Sayfa 23 / 80 İlkİlk ... 1321222324253373 ... SonSon
661 ile 690 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by hizlioglu
    ya bu fotomaçgüldürüyor insanı ha bu kadarda değil bu iş ya...
    bu haber sadece fotomaçda değil başka spor yazarlarındada varmış (yukarda söylenmiti zaten)
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

f.terim e daha önce çok iyi bir teklf yapmışlardı .. selim soydan anlattı... o zaman gitmedi şimdi hiç gitmez .... adam galatasaray kongre üyesi be ... hadi fatih hoca kabul etti diyelim f.b camiası fatih hocayı sindirebilecek mi??

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

eski bir galatasaray kongre üyesinin gidip fbye başkan olamayacağı gibi eski bir kongre üyesi teknik direktör de fbye teknik direktör olamaz.hayal dünyasında yaşıyor bu gazeteciler bide gerçekten inanıp üstüne yorum yapılıyor.

eski bir kongre üyesi teknik direktör
    benim bildiğim kadarıyla terim hala aktif üyelikte...

----------------------------------------------------------

Rüştü yuvada kalıyor!

Fenerbahçe'de kiralık olarak oynayan Rüştü Reçber, önümüzdeki sezonda sarı - laciverti formayı giymek istiyor.

Bonservisi İspanya'nın Barcalona kulübünde olan milli kalecinin, katalan ekibi ile görüşerek anlaşmaya vardığı öğrenildi. Menajeri vasıtasıyla bonservisinin kendisine verilmesini isteyen Rüştü, Barcelona'dan olumlu cevap aldığı belirtildi.

100. yılda Fenerbahçe forması giymek isteyen başarılı kalecinin, sarı lacivertli takımın yeni teknik direktörünü belirlemesini beklediği ifade edildi.

Fenerbahçe'de oynamak istediğini yöneticilere de bildiren Rüştü Reçber'in, takımda kalıp kalmayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.
    21.06.2006

Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

ronaldo adirano henry ha

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Cool

İngiltere Milli Takımı ve Arsenal’in vazgeçilmez ismi Sol Campbell müjdeyi verdi

Dünya Kupası’nda İsveç maçı sonrası otelde konuşan yıldız futbolcu, ‘Çok ciddi teklifler var ancak İstanbul’dan gelen rüya teklifin üzerine çıkan olmadı. F.Bahçe ile prensipte anlaştım. Turnuva bitince oturup son kez görüşeceğiz’ dedi

TEKLİF İNANILMAZ

FENERBAHÇE’NİN uzun süredir transfer etmek için uğraştığı Sol Campbell, sonunda ağzından baklayı çıkardı. İngiltere’nin, İsveç ile 2-2 kalıp çeyrek finale çıkmasının ardından otelde basın mensuplarına konuşan Campbell, Fenerbahçe’den rüya gibi bir teklif aldığını belirterek, ‘Bu teklifin üzerine çıkan olmadı’ dedi.

FİNALE ÇIKARIZ!

DÜNYA Kupası’nda İngiltere’nin finale kadar çıkacağını iddia eden yıldız futbolcu, ‘Şanssızlıklar yakamızı bırakırsa kupayı da müzemize götürürüz. Bugüne kadar benimle çok kulüp ilgilendi ve teklif yaptı. Ancak ben Fenerbahçe ile prensipte anlaştım. Menajerlerim ile sürekli olarak irtibat halindeyim’ diye konuştu.

KADRO KALİTELİ

ALMANYA’DAKİ kupanın sona ermesinin ardından Fenerli yöneticilerle son bir kez masaya oturacağını ifade eden Sol Campbell, ‘İnanıyorumki bir aksilik çıkmayacak ve ben Fenerbahçe’ye imza atacağım. Fenerbahçe’nin kadrosunu inceledim ve gördümki çok kaliteli oyuncular var. Büyük başarılara imza atarız’ şeklinde konuştu.

ALINTIDIR..!!

Nesil
    2006

bu da yalandır bir dedikleri tutsa bari

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Neye inanacagımızı sasırdık valla. Adamın agzından duysak bile inanmıyoruz artık. imza yı forma yı giymeden inanamıyoruz..

Dün SuperSpor'da bir yazı vardı Osman Tanburacı'nın..

Galatasaray ile ilgiliydi ama bütün takımlarda aynı. Diyordiki; "Yöneticiler açıklama yapmadığı sürece, bu tarz haberler, devam eder; sallamalar artar, siz daha neler göreceksiniz" gibilerinden sözler söylemiş, bence haklı
    -

Maymuncuk evet yazınıon tamamını eklemiştim GS Transfer bölümüne;
    http://forum.turksportal.net/vb/show...t=9265&page=53

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

fatih terim le fenerbahce adını yan yana getirmek bile cok sacma. hem terim bize gelmez hem de fener onu almaz bu saatten sonra. belki yardımcı antrenör olarak gelebilir. disiplin getirir fenere

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

terim gitmez fb ye...

arkadaşlar saçma tartışmaya bir son verin lütfen

Ya Fener ya Chelsea

"Fenerbahçe'nin beni istediği doğru. Mart ayında ilk teklif geldi. Chelsea'den de çok ciddi bir öneri aldım. Real'de 2 Temmuz'da seçim var. Bu tarihten sonra tercihimi yapacağım. Ya Fenerbahçe'yi ya da Chelsea'yi seçeceğim..."

Seçimi bekliyor
    Brezilya Milli Takımı'nın tecrübeli sol beki Roberto Carlos, Dış Haberler Sorumlumuz Galip Ercan ÖZTÜRK'e konuştu. Brezilyalı yıldız, Fotomaç'a yaptığı özel açıklamalarda şunları söyledi: "Fenerbahçe'nin beni istediği doğru. Mart ayında ilk teklifi yaptılar. Şu anda Chelsea'den de çok ciddi bir öneri var. Ancak benim Real Madrid'te 2 Temmuz'da yapılacak olan başkanlık seçiminden önce bir karar vermem imkansız. Kulübümden çıkacak sonuca göre bir karar vereceğim. Şu anda beklemedeyim.

Alex olmalıydı...
    Ama Real'den ayrılacağıma artık kesin gözüyle bakıyorum. Ya Chelsea'ye ya da Fener'e gideceğim." Fenerbahçe'den Alex'i çok beğendiğini de vurgulayan Roberto Carlos, "Parreira'nın yerinde ben olsaydım milli takıma Alex'i mutlaka alırdım. Çünkü Alex çok özel bir oyuncu" dedi. Türk Milli Takımı'nın 2002 Dünya Kupası'nda tarihi bir başarı elde ettiğini ifade eden Brezilyalı futbolcu, "Türkiye'nin Almanya'da olmaması çok üzücü. Tek hedefimiz 2006'da da şampiyon olmak" yorumunu yaptı.

Kaynak : Fotomaç

Nesil
    2006
    Yer
    Canli Asklar dunyasindan!!!

Quote Originally Posted by gookhan
    terim gitmez fb ye...
    terimi istiyen kim???

Quote Originally Posted by mustafagungor
    Fatih Terim hayatta gelmez FB'ye...
    fenerbahce hayata fatih terimi almaz

Quote Originally Posted by hurmet
    hahaha artık iyice komediye dödü. terim bence gelmez
    allah korusun kalsin a milli de

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Ya Fener ya Chelsea

"Fenerbahçe'nin beni istediği doğru. Mart ayında ilk teklif geldi. Chelsea'den de çok ciddi bir öneri aldım. Real'de 2 Temmuz'da seçim var. Bu tarihten sonra tercihimi yapacağım. Ya Fenerbahçe'yi ya da Chelsea'yi seçeceğim..."

Seçimi bekliyor
    Brezilya Milli Takımı'nın tecrübeli sol beki Roberto Carlos, Dış Haberler Sorumlumuz Galip Ercan ÖZTÜRK'e konuştu. Brezilyalı yıldız, Fotomaç'a yaptığı özel açıklamalarda şunları söyledi: "Fenerbahçe'nin beni istediği doğru. Mart ayında ilk teklifi yaptılar. Şu anda Chelsea'den de çok ciddi bir öneri var. Ancak benim Real Madrid'te 2 Temmuz'da yapılacak olan başkanlık seçiminden önce bir karar vermem imkansız. Kulübümden çıkacak sonuca göre bir karar vereceğim. Şu anda beklemedeyim.

Alex olmalıydı...
    Ama Real'den ayrılacağıma artık kesin gözüyle bakıyorum. Ya Chelsea'ye ya da Fener'e gideceğim." Fenerbahçe'den Alex'i çok beğendiğini de vurgulayan Roberto Carlos, "Parreira'nın yerinde ben olsaydım milli takıma Alex'i mutlaka alırdım. Çünkü Alex çok özel bir oyuncu" dedi. Türk Milli Takımı'nın 2002 Dünya Kupası'nda tarihi bir başarı elde ettiğini ifade eden Brezilyalı futbolcu, "Türkiye'nin Almanya'da olmaması çok üzücü. Tek hedefimiz 2006'da da şampiyon olmak" yorumunu yaptı.

Kaynak : Fotomaç

Ehh be fotomaç akıllanmazmısın sen ??

4-5 gün önce Brezilya idmanından sonra Ya Kanal1 muhabiri, ya da NTV muhabiri, Fenerbahçe'ye geliyormusun dedi, o da Hayır Fenerbahçe'ye gelmeye düşünmüyorum. Klübümle anlaşırsam Madrid'de kalacağım, anlaşamazsam Chelsea'ye gideceğim, ama ben kalmak istiyorum, gibilerinden açıklama yaptı
    -

Nesil
    2006
    Yer
    Canli Asklar dunyasindan!!!

Koyduğun gereksiz resimi daha önce bir kere sildim ve sen tekrar koydun eğer bir kez daha olursa ceza puanı alıcaksın!!!

Jesus_FB

walla şu r.madrid de ki seçimde iyice sıktı... herkez bu seçimi bekliyor ....

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Cansiz_asik6
    terimi istiyen kim???

fenerbahce hayata fatih terimi almaz

allah korusun kalsin a milli de
    arkadas o habere werilen bi cewap bu memleket meselesine donusturme istersen terimin fb yi istemiceni ayni sekilde fb nin de terim i istemiceni biz de bilioruz...

Default Appiah'tan Arsenal'a ret

Appiah'tan Arsenal'a ret

Senad OK /(DHA)

F.Bahçe'nin geçen yıl Juventus'tan transfer ettiği Stephen Appiah, Arsenal'in transfer teklifini geri çevirdi.

Turkcell Süper Ligi'nin özellikle ikinci yarısında ortaya koyduğu performansla dikkatleri çeken Appiah'ı İtalyan kulübü Roma, İngiliz Chelsea gibi Avrupa'nın önde gelen bir çok kulübü takibe almıştı. Ancak bu kulüpler arasında en ciddi teklif Arsenal'den geldi. Ganalı futbolcunun menajeri ile yaklaşık iki hafta önce temasa geçen İngiliz kulübü, Appiah'a transfer teklifinde bulundu. Arsenal'in Appiah'a Fenerbahçe'den aldığı ücretten fazlasını teklif etmesine rağmen Ganalı oyuncu Fenerbahçe'de mutlu olduğunu ve Türkiye'ye çok alıştığını belirterek teklifi reddetti.

İngiliz kulübü yetkilileri Appiah'ın bu kararı sonrası şaşkınlıklarını dile getirdiler. Fenerbahçe kulübü başkanı Aziz Yıldırım'ın da takımda sevdiği oyuncuların başında gelen Appiah, bu kararı ile sarı lacivertlilerin gönlünü bir kez daha kazanmış oldu.

Appiah dün ABD karşısında oynadığı futbolla oynadığı göz doldurmuş ve Gana'nın gururu olmuştu

Chelse almaz artık fenerbahce r. carlosu buyuk ıhtımalle aldı Fatih tekkeyıde alırsalar ki aziz yıldırımın başka çaresı yok. fenerbahce transferı bıtırır. teknık dırektorde avrupalı gelecegını sanmıyorum

Nesil
    2006

appiah'ı seviyorum adam hakkını veriyorum bu davranışıyla gözümdeki değeri artı

Nesil
    2006
    Yer
    Şükrü Saraçoğlundan

çok baba adam ya bu appiah

Appiah essien den daha iyi futbolcu essien o paraya nasıl Chelseye gıttı hala şaşırdım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaMaNYoLu
    Appiah essien den daha iyi futbolcu essien o paraya nasıl Chelseye gıttı hala şaşırdım.
    bakarsın o kadar parayı appiah ada verirler..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

cok beklersiniz

Default Karar günü pazartesi

Başkan Aziz Yıldırım’ın kongredeki konuşmalarında şüphesiz en çok ilgi çeken bölümlerden biri de transferdi. Oyuncularıyla bir toplantı yaptığını ve gelişmeler hakkında onları da bilgilendirdiğini söyleyen Yıldırım, 6-7 teknik direktör ile görüştüğünü ve durumlarının en geç pazartesi günü belli olabileceğini belirtti.

Bir yabancı oyuncu haklarının bulunduğunu da hatırlatan başkan, "Futbolcu konusunda ise kararı anlaşacağımız teknik direktörümüz verecek. Biz yönetim olarak bu alanlarda gerekli çalışmaları yaptık. Eğer biz olmasak da gelecek arkadaşlara bu gelişmeler hakkında bilgi verip elimizden geleni yapacaktık" ifadesini kullandı. Bu arada Cuper, Scolari ve Zico’nun Fenerbahçe’ye en yakın hoca adayları olduğunun altı çizildi.

Quote Originally Posted by kavara
    bakarsın o kadar parayı appiah ada verirler..
    yok nerde o şans bizde türkler para harcar ama kazanamaz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

alın beyler fotomacta yeni cıktı cıtır cıtır

Fener'le anlaştım

Japonya'nın 2006'ya veda etmesiyle görevini bırakan Zico, "F.Bahçe'nin teklifini kabul ettim" dedi. Luxemburgo ve Cuper de Kanarya için hazır. 6 hoca ile görüşen F.Bahçe yönetimi, yeni teknik direktörünü bugün veya yarın resmen açıklayacak.

F.Bahçe'den çağrı bekliyor
    Fenerbahçe'de teknik direktör konusunda heyecanlı bir bekleyiş başladı. Başkan Aziz Yıldırım'ın Almanya'da bizzat görüşüp, prensipte anlaştığı hocalardan Brezilyalı Zico, sadece Fotomaç'a açıklamalar yaptı. Arkadaşımız Emre Tilev'e konuşan 'Horoz' lakaplı ünlü Brezilyalı teknik direktör, "Fenerbahçe ile görüştüm.
    Tekliflerini kabul ettim ve bekliyorum. F.Bahçe'yi çalıştırmayı çok istiyorum" dedi. 53 yaşındaki Zico, 2002'den beri Japonya'yı çalıştırıyordu. Zico'nun asıl adı ise Arthur Antunes Coimbra.

Yönetim bugün karar verecek
    Aziz Yıldırım'ın "6 teknik direktör ile görüştük. 3'ü ile prensipte anlaştık" dediği hocalardan diğer ikisinin de Luxemburgo ve Hector Cuper olduğu belirlendi. Sarı-lacivertlilere diğer 3 hocanın da dün akşam kesin kararlarını verdikleri ve bu teknik direktörlerin isimlerinin de Capello, Scolari ve Zaccheroni olduğu öğrenildi. F.Bahçe yönetimi, bugün hocalarla ilgili bir değerlendirme yapıp, yeni teknik direktörü belirleyecek. Yönetim, F.Bahçe'nin yeni hocasını bugün veya yarın resmen açıklayacak.

Cuper: Fener'e Tevez'i getiririm
    F.Bahçe'nin görüşüp, prensip anlaşmasına vardığı hocalardan Hector Cuper'in sarı-lacivertlilere, "Fenerbahçe'ye gelirsem Carlos Tevez'i de getiririm" dediği öğrenildi. Ancak Chelsea Başkanı Abramovich, Tevez'i Corinthians'tan Chelsea'ye getirmeyi planlıyor.

Sayfa 23 / 80 İlkİlk ... 1321222324253373 ... SonSon

Mesaj Yetkileri