Aykut Kocaman 4-3-3'ü düşünüyorsa mevcut kadroda en uygun ortasaha 3'lüsü olur bence de Selçuk-Emre-Mehmet Topuz.Ayrıca Aykut Hoca kesin olarak 4-3-3'ü seçecekse Alex olmadığı zaman onun hücumda göstereceği yaratıcılığı Emre-Mehmet Topuz ikilisinin iyi göstermesi gerekiyor.

Dün gözümden kaçanları yakalamak için maçın geniş özetini tekrar seyrettim.AZ Alkmaar,Young Boys,Paok maçlarının birebir kopyası bir maç olduğunu tekrardan söyleyebilirim.Mehmet Topuz'un sağ kanatta yeterince iyi oynadığını söyleyemeyiz.Stoch ve Dia defansa yeterince yardım etmedikleri için bizim bu açığı ortasahadaki 3'lüyle kapatmamız gerekiyor.Caner sol bek için yeterli bir isim değil ama oldukça istekli bir mücadele ortaya koyuyor sahada.Andre Santos'taki uyuşukluk,Caner'de yok.

Okan'ı yine beğendiğimi de söylemek istiyorum.Maçın ilk bölümünde biraz aksadı ama sonrasında Mehmet Topuz ve Dia'nın defansa hiç yardım etmemesi yüzünden daha defansif bir rol oynadı maçta.Gökhan Gönül gelince zaman zaman birkaç maçta Okan'ı Gökhan Gönül'ün önünde deneyebiliriz bence.