Merhaba arkadaşlar. Aslında uzun süredir Turksportal ailesinin içindeyim yani site olsun forum olsun sürekli takip ediyorum. Fakat ilk mesajı atmak bugüne kısmetmiş. Yazarlar grubu başvurumu kabul ettiği için moderatore teşekkürlerimi sunarım.
Soruma gelince. Bursasporu çalıştırıyorum. 4-1-2-1-2 sistemiyle oynuyorum. Bu takımla beşinci sezonumdayım. İlk üç seneyi 4-2-3-1 sistemiyle oynadım ve sezonları 3. , 4. ve 5. olarak bitirdim. Daha sonra sistem değiştirmeden başarılı olamayacağımı anladım. 4. sezonda 4-1-2-1 sistemine geçtim ve şampiyon oldum. Taktiğin en önemli özelliği, sürekli topa sahip olup ara paslarla skora gitmek. Fakat bu sezon şöyle bir problem oluştu. Kadromda herhangi bir değişiklik olmamasına rağmen bu sezon aşırı derecede fazla ve isabetsiz uzun şut atıyorum. Oyuncularımın tamamının "long shots" özelliklerini minimuma getirdiğim, "through balls" özelliklerini arttırdığım ve aynı zamanda oyun içinde "work ball into the box" komutunu da kullandığım halde bu durumdan kurtulamıyorum. Acaba bunula ilgili tavsiyesi olan var mı? Saygılar.