Tuncay'ı yardımcı forvet olarak kullanmamız gerek. Yanına sırtı dönük oynayabilen bir forvet şart Nihat'ın yerine. Orta sahamız iyiydi. Aurelio biraz daha direnç kazanilirse daha etkili olacaktır. Ama o bölgede Aurelio'dan önce Selçuk İnan ve Necip Uysal'ın düşünülmesi daha doğru olur. Nuri Şahin'i de düşünüyorum o bölge için. Sabri sanırım sakatlığının etkisinden kurtulamamış henüz. Ömer Erdoğan'ı da geç bulduk tez yitirmeyiz umarım. O bölgede çok büyük sıkıntımız var. Ömer ne yaptığını, nasıl oynaması gerektiğini bilen bir oyuncu. Bazı pozisyonlarda Servet'i yönlendirirken gördüm. İkinci bir Bülent Korkmaz etkisi yaratabilir Milli Takımımızda.

Originally Posted by
LeqenDary
Biz Kazakları havada karada yeneriz de şu kadroyu görünce insanın maç izleyesi gelmiyor .Hakan Balta ve Nihat'ı ilk 11 oynatıp ,Necip M.Topal Volkan Şen'i çağırmıyorsan senin aklından şüphe ederim .Bu kadro kesinlikle Oğuz Çetin'indir bundanda eminim ..
Hiddink'in namı belli, itibarı belli, kariyeri belli. Kadroyu Oğuz Çetin'e yaptırtım kendi prestijini neden zedelesin? İddia edildiği gibi Oğuz Çetin'in yaptığı kadro başarısız olursa eğer, Hiddink'e bizden sonra görev verecek federasyonlar, kulüpler Hiddink büyük hoca, Türkiye'de kadroyu Oğuz Çetin yaptı mı diye bakarak iş teklif edecekler? Kariyerini sadece 1990'da tanıdığı ve beraber çalıştığı birisi için neden zedelesin?

Originally Posted by
Clayman
O uyuz olduğun spiker Levent Özçelik

O adam 2000'deki UEFA Finali'ni de anlatan kişi aynı zamanda.
UEFA Finali sunması iyi bir sunucu olmasını gerektirmez. O zaman iyi anlatmışsa da dün maçı katletti yorumcusuyla beraber. O an anlattığı maçtan çok TRT Haber'de ki iftar özel programından, Gözyaşları Sel Olmasın'dan bahsetti. Uykusuzluğum da vardı, maçın çoğunu yarı uykulu geçirdim onlar yüzünden.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...