Sevgili Hasan Hocam

Sizin msnde göremeyince burdan sormak zorunda kaldım. Benim taktiğimde
Gk
Dr-dc-dc-Dl
dmc
mc
AMR AML
st-st
böyle oynuyorum. Sizin yazınızdan bazı yerlerin altını çizdim onlarla iligli sorum olucak
1=) Öncelikle AMR ve AML deki adamlarım nedense istediğim gibi kanatlardan içeri kat etmiyolar. AMRde barnette( iki ayağını da kullanabiliyor); AMLde hazard (sağ ayaklı) oynuyor. Ama niyeyse bu oyuncular topu aldıkları al orta açıyolar. Ben bunu istemiyorum tamam orta aç ama her zaman açma
Gizli forvet rolünde oynuyorlar atak olarak bu oyuncuların içeri girip forvetlere araya pas atmaları için ayrıca kendileri içeri girip şut çekmeleri için ne yapabilirim?
2=) Yine bu mevkide oyuncular için soruyorum. Dediğiniz gibi savunma yaparken 4-5-1 düzeni alırsam oldukça az gol yerim. Ama şunu gördüm pozsiyonu 2-3 defa izledim. Aadam geliyor benim AMR ve AMLnin yanında geçiyor. Bizimkilerden tık baskı yok
Ve ayrıca preslerini de en sona getirdim. Bu oyuncuların defansa katkı yapabilmesi için bir bakıma 4-5-1'e değilde
4-4-2ye dönebilmem için ne yapmam lazım?
3=) Taktiğimi söylemiştim. Topa daha iyi hakim olmak için neler yapabilirim bu soruya kızabilirsiniz
Ben takımı da dizeyim size
0choa Yedeklerim var frau olsun buanonotte gervinho milevski
fanni-rami-hangeland-monzon flan

mavuba
ledesma(cabaye)
Barnetta-----------------------hazard
welliton-gignac