1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Misimovic: "Schalke Birinci Tercihimdi"

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Metni İngilizce'ye çevirip okudum. Hani bakın dediniz ya,

kendisi Galatasaray'da işlerin son derece iyi gittiğini, Wolfsburg'dan ayrılmak istediğini, önce Schalke'ye Felix Magath için yönelip orada anlaşamayınca gelen Galatasaray teklifini kabul ettiğini söylüyor.

Yani öncelik değil, ilk Schalke teklifi var, kabul etmek üzereyken çıkan anlaşmazlıklardan ""sonra"" yapılan Galatasaray teklifini kabul ettiğini söylüyor.

Sanırım medyamız birazcık malzeme aramış, saygılar.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Metni İngilizce'ye çevirip okudum. Hani bakın dediniz ya,

kendisi Galatasaray'da işlerin son derece iyi gittiğini, Wolfsburg'dan ayrılmak istediğini, önce Schalke'ye Felix Magath için yönelip orada anlaşamayınca gelen Galatasaray teklifini kabul ettiğini söylüyor.

Yani öncelik değil, ilk Schalke teklifi var, kabul etmek üzereyken çıkan anlaşmazlıklardan ""sonra"" yapılan Galatasaray teklifini kabul ettiğini söylüyor.

Sanırım medyamız birazcık malzeme aramış, saygılar.
    bende üşenmedim baktım google translate ne kadar sağlam ceviri olmasada bu cıktı ortaya;

He also said that Schalke was not your first choice ...

... What I mean. I would like to go to Schalke. I even on the Monday on which I am the evening flew to Istanbul, even telephoning with Felix Magath. I would have done that. Schalke is a very different number than Wolfsburg. Hoeness did not want. Only that was the problem.
    hatta pazartesi günü -istanbula uçtuğum akşam üstü- görüştük magath la, ben gitmeyi istedim hoones istemedi tek problem buydu demiş

benim anladığım bu, o metinden. önce teklif etti sonra gs teklifi geldi gibi bişey yok sanki
    istanbula geleceği gün bile hoones tamam dese schalke deymiş misimiovic

konuyu böyle uzatmak istemezdim gereksiz bi konu ama misimovic in söylemi ortada, basın kendi uydurmuyor bunu

Mesaj Yetkileri