazıyor.
Sence![]()
Misimoci bende almanyadan biliyorum az çok çok deli paslar atıyo bende çok beğendim bu transfer e abi neden şu transferi karpaty maçından önce yapmazsınız misimovic oynasa o maçta kötümü olurdu![]()
FM Profili Yeter Misimovic'in o kadar diyorum.Mükemmel bir profil![]()
Zvjezdan Misimovic Galatasaray'da
Galatasaray, Bundesliga takımlarından Wolfsburg'da forma giyenorta saha oyuncusu Zvjezdan Misimovic ile 4 yıllık anlaşma sağlamıştır. Misimovic, Galatasaray'da 21 numaralı formayı giyecektir.
Emiliano Insua Galatasaray'da
Galatasaray, Premiere League takımlarından Liverpool'da forma giyen Arjantinli oyuncu Emiliano Insua ile de satın alma opsiyonuyla birlikte 1 yıllık kiralık anlaşmaya varmıştır. Insua, Galatasaray'da 6 numaralı formayı giyecektir.
----------Ufuk-------------
sabri-----servet------neill-----insua
----------cana-----sarp---------
elano------misimovic---------arda
--------------baros-----------------
Bence bu güzel kadro..
İşte Insua'nın ilk sözleri!
Galatasaray'ın yeni transferlerinden Emiliano Insua, Türkiye'deki ilk röportajını GS TV'ye verdi.
Genç oyuncu, Galatasaray gibi büyük bir takıma geldiği için çok mutlu olduğunu söylerken, Türkiye'ye şampiyonluklar kazanmaya geldiğini söyledi.
Insua sözlerini şöyle sürdürdü: "Galatasaray'a geldiğim için çok mutluyum. Benim için önemli noktalardan biri Frank Rijkaard gibi çok büyük bir teknik direktörle çalışmak olacak."
Insua kendi özelliklerini ise şöyle anlattı: "Daha çok pozisyon icabı sol bek oynadığım için defansta sert savunma yapmayı seven bir oyuncuyum. Sadece defans değil, atağa kalkmayı da sever bir ismim. Hayatımın önemli noktalarını da twitter da paylaşmayı seviyorum. Tabii ki Frank Rijkaard ile tanıştım ama oynayacağım pozisyon anlamında detaylı bir konuşmamız olmadı. Normalde asıl oynadığım pozisyon sol bek ama ilerleyen zamanlarda teknik direktörümüzden bir talep gelirse ön liberoda da oynayabilirim."
"SON ANA KADAR SAVAŞACAĞIM"
Insua transfer hikayesi ve yeni takımıyla ilgili düşüncelerini ise şöyle dile getirdi: "Liverpool'da teknik direktör değişikliği yaşandı, bu değişiklikten sonra daha az forma şansı bulacağımı hissettim. Genç bir oyuncuyum ve daha fazla maç oynamam gerekiyor. Galatasaray'dan da teklif gelince hiçbir tereddüt duymadan bu teklifi kabul ettim.
Galatasaray'dan bana böyle bir şans verildği için çok büyük onur duyuyorum. Kimsenin şüphesi olmasın, bu şansı çok iyi değerlendireceğim.
Tabii ki bu kadar genç yaşta Liverpoll'da çok sayıda maçta oynamam bana inanılmaz tecrübe kattı.
Frank Rijkaard tartışmasız çok büyük bir isim. Ondan çok şeyler öğrenebileceğimi düşünüyorum. Kewell çok büyük bir futbolcu, kendisi ile 6 ay oynama şansım oldu. Milan Baros'un da ne kadar büyük bir futbolcu olduğunu biliyorum.
"ŞAMPİYONLUKLAR YAŞAMAYA GELDİM"
Taraftarlarımıza vermek istediğmi en önemli mesaj, bir futbolcu olarak iyi de kötü de oynayabilirim ama son dakikaya kadar bütün gücümle savaşacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Burada şampiyonluklar yaşamaya geldim. Galatasaray çok büyük bir camia ve ben de elimden geldiğince bu başarılarda pay sahibi olmak istiyorum.
Sporx.com
Misimovic ve Insua'nın fm profilini koyabilecek arkadaş var mı?
Cana'nın yerine eLano'yu çekip,Elano'nun yerinede KeweLL veya Pino olursa daha iyi olur kanımca.
Her gelen kaleye girecek ve Aykutla Ufuk saçma sapan hatalar yapmaya devam edecekse bu transferlerin hiçbiri bişey yapamaz3 Yesek 3 Atarız.Ama Yenmeyecek golleri yemeyecek bir kaleci alınırsa bu transferlerinde faydası daha fazla görülür.
Insua'nın satın alma opsiyonu ne kadar bilen var mı ??
Screw you guys, I'm goin' home
3. transfer yattı heralde çünkü 3ünüde aynanda açıklıcaklardı(bence) yoksa niye beklesinler 2 oyuncuda Istanbul a adım atmışken![]()
İnsua@ Ya pase la revisacion medica y firme el contrato. Soy jugador del GALATASARAY!
SağLık kontroLünden geçtikten sonra sözLeşme imzaLayacağım.Ben Galatasarayın oyuncusuyum ! diyor.![]()
iyi o zaman ucuza kapatmışız![]()
Screw you guys, I'm goin' home