Bir oyuncu uzaktan boLca şut atıyorsa önce uzun şutunu kapatmayı deneyin, eğer haLa devam ediyorsa yaratıcıLığını da düşürün. HaLa mı atıyor ? o zaman PPM özeLLikLerinde uzun şut veya şut atma iLe aLakaLı özeLLikLerini idman iLe kaybetmesini sağLayın. Ondan sonra atacağı şutLarın hepsi yararınıza oLacak şutLar oLacaktır. Ben bu şekiLde yapıyorum ve max. verimi aLıyorum orta sahada ki oyuncuLarımdan. Ayrıca uzaktan 3-4 maçta 1 vurduğum şutLarın hepsi de goL oLuyor. ALakasız yerLerden ziyade, kendiLerine güvendikLeri yerLerden vurmayı tercih ediyorLar ve şut oranınız artıyor böyLeLikLe.
MeseLa MeireLes beni çıLdırtıyordu. Her maç 6-7 tane uzun şut deniyordu. Önce uzun şutunu kapattım birşey etki etmedi, ardından yaratıcıLığı düşürdüm şut sayısı azaLdı ama isabet sayısı değişmedi. Sonra PPM özeLLikLerini kaybetmesini sağLadım. Ve kurtuLdum. Bunu artık bütün kariyerLerde uyguLadım ve başarıLı oLdum.
Ayrıca şunu da deneyebiLirsiniz. Uzaktan çok şut atıp ama etkisiz vuran oyuncuLarınız varsa oyuncunuza PMM özeLLiği oLarak ''Shoot from distance'' özeLLiğini ekLemeye çaLışın. Bunu kazandığı zaman uzaktan attığı şutLarın etkisi ve kaLeyi tutma oranı artacaktır.

Alıntılı Yanıtla