1 ile 30 arası toplam 191 sonuç

Konu: Rıdvan Dilmen

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İlla ben beğenecem diye bir şart yok.

Rıdvan dilmen'in yaptığı aynı kahvedeki adamların yaptığı gibi maçta yorumcu mu dışarıdan t.d mü belli değil.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post

Rıdvan dilmen'in yaptığı aynı kahvedeki adamların yaptığı gibi maçta yorumcu mu dışarıdan t.d mü belli değil.
    ugur meleke de cıkınca mıy mıy konuşuyor adamı bayıyor deniyor
    ortası yok bu işin zaten futbolu bilip, zekice konuşan az adam var
    rıdvan onlardan birisi
    türk halkının büyük cogunluğda kavede maç izlemeyi yorumlamayı sever rıdvan da da o sıcaklık samimiyet olduğundan futbol bilgisininde üst düzey olmasından -akşam onur'un yiyceği gole kadar herşeyi öngördü doğru yorumlar yaptı- türkiye'nin bir numarası

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post

Katılıyorum. Top kornere çıktığında felan güzel yorumlar yapıyor ama top oyuna girdiği anda şuna at , içeri gir, bak bak yukarda gibi aşırı tepkilerde bulunuyor. Özeti bile izlerseniz anlarsınız. Her pozisyonda sürekli rıdvanın sesi geliyor. "Yapma volkan yapmaaa" diye bağırınca güzeldi mesela ama şimdiki tepkileri çok itici.

NTV deki programını izlememeye gayret gösteriyorum. Taraflı yorumladığı görüşündeyim. Ayrıca Galatasarayın maçını yorumlayacağına sürekli Fenere bağlıyor. Zaten bunları söyleyen tek kişi ben değilim. Baya kişi var ama yinede bu bişeyi değiştirmez. Ömer Üründüle bile o kadar tepki geldi ama adam hala yorumculuk yapabiliyor
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri