Ben bugün galip gelsekte yine EURO 2012'ye gideceğimizde pek inanmıyorum. Forvetsiz oynuyoruz. Bir Mourinho yaptığı 4-6-0 taktiği ile bu takımı adam eder. Ha birde Fatih Terim gazlayarak.

Edit: Bu arada oynatmadığımız bu Sinan bugün Belçika'nın kalesinde de olabilirdi.

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
Bakış açılarına hayranım. Adam kazanmamıza rağmen hatalarını önemsiyor sen eleştiriyorsun. Ayrıca futbolla duygusallık ayrılmaz bir bütündür. UEFAyı aldıysak duygusallıkla aldık. Avrupa üçüncüsü olduysak duygusallıkla olduk.
O duygusallık bir bizde var nedense anlamam zaten. Adam devre arası gelir taktik anlatır şunu şöyle yapacan bunu böyle yapacan der. Bizde hadi aslanım hadi yiğidim. Duygusallık ile başarı olacaksa olmasın. Çünkü sürekliliği olmaz.

Quote Originally Posted by nannar View Post
Neden saçma yorum olsun ki? Atl. Madrid'in kalecisi sanırım 17 ya da 18 yaşında. Kaleye bir oyuncunun geçmesi için illa yaşlanması ya da uzun yıllar oynamasına gerek yok.
Ama o kaleci zorunluluktan geçti. Leo Franco Atletico Madrid'den Galatasaray'a gelince o kaleci kaleye geçmeye başladı. yani zorunluluktan.

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
Birde Hiddink Demişki Takımda Alttan Takviye Olmazsa Takım Düzene Girmez Diye Sen Oynamamış Adamları Alırsan ve Formda Gençleri Çağırmazsan Bunları Söylemeye Hiç Ama Hiç Hakkın Yok Bıraksın Bu Ayakları.
Ama birkezde bu gençleri ülkemiz yetiştirecek demişti. Bizde Necip'tan başka genç kim var. Milli takım kalitesinde oynayabilecek.