1 ile 30 arası toplam 191 sonuç

Konu: Rıdvan Dilmen

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İşte o unutulmaz maçta gollerin arkasındaki adam, maçın dönmesinde en büyük emek harcayanlardan biri Şeytan Rıdvan'ın asistleri;

http://video.google.com/videoplay?do...5473252543614#
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İşte o unutulmaz maçta gollerin arkasındaki adam, maçın dönmesinde en büyük emek harcayanlardan biri Şeytan Rıdvan'ın asistleri;

http://video.google.com/videoplay?do...5473252543614#
    Vay anan baban kemüüne. 4 asist Rıdvan'dan. Büyük adamsın be.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Vay anan baban kemüüne. 4 asist Rıdvan'dan. Büyük adamsın be.
    Rıdvan Dilmen'in oyndaığı futbol anlatılmaz, izleyip görmek lazım. Ne yazık ki medya anlamında sıkıntı olan dönemde oynayan bu tarz yetenekli, büyük oyuncuların maçlarını bulmak, izlemek oldukça zor. Bazen TRT'de denk geliyorum çok mutlu oluyorum açıkçası.

Rıdvan Dilmen'in oynadığı dönemin şartlarıyla günümüzün şartları çok farklı olduğu için karşılaştırma yapmak ya da şimdi oynasaydı Real Madrid, Barcelona'da oynardı gibi absürd yorumlar anlamsız olur. Ancak şimdi, belki çok farklı yapıları olabilir ama Messi'yi izlerken, Rıdvan Dilmen gelir benim aklıma çoğunlukla.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Rıdvan Dilmen'in oyndaığı futbol anlatılmaz, izleyip görmek lazım. Ne yazık ki medya anlamında sıkıntı olan dönemde oynayan bu tarz yetenekli, büyük oyuncuların maçlarını bulmak, izlemek oldukça zor. Bazen TRT'de denk geliyorum çok mutlu oluyorum açıkçası.

Rıdvan Dilmen'in oynadığı dönemin şartlarıyla günümüzün şartları çok farklı olduğu için karşılaştırma yapmak ya da şimdi oynasaydı Real Madrid, Barcelona'da oynardı gibi absürd yorumlar anlamsız olur. Ancak şimdi, belki çok farklı yapıları olabilir ama Messi'yi izlerken, Rıdvan Dilmen gelir benim aklıma çoğunlukla.
    Ah be ne kadar üzüzlüyorum bir bilsen. Böyle günümüdeki imkanlar olsa bütün maçlarını izlerim. Adam çok başka birşey ya. Geçenlerde canlı bir maçını izledim o pasları, çalımları falan her insanın harcı değil.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Ah be ne kadar üzüzlüyorum bir bilsen. Böyle günümüdeki imkanlar olsa bütün maçlarını izlerim. Adam çok başka birşey ya. Geçenlerde canlı bir maçını izledim o pasları, çalımları falan her insanın harcı değil.
    Canlı bir maçını derken banttan bir maçı mı kastettin ?

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Canlı bir maçını derken banttan bir maçı mı kastettin ?
    Üst mesajlarda da belirtmiştim. Manisa 19 Mayıs Stadyumunda bir yardım maçı. Sanırım kimsesiz çocuklar içindi. Hatta Feyyaz Uçar falanda gelmişti. Memati vardı. Baya ünlü isimler Manisa'daydı.

Mesaj Yetkileri