Originally Posted by
Sekopej
Oynayabilirler, Beşiktaş'ta Yusuf oynamıştı, Kazım ve Güiza da, Aykut Kocaman A2'de oynayacaksınız dediğinde oynamaları gerekiyor.
Sezon başından beri sakatım diyor (Aslında topuğunda sakatlığı var, bu doğru, hatta geçen sezonun başından beri var, hala aynı şikayeti mi var bilmiyorum tabi), gitsin ameliyatını olsun, düzelip gelsin. O zaman görelim hala sakatım diye idmanlara çıkmayacak mı?
Bence böylesi daha iyi oldu, 4 milyona Hercules'e gitse, onun istediği olacaktı. Sonuçta cidden satılmak istense elde kalmazdı Güiza. Kendisi istediğinde değil ancak Fenerbahçe istediğinde gidebileceğini A2 maçlarında oynarken daha iyi anlar artık.
Döndükten soonraki tutumu da belli eder geleceğini, hala aynı kafadaysa zaten devre arası yollar kesin ayrılır Aykut Kocaman'ın söylediklerine bakarsak.
O yüzden sordum. Yusuf Şimşek oynadı geçen hafta. Ama aynı günlerde Kazım ve Güiza'nın uygun olmadığı vurgulanarak bu haberler yapıldı. Her sezon öncesi tüm liglerin statülerini incelerim. A2 Ligi statüsünde, maç kadrosunda en fazla 2 yabancı oyuncu bulunabileceği ve yaş sınırı olmadığı belirtiliyor. Bu haberler ilginç geldi. Gözden kaçırdığım birşey mi var acaba diye düşünüyordum.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...