Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Kayserispor kazanır

10 25.64%
  • Fenerbahçe kazanır

21 53.85%
  • Berabere biter

8 20.51%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 128 arası toplam 128 sonuç

Konu: Kayserispor - Fenerbahçe [4. Hafta]

3'lü ortasahada Selçuk bu sezon idare eder,ama önümüzdeki sezon muhakkak o bölgeye top rakipteyken rakibe baskı yapacak,yeri geldiğinde ayağını uzatıp rakipten topu alabilecek,defanstan topu alıp kanatlara ve ileriye topu iyi dağıtabilecek ve iyi oyun kurabilecek özellikte birini transfer etmemiz lazım.Uzun vadede Selçuk Şahin ile gitmez.

Aykut Kocaman açıklaması!

Fenerbahçe Kulübü Aykut Kocaman'a ilk günkü gibi desteklerinin sürdüğünü belirten bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe Kulübü, yönetim kurulu üyelerinin tamamının, teknik direktör Aykut Kocaman'a ilk günkü gibi desteklerini sürdürdüğünü açıkladı.

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, medyada yer alan bir haberde, yöneticilerden bazılarının Aykut Kocaman'a duydukları güvenin azaldığına dair ifadeler yer aldığı belirtilerek, ''Başta Sayın Şekip Mosturoğlu olmak üzere yönetim kurulu üyelerimizin tamamı Sayın Aykut Kocaman'a ilk günkü desteklerini sürdürmektedir. Bu bağlamda her mağlubiyet sonrası camiamızı yıpratmayı amaçlayan bu tarz asılsız haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz'' denildi.

14 Eylül 2010 Salı - 15:18

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aziz Yıldırım, Adnan Polat ve Sadri Şener'in katıldığı Arena programında Uğur Dündar, bizde hocanın arkasındayız gibi açıklamalar geldiğinde anlıyoruz ki hocanın suyu ısınmıştır demişti. Sadri Şener de tandem, önlibero derken bir bakıyoruz hoca gitmiş demişti.

Fenerbahçe Spor Kulübü 4. haftada resmi siteden hocamızın arkasındayız gibi bir açıklama yapmak zorunda kalıyorsa; Aykut Kocaman ve yönetim şapkayı önüne alıp düşünmek zorundadır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Fenerbahçe umrumda bile değil, bu kadar düşünmeyin, boşuna stresi siz yaşarsınız. Beşiktaş maçlarını her yıl staddan izlerdim; çünkü Beşiktaş'ı yenmek bana inanılmaz bir haz verir; CHP'nin iktidara gelmesi kadar mutlu olurum; ama bu yıl maçı bile izlemiyeceğim. Fenerbahçe'den birşey olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Peki Universersal bunun nedeni ne sence? Yonetim mi, baskan mi, A.Kocaman mi yoksa futbolcu kadrosu mu? Fikritini merak ettim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Fenerbahçe umrumda bile değil, bu kadar düşünmeyin, boşuna stresi siz yaşarsınız. Beşiktaş maçlarını her yıl staddan izlerdim; çünkü Beşiktaş'ı yenmek bana inanılmaz bir haz verir; CHP'nin iktidara gelmesi kadar mutlu olurum; ama bu yıl maçı bile izlemiyeceğim. Fenerbahçe'den birşey olmaz.
    Oyuncularla konuştun mu Universal?

Nesil
    2006

Aziz Yıldırım... Fenerabahçe eğer bu kadar maddi güce rağmen Türkiye'de Barcelona gibi oynayamıyor; çeyrek final oynadıktan sonra Young Boys ve PAOK gibi köy takımlarına yeniliyorsa gitmesi gereken isimdir. O gitmeden hiçbirşey olmaz. Dünya'da hiç bir ülkede kulüp başkanları bu kadar konuşulmaz. Bir kulüp başkanı olmak demek; başbakan ile görüşmek demek; ona istediklerini randevu almadan aktarmak demek. O yüzden bu isimler hayatta bu koltuğu bırakmazlar.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Aziz Yıldırım... Fenerabahçe eğer bu kadar maddi güce rağmen Türkiye'de Barcelona gibi oynayamıyor; çeyrek final oynadıktan sonra Young Boys ve PAOK gibi köy takımlarına yeniliyorsa gitmesi gereken isimdir. O gitmeden hiçbirşey olmaz. Dünya'da hiç bir ülkede kulüp başkanları bu kadar konuşulmaz. Bir kulüp başkanı olmak demek; başbakan ile görüşmek demek; ona istediklerini randevu almadan aktarmak demek. O yüzden bu isimler hayatta bu koltuğu bırakmazlar.
    Bütün gün twitter'da takılıp; İstinye Park'da Masa'ya her gün yemeğe giderlerse takımdan başarı filan gelmez. Bir Can Bartu'ya bakın bir Kazım'a...

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri