Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 45. You may not vote on this poll
-
Türkiye kazanır
-
Belçika kazanır
-
Berabere biter
-
Hamit: İyi yoldayız
8 Eylül 2010 01:15 | NTV Spor ve Ajanslar
Milli futbolcu Hamit Altıntop, "Dört dörtlük olmasa da inanıyorum ki iyi bir yoldayız" dedi.
Hamit Altıntop, Belçika maçından sonra yaptığı açıklamada, Kazakistan ve Belçika maçlarındaki 6 puan hedeflerini gerçekleştirdikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.
Milli Takımın, geçen yıllardan ve oynadıkları maçların ardından bazı şeyleri öğrendiğini ifade eden Hamit, "Dört dörtlük olmasa da inanıyorum ki iyi bir yoldayız. Duran toplar çok önemli. Bu şekilde iki gol yememiz maalesef olumsuz. Yine de kazanmasını bildik, önemli olan bu. Böyle hataları yapmazsak her takımı yenebiliriz" diye konuştu.
"ALMANYA MAÇI KİLİT MAÇ DEĞİL"
Gruptaki rakiplerden Almanya ile Ekim ayında yapacakları maçla ilgili bir soruyu da yanıtlayan Hamit, bu karşılaşmanın grup mücadelesi için kilit bir maç olmadığı değerlendirmesini yaptı.
Milli futbolcu, "Berlin'deki maç kilit maç değil ama tabii ki önemli. Sonuçta hedefimiz grup birinciliği. Bugünkü hatalarımızı yapmazsak, özellikle ikinci yarıdaki tempomuzu yansıtırsak, biraz daha sabırlı olursak orada da kazanacağımızı düşünüyorum" dedi.
Mesaj Yetkileri