VaLLa Nannar hocam bu işLerden anLar, işine karışmak gibi oLmasın ama bu diziLişte sürekLi rakip kaLede oLup, savunmada az pozisyon vermek için oyun mentaLitenizin kısa pas, hızLı tempo ve geniş aLan oLması gerek. Ben ReaL Madrid e karşı oynarken meseLa hiç zorLanmam. Her oyunumda ReaL Madrid i çok rahat yenmişimdir. KanatLarda ki adamLarı kiLitLediğin zaman zaten takım otomatik oLarak bitmiş oLuyor. Ama sizin bu sistemde sahaya hakim oLmanız için topu kısa pasLar iLe çok hızLı bir şekiLde iLeride ki adamLara aktarmanız gerekiyor. Aynı zamanda sağ ve soL kanatta ki adamLar Cut inside şekLinde içeri katederek oynayacakLarından doLayı mutLaka orta sahada ki adamLardan birisinin iLeriye destek vererek aradan bu oyuncuLarı kaçıracak pasLarı vermeLeri gerekir.
Taktiği indirim inceLemedim ama açıkcası bu diziLişte oynamak çok zor ve bu sistemi iyi işLetmek için çok kaLiteLi oyuncuLara ihtiyaç vardır diye düşünüyorum. Nannar hocamız zor bir işe girişmiş.
Yani ya ReaL in hücum feLsefesini yapın, ya da İnter in savunma feLsefesini. Çünkü iki takımın uyguLadığı sistemde çok büyük farkLıLıkLar var. İkisini aynı anda başarabiLmek zaten FM yi bitirmek demek oLur.