1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Nannar ile kanatlanın....

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

VaLLa Nannar hocam bu işLerden anLar, işine karışmak gibi oLmasın ama bu diziLişte sürekLi rakip kaLede oLup, savunmada az pozisyon vermek için oyun mentaLitenizin kısa pas, hızLı tempo ve geniş aLan oLması gerek. Ben ReaL Madrid e karşı oynarken meseLa hiç zorLanmam. Her oyunumda ReaL Madrid i çok rahat yenmişimdir. KanatLarda ki adamLarı kiLitLediğin zaman zaten takım otomatik oLarak bitmiş oLuyor. Ama sizin bu sistemde sahaya hakim oLmanız için topu kısa pasLar iLe çok hızLı bir şekiLde iLeride ki adamLara aktarmanız gerekiyor. Aynı zamanda sağ ve soL kanatta ki adamLar Cut inside şekLinde içeri katederek oynayacakLarından doLayı mutLaka orta sahada ki adamLardan birisinin iLeriye destek vererek aradan bu oyuncuLarı kaçıracak pasLarı vermeLeri gerekir.

Taktiği indirim inceLemedim ama açıkcası bu diziLişte oynamak çok zor ve bu sistemi iyi işLetmek için çok kaLiteLi oyuncuLara ihtiyaç vardır diye düşünüyorum. Nannar hocamız zor bir işe girişmiş.

Yani ya ReaL in hücum feLsefesini yapın, ya da İnter in savunma feLsefesini. Çünkü iki takımın uyguLadığı sistemde çok büyük farkLıLıkLar var. İkisini aynı anda başarabiLmek zaten FM yi bitirmek demek oLur.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    VaLLa Nannar hocam bu işLerden anLar, işine karışmak gibi oLmasın ama bu diziLişte sürekLi rakip kaLede oLup, savunmada az pozisyon vermek için oyun mentaLitenizin kısa pas, hızLı tempo ve geniş aLan oLması gerek. Ben ReaL Madrid e karşı oynarken meseLa hiç zorLanmam. Her oyunumda ReaL Madrid i çok rahat yenmişimdir. KanatLarda ki adamLarı kiLitLediğin zaman zaten takım otomatik oLarak bitmiş oLuyor. Ama sizin bu sistemde sahaya hakim oLmanız için topu kısa pasLar iLe çok hızLı bir şekiLde iLeride ki adamLara aktarmanız gerekiyor. Aynı zamanda sağ ve soL kanatta ki adamLar Cut inside şekLinde içeri katederek oynayacakLarından doLayı mutLaka orta sahada ki adamLardan birisinin iLeriye destek vererek aradan bu oyuncuLarı kaçıracak pasLarı vermeLeri gerekir.

Taktiği indirim inceLemedim ama açıkcası bu diziLişte oynamak çok zor ve bu sistemi iyi işLetmek için çok kaLiteLi oyuncuLara ihtiyaç vardır diye düşünüyorum. Nannar hocamız zor bir işe girişmiş.

Yani ya ReaL in hücum feLsefesini yapın, ya da İnter in savunma feLsefesini. Çünkü iki takımın uyguLadığı sistemde çok büyük farkLıLıkLar var. İkisini aynı anda başarabiLmek zaten FM yi bitirmek demek oLur.
    yorum için teşekkürler hayrettin kardeşim... işine karışacaksın ki daha iyi işler çıksın ortaya kırmızı ile işaretlediklerime savunmamı yazayım direk pas olmasının sebebi kanatların içe kat etmekten çok move into channels oldukları için arkaya kaçmaları. yani topla orta alanda çok oynamıyoruz zaten. geniş alan yapmamamın sebebi de savunma arkasına top yememek için. oyuncular tek top oynayacakları için birbirine yakın olsunlar ki pas hataları artmasın diye düşündüm.

Diğer kırmızılı yazıdaki yazdıklarını taktiği incelemeden yazdığın için açıklama gereği duydum. kanattakiler cut inside değil. move into channels. yani savunma arkasına sarkmaya çalışan 3 oyuncunuz oluyor dizilişte. kanattan ataklarda da yine ceza alanında 3 oyuncunuz oluyor. sağdaki SC biraz geriye yaslanarak oynadığı için orta alan ile hücum bağlantısını sağlıyor. DMC'lerden sağdaki geriye yaslanarak oynarken soldaki hücumlarda genelde orta alanın ilerisinde yer alıyor, savunma yaparken de kanatlar sürekli pres yapıyor. ön liberolardan dolayı uzun şut pek yemiyorsunuz. Yani ne bileyim bireysel hatalar mutlaka oluyor ama organize gol çok yemedim. Tabi en önemlisi ilk 11'de herkesin sisteme uygun olması

Taktiğin illaki eksik gediği vardır ama sahada oynanan oyun hoşuma gidiyor
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri