1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Misimovic: "Schalke Birinci Tercihimdi"

Question Misimovic: "Schalke Birinci Tercihimdi"

Alman Sportbild dergisine açıklama yapan Misimovic, ilk tercihinin Schalke olduğunu, ama Hoeness'in transferi engellediğini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde transferiyle ilgili Alman basınına açıklamalarda bulunan Misimoviç, yine bir Alman dergisi olan Sportbild’e konuştu. Bosnalı futbolcu, Schalke Teknik Direktörü Felix Magath’la prensip anlaşmasına vardığını söylerken, “Ancak Wolfsburg Menaceri Hoeness, benim Bundesliga’da başka bir takıma gitmemi istemiyordu. Transfer döneminin son 3 haftasında üstümde çok ciddi bir baskı hissettim” dedi. Birinci tercihinin Schalke olmasına rağmen, Galatasaray’ın dünyaca ünlü bir kulüp olduğunu belirten Misimoviç, “Beni transfer etmek için çok uğraştılar” dedi.

Para da etkendi

Muhabirin, “Galatasaray’a gitmende para etkili miydi?” sorusuna Misimoviç, “Elbette bu da bir etkendi” şeklinde dürüst bir cevap verdi. Yıldız futbolcu, İstanbul’a uçtuğu gün Magath’la son kez konuştuğunu ve işlerin bu şekilde geliştiğini söylediğini ifade etti. Misimoviç son olarak, “Galatasaray çok büyük bir kulüp. Burada kendimi mutlu hissediyorum. Tutkulu ve coşkulu bir taraftar grubu var” dedi

Fanatik

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kaynak müthişmiş..

Sonuç olarak Galatasaray oyuncusu önemli olan da o zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Hakkında çok haber çıkmaya başladı. Daha oynamadan bunlar çıkıyorsa, GS'ı yine zor günler bekliyor demektir. Yeni bir Lincoln vakası olmasın da.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Galatasarayın oyuncu konumundayken bu lafı söylemesi ilginç.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Belki favori takımı Schalke'lidir o yüzden açıklamıştır böyle birşey. Ben futbolcu olsam ve başka bir takıma gitsem bende açıklardım "Önceliğim Galatasaray'dı" diye
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Bence yalan haber.Aynı adam Galatasaray'a gelmeden önce Galatasaray şöyle iyi böyle iyi falan.Nasıl ilk tercihi Schalke oluyo

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Medya kazanının altını ateşledi yine birileri.

Önemli olan bizim bunlara prim vermememiz.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

medyayla ne alakası var haberler dış basının haberi
    girin sportbildin sitesine haber orda, bizim basın tercüme edip koymuş sadece
    2 tane misimovic haberi var ikisindede türk medyasına laf atılmış, her ne kadar basınımız sütten cıkmış ak kaşık olmasada her haberi şuursuzca birileri yine iş başındaya falan getirmek tuhaf bence.

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    medyayla ne alakası var haberler dış basının haberi
    girin sportbildin sitesine haber orda, bizim basın tercüme edip koymuş sadece
    2 tane misimovic haberi var ikisindede türk medyasına laf atılmış, her ne kadar basınımız sütten cıkmış ak kaşık olmasada her haberi şuursuzca birileri yine iş başındaya falan getirmek tuhaf bence.
    şu kısım işte bazen sakat olabiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Metni İngilizce'ye çevirip okudum. Hani bakın dediniz ya,

kendisi Galatasaray'da işlerin son derece iyi gittiğini, Wolfsburg'dan ayrılmak istediğini, önce Schalke'ye Felix Magath için yönelip orada anlaşamayınca gelen Galatasaray teklifini kabul ettiğini söylüyor.

Yani öncelik değil, ilk Schalke teklifi var, kabul etmek üzereyken çıkan anlaşmazlıklardan ""sonra"" yapılan Galatasaray teklifini kabul ettiğini söylüyor.

Sanırım medyamız birazcık malzeme aramış, saygılar.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Metni İngilizce'ye çevirip okudum. Hani bakın dediniz ya,

kendisi Galatasaray'da işlerin son derece iyi gittiğini, Wolfsburg'dan ayrılmak istediğini, önce Schalke'ye Felix Magath için yönelip orada anlaşamayınca gelen Galatasaray teklifini kabul ettiğini söylüyor.

Yani öncelik değil, ilk Schalke teklifi var, kabul etmek üzereyken çıkan anlaşmazlıklardan ""sonra"" yapılan Galatasaray teklifini kabul ettiğini söylüyor.

Sanırım medyamız birazcık malzeme aramış, saygılar.
    bende üşenmedim baktım google translate ne kadar sağlam ceviri olmasada bu cıktı ortaya;

He also said that Schalke was not your first choice ...

... What I mean. I would like to go to Schalke. I even on the Monday on which I am the evening flew to Istanbul, even telephoning with Felix Magath. I would have done that. Schalke is a very different number than Wolfsburg. Hoeness did not want. Only that was the problem.
    hatta pazartesi günü -istanbula uçtuğum akşam üstü- görüştük magath la, ben gitmeyi istedim hoones istemedi tek problem buydu demiş

benim anladığım bu, o metinden. önce teklif etti sonra gs teklifi geldi gibi bişey yok sanki
    istanbula geleceği gün bile hoones tamam dese schalke deymiş misimiovic

konuyu böyle uzatmak istemezdim gereksiz bi konu ama misimovic in söylemi ortada, basın kendi uydurmuyor bunu

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Orada demek istediği İstanbul'a gittiği gün Felix Magath'ı aradığı ve Hoeness'in izin vermediğin söylüyor yani, o işin bittiğini. Yani Galatasaray'la anlaştığı zaman Schalke defteri kapanmıştı, tamamen.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Yahu bu ısrar nedir anlamıyorum GS 2. tercihimdi olsa orjinal sözü ne olacak yani ? Ki bence atıl'ın dediği gibi , Galatasaray schalkeden daha sonra teklif yapmıştır ve öyle birşey dememiştir misimoviç.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

profesyonel futbolcular tabiki parayi tercih edecek bunun kadar normal birsey yok herhalde.. adamlar karin tokluguna oynamiyor sonucta..

En azından dürüst bir oyuncu..Ama sonuçta gs için oynayacak..Hayırlı olur inşallah.

Mesaj Yetkileri