1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Uzaktan Şut Problemi

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by poetika View Post
    dmc yi anchor man oynatıyorum. o pek çekmiyor. ortada iki adet "box to box midfielder" var onlar sürekli çekiyolar. "attacking midfielder" olarak oynattığım amc nadiren çekiyor. bir de ilerideki forvetlerimden "deep lying forward" olarak oynattığım çok çekiyor. Şut çekmeyin dediğim halde maçta orlama 9-10 uzaktan şut oluyor ve bunların yaklaşık dörtte üçü kaleyi bulmuyor.
    En azından bu durumu olumlu yapmaya çalışabilirsin. Transfer dönemi geldiğinde uzun şutu güzel olan bir MC takviye edebilirsin oraya. FM 2005'teki gibi Tiko ve Assuncao gibi birileri olursa gol rekorları kırarsın.

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    En azından bu durumu olumlu yapmaya çalışabilirsin. Transfer dönemi geldiğinde uzun şutu güzel olan bir MC takviye edebilirsin oraya. FM 2005'teki gibi Tiko ve Assuncao gibi birileri olursa gol rekorları kırarsın.
    Tabi yapılabilir dediğin şekilde. Ama benim takıma oynatmak istediğim oyun stili bu değildi. Dediğim gibi, sürekli top çeviriyorum ve ara paslarla gole gidiyorum ben. Taktiğe geçtiğim ilk sene bu şekilde oynadım. Bunun mutlaka bir teknik açıklaması vardır. Ama benim kapasitem henüz çözemedi bu olayı.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bende bulamadım bunun açıklamasını. Fenerbahçe'de oynarken en azından Mehmet Topuz'un uzun şutları iyidi ve sorun yaşamıyordum. Atıyordu en azından ara sıra. Emre'de atıyordu ben bu konuda pek sorun yaşamadım. Fakat dediğingibi Long Shoots'u iyi olmayan oyuncular olunca bayabi büyük soruna dönüşebiliyor ve bir çok atağı yiyip bitiriyor. Birde şunu önericem. Forvetinin uzun şutları iyise onu Target Man => Support oynatmayı denermisin. Bu roldeki forvet daha çok uzun şutları ile etkili olur. Örnek: Gignac, Cardozo gibi.

Mesaj Yetkileri