Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
62. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

29 46.77%
  • Beşiktaş kazanır

26 41.94%
  • Berabere biter

7 11.29%
Sayfa 5 / 12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 356 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Beşiktaş [5. Hafta]

Nesil
    2006

Paraları gene Fenerbahçe'ye bastık, tutarsa artık Blackberyy Bold alacak kadar param olacak. =)))

Fenerbahçe açısından kocaman, Beşiktaş içinse yapılan transferlerin Kadıköy'deki etkinliğini görebilme açısından güzel bir maç olucak. Kırmızı kart çıksa da parayı bulsak

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Dün Akşam Maraton'da LigTv Fenerbahçe Muhabiri Tunç Elibol Muhtemel Kadro olarak şöyle bir kadro söyledi:

Volkan

GG----Lugano----Bilica----Santos

Mehmet Topuz----Emre----Selçuk----Dia

Alex

Niang

LigTv Beşiktaş Muhabiri Ömer Güvenç ise şöyle bir Muhtemel Kadro Söyledi,ve Schuster'in bu kadroyu son taktik antremanda denediğini ve genellikle son antremanda denediği kadroyu maçta da kullandığını söyledi. Muhtemel Kadro:

Cenk

Ekrem----Zapo----Toraman----İsmail

Ernst--Necip

Tabata---Guti---Quaresma

Nobre

Nobre'nin oynaması bizim işimize gelir, defans arasında kaybolur. Beşiktaş'ın defansı zayıf, kanatlara Dia ve Stoch'u koyarsa Kocaman, kanatları deleriz. Tabi defansif olarak da çok sıkıntılı olur, bu yüzden kanatlardan birine Kocaman, Stoch/Dia'yı koyacak, Quaresma'nın olduğu kanada M.Topuz'u koyacak.

Semih ilk 18'de yokmuş diye duydum. G.Ünal varmış.

Yedekler: Serkan Kırıntılı, İlhan Eker, Caner, Cristian, Özer, Stoch, G.Ünal imiş. Semih 18'de yoksa Kocaman hakkındaki kötü düşüncelerim daha da kötüleşecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Selçuk Şahin eğer bir gol atarsa gelecek 3 sezonu garantiye alır..
    Özer hala toparlayamadı mı kendisini 11 de oynatılmıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Semih en son sakatlanmıştı.Belki ondan almayabilir ilk 18'e.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Semih sakattı ama maça yetişecekti deniyordu.Yetişmemiş olabilir.Alıp alınmayacağınıda bilemeyiz şimdiden

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    . Semih 18'de yoksa Kocaman hakkındaki kötü düşüncelerim daha da kötüleşecek.
    Semih sakat.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sporx Rüştü ve Holosko'nun kadroya alınmayışını öyle bir duyurmuşki flaş gelişme yazısını görünce takımda maç öncesinde kargaşa falan çıktı sandım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Bu maçı Galatasaray alır .

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

17 yaş altında 1-0 kazandık.Darısı akşamki maça.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post

LigTv Beşiktaş Muhabiri Ömer Güvenç ise şöyle bir Muhtemel Kadro Söyledi,ve Schuster'in bu kadroyu son taktik antremanda denediğini ve genellikle son antremanda denediği kadroyu maçta da kullandığını söyledi. Muhtemel Kadro:

Cenk

Ernst--Necip

Tabata---Guti---Quaresma

Nobre
    Dün Ömer Güvenç böyle bir kadro vermişti fakat şuan maç önü yayınında; Eğer Schuster Fenerbahçe kadrosunu görüp ona göre bi değişiklik yapmazsa şöyle bi kadroyla çıkacak maça dedi. Beşiktaş'ın Kadrosu:

Hakan

Aurelio

Ernst--Guti

Nihat Kahveci-----------------------------Quaresma

Nobre

Maç öncesi klasik görüntüler sergilenmeye başlanmış...

http://www.dha.com.tr/n.php?n=8c974fdf-2010_09_19

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İsmail'in yerine daha tecrübeli olan İbrahim Üzülmez,Nihat'ın yerinde Tabata,Nobre'nin yerine de Bobo olabilirdi ancak hocamız böyle bir ilk 11 tercih etmiş.Umarım planları tutar.
    So what?
    Saike

15. Default

Colin Kazım sakatlanmış :|Sağ kanatta Mehmet Topuz oynamasında kim oynarsa oynasın. Hücumda hiç bir şey yapmıyor savunmaya da öyle müthiş bi yardım ettiğini söyleyemem. Bi antalya maçında oynadı bu sezon onda da takımda tek stoch kötü oynamıştı. İnşallah kazanırız

Nesil
    2006

Digiturk Web TV'den maçı satın aldım, memnun kalırsam sezonu satın alabilirim. Bu sistem hoşuma gitti. Dışarda maçı izlemeye gitsem en az 50 TL'ye patlayacaktı, 20 TL'ye halletim.

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Digiturk Web TV'den maçı satın aldım, memnun kalırsam sezonu satın alabilirim. Bu sistem hoşuma gitti. Dışarda maçı izlemeye gitsem en az 50 TL'ye patlayacaktı, 20 TL'ye halletim.
    50mi Nasıl Yahu 2-5 Lira Arası Değişiyor Derbilerde 5 Yapıyorlar Cafeciler

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Nerde izleyecektin ki 50 liraya ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

50 dakika kaldı ben bile heyecanlandım.2-2 3-3 gibi bir beraberlik hiç fena olmaz

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Kuru kuru maç izlenir mi abi

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Nerde izleyecektin ki 50 liraya ?
    Ataköy'de oturuyorum, karşıya Bağdat Caddesine geçecektim sırf yol 20 TL tutuyor, geri kalan içeceğim şeylerin ücreti. =)))

Ha Şu Mesela Öyle Bir Derdim Yok Valla Yakınım Çarşıya Gider 5 Lira Veririm Cips Kola Falan Çay İçerim Birde Hepsi 10 Lira Olur Belki Garsona Harçlık Bile Veririm

Memleketimi Sevmezdim Ama Bu Şeyi Hoşuma Gitti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    50 dakika kaldı ben bile heyecanlandım.2-2 3-3 gibi bir beraberlik hiç fena olmaz
    Bence üst olmayacak Ayg.1-1 diyorum.Konudaki 1.sayfadaki mesajıma da yazmıştım
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Stoch neden yok? Aykut Kocaman'ı anlamak güç. Bu adam teknik direktör falan değil. Caner'i 2 haftadır oynatıyor, şimdi kesiyor. O zaman Santos'u neden oynatmıyorsun, bu maça hazırlamıyorsun? Dia'yı ilk kez onbirde oynatıyor, en kritik maçta. Gerçekten anlaması güç.

Stoch neden yok? Aykut Kocaman'ı anlamak güç. Bu adam teknik direktör falan değil. Caner'i 2 haftadır oynatıyor, şimdi kesiyor. O zaman Santos'u neden oynatmıyorsun, bu maça hazırlamıyorsun? Dia'yı ilk kez onbirde oynatıyor, en kritik maçta. Gerçekten anlaması güç.
    Belki Bize Kıyak Yapıyordur Ama Bizdede Nobre Var Sanırım Boboyu Kesmiş Sanırım Gol Olmayacak Maçta Heralde

Nesil
    2006

PAOK maçında aynısı yaptı, zararını gördük. Şansa oyuna erken girdi ve etkisi fark edildi. Stoch çok büyük bir silah bakalım...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Bence üst olmayacak Ayg.1-1 diyorum.Konudaki 1.sayfadaki mesajıma da yazmıştım

1-1 de olur tabi ama uzun zaman sonra maç izliycem üst olsun bol gol olsun bir de berabere bitsin en iyisi

Birde Biz Alalım

Stoch son Kayseri maçında oldukça formsuzdu.Yine de Beşiktaş sağ beki Ekrem'in defansif yönden zaaflarını göze aldığımızda iyi bir tercih olabilirdi ama İssiar Dia'ya da son taktik idmanlarındaki başarılı performansı yüzünden güveniyor sanırım.Yine de Aykut Kocaman teknik direktör değil gibi net ifadeler erken konuşmak olur her anlamda.

Nesil
    2006

Geçen yıldan daha fazla bilet satılmış denildi, geçen yıl stad dolmuştu, biletler ilk günden bitmişti. Şimdi gelin görün, hala bilet satın alınabiliniyor. Nasıl bir olay, ne kadar fazla bedava bilet verildiği geçen yıl orataya çıkmış oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

İLK 11'LER

FENERBAHÇE

Volkan
    Gökhan Gönül
    Bilica
    Lugano
    Andre Santos
    Mehmet Topuz