Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
62. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

29 46.77%
  • Beşiktaş kazanır

26 41.94%
  • Berabere biter

7 11.29%
1 ile 30 arası toplam 356 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Beşiktaş [5. Hafta]

Hybrid View

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

E ne kalmış geriye zaten ? Gol pozisyonu bulmak haketmek değil.Gol pozisyonuna girip atarsın alırsın maçı hakedersin.
    Futbolda maçı haketmek, topu ayağında tutmak değil. %60-70 topu ayağında tutup da pozisyon üretemezsen o maçı hakedemezsin. Geçen seneki ASY'deki GS-FB derbisine bakalım. Top hep GS'nin ayağındaydı, hep GS kontrol etti, peki o maçı düşündüğünde GS galibiyeti haketti diyebilir misin? Hiç pozisyon üretememiş, sadece sağa sola pas yapıyordu.

Barcelona-Inter maçı, geçen yılki, Inter geriye çekildi, Barcelona kilidi bir türlü açamadı, Barcelona pozisyona giremedi, Barça haketti diyebilir misin? Topa sahip olmak veya yüzdenin yüksek olması, maçı hakettiğin anlamına gelmez.

Bugün Beşiktaş topa sahipti, Fenerbahçe geriye yaslandı belki ama kesinlikle maçı haketmedi. Maçı hakeden taraf Fenerbahçe'ydi. Eğer Fenerbahçe de pozisyon üretemez ve maç kısır geçseydi, o zaman maçın hakkı beraberlikti derdik.

Fenerbahce daha cok ve net pozisyon bulmus olabilir ama oyunun geneline bakarsak iki takimda iyi oynadi ve bence macin hakki beraberlikti. Siz diyorsunuz atsaydi biz diyoruz sakatlanan olmasaydi.. Besiktasin cok pozisyon verecegi belliydi. cok pozisyon veriyoruz ama iyi de oynuyoruz. Guzel mucadele ettik fizik gucumuz yerindeydi. Cenk, Necip ve Bobo multaka ilk 11'de oynamali.
    "Atsaydı ile sakatlanmasaydı" farkını düşünüp tekrar bana yorum yazarsan sevinirim. Çünkü söylediklerin arasında dağlar kadar fark var. Oyuncu sakatlanması, skora doğrudan etki etmez, ama gol kaçırılması skoru doğrudan etkiler. Üstelik sakatlanan adamlar da skor çevirecek adamlar kesinlikle değildi. Ekrem ile Hakan. Eğer Guti ile Quaresma sakatlanmış olsaydı, o zaman söylediklerinde sonuna kadar haklı olabilirdin belki ama kesinlikle katılmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Futbolda maçı haketmek, topu ayağında tutmak değil. %60-70 topu ayağında tutup da pozisyon üretemezsen o maçı hakedemezsin. Geçen seneki ASY'deki GS-FB derbisine bakalım. Top hep GS'nin ayağındaydı, hep GS kontrol etti, peki o maçı düşündüğünde GS galibiyeti haketti diyebilir misin? Hiç pozisyon üretememiş, sadece sağa sola pas yapıyordu.

Barcelona-Inter maçı, geçen yılki, Inter geriye çekildi, Barcelona kilidi bir türlü açamadı, Barcelona pozisyona giremedi, Barça haketti diyebilir misin? Topa sahip olmak veya yüzdenin yüksek olması, maçı hakettiğin anlamına gelmez.

Bugün Beşiktaş topa sahipti, Fenerbahçe geriye yaslandı belki ama kesinlikle maçı haketmedi. Maçı hakeden taraf Fenerbahçe'ydi. Eğer Fenerbahçe de pozisyon üretemez ve maç kısır geçseydi, o zaman maçın hakkı beraberlikti derdik.
    30.saniyede Mustafa Sarp ve ikinci yarının hemen başlarında Dos Santos ile net pozisyonlara girmiştik.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

konuyu saptırmak gibi olacak ama o maç galatasarayın hakkıydı . selçuğun şutundan başka şutu yok fenerin . bizim de 1i çok net 2-3 pozisyonumuz var .

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    30.saniyede Mustafa Sarp ve ikinci yarının hemen başlarında Dos Santos ile net pozisyonlara girmiştik.
    Quote Originally Posted by King_91 View Post
    konuyu saptırmak gibi olacak ama o maç galatasarayın hakkıydı . selçuğun şutundan başka şutu yok fenerin . bizim de 1i çok net 2-3 pozisyonumuz var .
    İyi güzel de, bugünkü maça bak, en az 4 tane %100 var. Dos Santos'un kaçırdığı gibi 4-5 tane daha vardı bugün. Örnekleme açısından söyledim, konuyu saptırma amacım yok.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

İyi güzel de, bugünkü maça bak, en az 4 tane %100 var. Dos Santos'un kaçırdığı gibi 4-5 tane daha vardı bugün. Örnekleme açısından söyledim, konuyu saptırma amacım yok.
    yok konuyu ben saptırıyorum demiştim

neyse , ilk yarıyı izleyemediğim için maçın hakkının beraberlik olduğunu düşünmüştüm ama maçın hakkının gol pozisyonu çok olan takımın olması gayet doğal .

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    yok konuyu ben saptırıyorum demiştim

neyse , ilk yarıyı izleyemediğim için maçın hakkının beraberlik olduğunu düşünmüştüm ama maçın hakkının gol pozisyonu çok olan takımın olması gayet doğal .
    Dostum, zaten ilk yarıyı izlesen ne demek istediğimi anlardın. Veya özeti izle, yine görürsün. G.Gönül topu 50 metre sürdü, Niang'ın önünde kaldı top, karşı karşıya auta attı. Dia soldan içeri çıkardı Alex bomboş bir şekilde çok etkisiz vurdu Cenk tokatladı. Altıpastan G.Gönül bomboş kafayı auta attı. Niang'ın kafayla indirdiği topu Dia önüne çok güzel aldı, bomboş auta vurdu. Yani bu dediklerim uzaktan şutlar da değil, ya altıpastan ya penaltı noktasının oralardan, ve hiçbir baskı yokken, bomboş kaçırıldı bunlar.

Nitekim ikinci yarı Dia akıl almaz bir gol kaçırdı. Özer ve Dia'nın sağdan getirdikleri topları Alex değerlendiremedi.

Bu kadar çok pozisyona sene başından beri bile girmemişizdir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Dostum, zaten ilk yarıyı izlesen ne demek istediğimi anlardın. Veya özeti izle, yine görürsün. G.Gönül topu 50 metre sürdü, Niang'ın önünde kaldı top, karşı karşıya auta attı. Dia soldan içeri çıkardı Alex bomboş bir şekilde çok etkisiz vurdu Cenk tokatladı. Altıpastan G.Gönül bomboş kafayı auta attı. Niang'ın kafayla indirdiği topu Dia önüne çok güzel aldı, bomboş auta vurdu. Yani bu dediklerim uzaktan şutlar da değil, ya altıpastan ya penaltı noktasının oralardan, ve hiçbir baskı yokken, bomboş kaçırıldı bunlar.

Nitekim ikinci yarı Dia akıl almaz bir gol kaçırdı. Özer ve Dia'nın sağdan getirdikleri topları Alex değerlendiremedi.

Bu kadar çok pozisyona sene başından beri bile girmemişizdir.
    bunları bana mı soyledin bilmiyorum ama ben zaten maçın hakkının fenerbahçe'nin olduğunu düşünüyorum

Mesaj Yetkileri