Galatasaray'ı yada başka bir takımı kötülüyor demedim, yada bir takımı sürekli överken bir takımı yeriyor da demedim. Yaptığı program bütün takımlar için sonuçta, her takımı kendisi yorumlamak durumunda çünkü programdaki tek yorumcu.

Benim yaptığım eleştrinin Rıdvan'ın Fenerbahçeli olması ile alakası yok. Kıyaslama yapılabilir, ama bunun dozajının iyi ayarlanması lazım. Ayrıca geçmişe dönüp bir bakın, Rıdvan'ın geçen senenin başlarında yaptığı yorumlarla aynı senenin sonuna doğru yaptığı yorumların uzaktan yakından alakası yok. Algıları kapalı biri varsa, bilgi ve ilgi eksikliği olan Rıdvan Dilmen'in ta kendisidir. Eksiklikleri de yaptığı yorumlarda apaçık ortada bana göre.

Ntv ve ntvspor'a gereken şikayetler aylar önce iletildi zaten, ancak herhangi bir değişiklik yok henüz. Biraz empati yapmaya çalışırsanız anlamanız daha kolay olacaktır.

Uzun lafın kısası, ben Fenerbahçe bölümünün kapatılmasının ardından Galatasaray yada bir başka takımın bölümüne geçildiğinde, X takımın Y pozisyonunda sorun var, eksik var ama bakıyoruz Fenerbahçe'de öyle mi diyerek alakasız bir yorum yapan yorumcuyu izlerken hadi oradan cümlesini kurmaktan başka birşey yapamıyorum.