Paraları gene Fenerbahçe'ye bastık, tutarsa artık Blackberyy Bold alacak kadar param olacak. =)))
Paraları gene Fenerbahçe'ye bastık, tutarsa artık Blackberyy Bold alacak kadar param olacak. =)))
Fenerbahçe açısından kocaman, Beşiktaş içinse yapılan transferlerin Kadıköy'deki etkinliğini görebilme açısından güzel bir maç olucak. Kırmızı kart çıksa da parayı bulsak![]()
Dün Akşam Maraton'da LigTv Fenerbahçe Muhabiri Tunç Elibol Muhtemel Kadro olarak şöyle bir kadro söyledi:
Volkan
GG----Lugano----Bilica----Santos
Mehmet Topuz----Emre----Selçuk----Dia
Alex
Niang
LigTv Beşiktaş Muhabiri Ömer Güvenç ise şöyle bir Muhtemel Kadro Söyledi,ve Schuster'in bu kadroyu son taktik antremanda denediğini ve genellikle son antremanda denediği kadroyu maçta da kullandığını söyledi. Muhtemel Kadro:
Cenk
Ekrem----Zapo----Toraman----İsmail
Ernst--Necip
Tabata---Guti---Quaresma
Nobre
Nobre'nin oynaması bizim işimize gelir, defans arasında kaybolur. Beşiktaş'ın defansı zayıf, kanatlara Dia ve Stoch'u koyarsa Kocaman, kanatları deleriz. Tabi defansif olarak da çok sıkıntılı olur, bu yüzden kanatlardan birine Kocaman, Stoch/Dia'yı koyacak, Quaresma'nın olduğu kanada M.Topuz'u koyacak.
Semih ilk 18'de yokmuş diye duydum. G.Ünal varmış.
Yedekler: Serkan Kırıntılı, İlhan Eker, Caner, Cristian, Özer, Stoch, G.Ünal imiş. Semih 18'de yoksa Kocaman hakkındaki kötü düşüncelerim daha da kötüleşecek.
Selçuk Şahin eğer bir gol atarsa gelecek 3 sezonu garantiye alır..
Özer hala toparlayamadı mı kendisini 11 de oynatılmıyor..
Semih en son sakatlanmıştı.Belki ondan almayabilir ilk 18'e.
So what?
Saike
Semih sakattı ama maça yetişecekti deniyordu.Yetişmemiş olabilir.Alıp alınmayacağınıda bilemeyiz şimdiden![]()
Sporx Rüştü ve Holosko'nun kadroya alınmayışını öyle bir duyurmuşki flaş gelişme yazısını görünce takımda maç öncesinde kargaşa falan çıktı sandım.![]()
So what?
Saike
Bu maçı Galatasaray alır .
17 yaş altında 1-0 kazandık.Darısı akşamki maça.
So what?
Saike
Dün Ömer Güvenç böyle bir kadro vermişti fakat şuan maç önü yayınında; Eğer Schuster Fenerbahçe kadrosunu görüp ona göre bi değişiklik yapmazsa şöyle bi kadroyla çıkacak maça dedi. Beşiktaş'ın Kadrosu:
Hakan
Ekrem----Zapo----Toraman----İsmail
Aurelio
Ernst--Guti
Nihat Kahveci-----------------------------Quaresma
Nobre
Maç öncesi klasik görüntüler sergilenmeye başlanmış...
http://www.dha.com.tr/n.php?n=8c974fdf-2010_09_19
İsmail'in yerine daha tecrübeli olan İbrahim Üzülmez,Nihat'ın yerinde Tabata,Nobre'nin yerine de Bobo olabilirdi ancak hocamız böyle bir ilk 11 tercih etmiş.Umarım planları tutar.
So what?
Saike
Colin Kazım sakatlanmış :|Sağ kanatta Mehmet Topuz oynamasında kim oynarsa oynasın. Hücumda hiç bir şey yapmıyor savunmaya da öyle müthiş bi yardım ettiğini söyleyemem. Bi antalya maçında oynadı bu sezon onda da takımda tek stoch kötü oynamıştı. İnşallah kazanırız![]()
Digiturk Web TV'den maçı satın aldım, memnun kalırsam sezonu satın alabilirim. Bu sistem hoşuma gitti.Dışarda maçı izlemeye gitsem en az 50 TL'ye patlayacaktı, 20 TL'ye halletim.
![]()
Ha Şu Mesela Öyle Bir Derdim Yok VallaYakınım Çarşıya Gider 5 Lira Veririm Cips Kola Falan Çay İçerim Birde Hepsi 10 Lira Olur
Belki Garsona Harçlık Bile Veririm
Memleketimi Sevmezdim Ama Bu Şeyi Hoşuma Gitti![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Stoch neden yok? Aykut Kocaman'ı anlamak güç. Bu adam teknik direktör falan değil. Caner'i 2 haftadır oynatıyor, şimdi kesiyor. O zaman Santos'u neden oynatmıyorsun, bu maça hazırlamıyorsun? Dia'yı ilk kez onbirde oynatıyor, en kritik maçta. Gerçekten anlaması güç.
Birde Biz Alalım![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Stoch son Kayseri maçında oldukça formsuzdu.Yine de Beşiktaş sağ beki Ekrem'in defansif yönden zaaflarını göze aldığımızda iyi bir tercih olabilirdi ama İssiar Dia'ya da son taktik idmanlarındaki başarılı performansı yüzünden güveniyor sanırım.Yine de Aykut Kocaman teknik direktör değil gibi net ifadeler erken konuşmak olur her anlamda.
Geçen yıldan daha fazla bilet satılmış denildi, geçen yıl stad dolmuştu, biletler ilk günden bitmişti. Şimdi gelin görün, hala bilet satın alınabiliniyor. Nasıl bir olay, ne kadar fazla bedava bilet verildiği geçen yıl orataya çıkmış oldu.
İLK 11'LER
FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan Gönül
Bilica
Lugano
Andre Santos
Mehmet Topuz
Selçuk
Emre
Dia
Alex