Fenerbahçe taraftar forumlarında da Rıdvan Dilmen'i eleştiren birçok kişi var. Örneğin; birçok kişi Fenerbahçeli kimliğinden dolayı objektif olmaya çalışıp Fenerbahçe'ye fazla salladığını düşünüyor. Burda da mesela bazı arkadaşlar Fenerbahçeli diye bizim takımlarımıza sallıyor diye şikayetçi. Herkes birşeylerden şikayetçi yani. :}

Açıkçası Rıdvan Dilmen sadece diğer takımları anlatırken Fenerbahçe örneğine dalmıyor. Fenerbahçe'yi anlatırken de diğer takımlara dalıyor. Yani sık sık kıyaslayarak birşeyleri açıklamaya çalışıyor. Sonuçta bu onun tarzı ve yapımcılar da memnun ki durumdan iyi bir parayla Rıdvan Dilmen'i orada çalıştırıyor.

Maç esnası yorumlarına gelecek olursak; ben yorumculara fazla takılan biri değilimdir. Spikerler daha önemli diye düşünüyorum. Spiker iyise yorumcu kim olursa olsun pek farketmiyor benim için.

Geçen sezon diğer kanallar özet görüntülerini programlara yetiştirebildiklerinden %100 Futbol'da görüntülü analiz kısmı vardı ve en çok programın o kısmını beğenirdim ancak bu sezon Ligtv görüntüleri 2-3 günden önce vermediği için o kısmı maalesef yapamıyorlar.

Şansal Büyüka'nın Rıdvan Dilmen röportajı efsanedir. O röportajı Fenerbahçeli her futbolcuya izletmek lazım.

http://www.youtube.com/watch?v=XiRS_P_iTeQ