Bursaspor
Valencia
Beraberlik
Milli coşku havasından Bursaspor da etkilenecektir ve bence galibiyetle ayrılacaktır maçtan
Bursaspor ile güç olarak az daha üstün bir takım Valencia. Valencia'nın oyuncuları yıllardır Avrupa Kupalarından mücadele ediyorlar ve bu kupalarda çok tecrübeliler. Bursaspor ise çok tecrübesiz. Çoğu oyuncusu hayatında ilk kez Avrupa maçına çıkacak. Avrupa arenasının en üstündeki turnuvada yer alan Bursaspor tecrübe eksikliğini hissettirmez ise başabaş bir mücadele izleyebiliriz. Ama tecrübenin daha çok göze batacağını düşünürekten Bursaspor'un en iyi beraberlik alabileceğini düşünüyorum. Yiyeceği en az bir golün olur olmaz hatalardan veya tecrübe eksikliğinden geleceğini düşünüyorum.
Çok zor bir maç olacağı kesin.Bursaspor için tarihi bir maç.Umarım oyuncular neye uğradıklarını şaşırmazlar ve iyi bir oyun oynayarak 3 puanı alırlar.Ama tahminimce berabere biter maç.Başarılar Bursaspor'a.Ülkemizi en iyi şekilde temsil eder umarım ŞL'de.
Valencia'yı favori olarak görüyorum.Tecrübesi ve oyuncu kalitesi bakımından avantajlıllar.
Valencia kaliteli kadrosu ve avrupa tecrubesi ile farklı geçer.
oyumu bursa ya verdim
bursa kontrollü ve agresif oyunuyla seyirci desteğiyle de yapabilir bunu inşallah kazanırlar yürekten destekliyorum.
Mac berabere biter, yenik duruma dusen Bursaspor ikinci yarida gol veya goller bulup macin berabere bitmesini saglar![]()
Bursa iyi gidiyor fakat Avrupa başka birşey. Valencia yeni bir oluşum içinde olsada oyuncularının çoğu Avrupa tecrübesi olan oyuncular. Ve ismide korkutmaya yeter. Valencia bir adım önde kazanmaya ama Bursa'nında sağı solu belli olmaz yenebilirde..
İnşaLLah Bursa kazanır. Avrupa kupaLarında üLke puanına bu yıL çok ihtiyacımız var.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
ALLAH utandırmasın, hayırlısınla birde İspanyollara Osmanlı tokatını vurduk mu sonrası ya ALLAH ya nasip..![]()
Grubun en kritik maci ile aciyor belki de Bursa. Kazanirsa 2.lik sansi devam eder, kaybederse bence biter, beraberlikte de isi zor. Bursa cikmak istiyorsa bu maci almak zorunda, yoksa 2.luk hayal.
Bursaspor Avrupa Arenasında ilk maçına çıkıyor. İnşl. kazanır Bursaspor. Valencia tecrübeli,kaliteli falan da Bursaspor da dirençli oynuyor. Saha ve seyirci avantajı var. Herşey Bursaspor'dan yana. Kendine güvenip iyi bir oyun çıkartırsa Bursaspor puan veya puanlarla ayrılacak bence.
Şampiyonlar Ligi'nde Valencia ile oynayacak olan Bursaspor'da yönetim, Spor Toto Süper Lig'de yer alan tüm takımların başkanlarını bu maça davet etti.
Bursaspor'dan 17 başkana davet Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçını salı günü Atatürk Stadı'nda İspanya'nın Valencia takımı ile oynayacak olan Bursaspor'da yönetim, Spor Toto Süper Lig'de yer alan tüm takımların başkanlarını bu maça davet etti.
Devler arenasına direkt olarak katılacak olan yeşil beyazlılarda Velencia maçı ile ilgili hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, karşılaşmanın oynanacağı Atatürk Stadı ile ilgili eksiklikler de tamamlandı. Geçtiğimiz sezon Türkcell Fair-Play Ligi'nde de şampiyon olan Bursaspor Kulübü de, salı günkü maçı öncesi 17 kulübün başkanlarına davetiye göndererek, karşılaşmayı izlemeye davet etti. Yeşil beyazlı kulübün, bu yaklaşımının kulüp başkanları arasında memnuniyetle karşılandığı öğrenildi.
Kaynak: DHA
Sünnet düğünü gibi.![]()
Gayet güzel düşünülmüş bence. İnşl. başkanlarda katılır bu davete.
Diger ise yaramaz takimlarimiz sagolsun Bursa kazansa dahi aldigi puanlar takim sayisina bolunerek ulke puani olusturulacagindan ancak bi ceyrek final ya da yari final gorurse faydasi dokunacak gibi. Gruplari gecerse de en azindan yillik ortalama puanimiza ulasabiliriz. Bu yilki umudumuz BJK ve Bursa oldular, 2 formda takimla temsil edildigimiz icin aslina bakarsan cok iyimserim.
Bursadan guzel bir baslangic bekliyoruz.
Bursaspor'un kazanmasını çok istiyorum.Fakat Valencia'nın bu maçı tecrübeli oyuncularının da yardımıyla kazanacağını düşünüyorum.
Valencia'nın eğer geçen seneki kadrosu olsaydı Bursaspor en iyi oyunuyla bile berabere kalır derdim ama Valencia en önemli ve iyi 2 oyuncusunu satmış.Ben o yüzden Valencia'nın kadrosunun kaliteli olduğuna inanmıyorum.Mesela İspanya milli takım teknik direktörü olsanız D.Villa mı seçersiniz yoksa Soldado mu oyuncuların kaliteli olduğunu anlamak için böyle bakarım ve Valencia'nın elindeki kaliteli oyuncuları gittikten sonra Valencia'nın büyüklüğününde azaldığı kanaatindeyim.Bu yüzden Bursaspor tek farklı galip gelecektir.Tahminim 2-1 olur
Sercan Avrupa'ya gitmek istiyorsa bu maçta kendisini göstersin.İnsua da takım oyununa katkı yaparsa ve kaliteli oynarsa Valencia'yı yenebiliriz.
İnşallah Bursa bize bir grur yaşatır, tamam Valencia iyi bir takım ama onlarda değişim içindeler, umarım yenebiliriz.Hem artık Valencia'da Villa-Silva ikilisi yok.
Bursaspor'a Norveçli hakem
12 Eylül 2010 22:53 | NTV Spor ve Ajanslar
Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'nde Valencia ile oynayacağı maçı Norveçli Moen yönetecek.
![]()
Bursaspor'un, Avrupa Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda 14 Eylül Salı akşamı Valencia ile oynayacağı karşılaşmanın hakemleri açıklandı.
Bursa Atatürk Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Noveçli hakem Svein Oddvar Moen yönetecek. Moen'in yardımcılıklarını Geir Age Masovn Holen ve Frank Andas yapacak.
Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ken Henry Johnsen olarak açıklandı.
KAZIM'I OYUNDAN ATMIŞTI
Norveçli hakem Svein Oddvar Moen, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında İsviçre'nin Young Boys takımıyla deplasmanda oynanan ve 2-2 sona eren maçta Kazım'ı kırmızı kartla oyun dışı bırakmıştı.
BursaSpor'un tek dezavantaji avrupa deneyiminin olmamasi , yoksa Valenci ile arasinda fazla fark yok , ben bu macdan gollu bir beraberlik bekliyorum tahminimde 2-2
valencia güç kaybetmiş olabilir ama lige iyi başladılar bursadan kalite olarak baya baya iyiler yinede formda bi bursaspor 1 puan alabilir.
İçimde anlatılmaz bir his var, bişeyler var yerinde durmayan, kıpır kıpır
Heyecan had safhada, inşallah alnımızın akıyla çıkarız bu karşılaşmadan. Kazanmak kaybetmek sorun değil, takım kimliğimizi sahaya yansıtalım başka birşey istemem.
Uludağ üniyi kazandım Şampiyonlar Ligi maçlarına gitmeye çalışcam =D
Bursaspor Es-Es maçında da Valencia maçı olmasına rağmen geriden gelerek kazanmasını bildi. Geçen senenin üstüne koyarak devam ediyorlar Sivas'tan çok çok farklı olarak. Ama ortada tecrübe faktörü var ki Valencia'yı bir adım öne çıkaran nadir etkenlerden bu.
Berabere biteceği düşüncesindeyim ama umarım Bursa kazanır.
golsüz bir maç bekliyorum..
Sentugo.
Bursa ilk heyecanla taraftarı önünde Valencia'yı yener bence.