Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
62. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

29 46.77%
  • Beşiktaş kazanır

26 41.94%
  • Berabere biter

7 11.29%
Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 356 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Beşiktaş [5. Hafta]

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Exciting ortamı geriyorsun. Fenerbahçe'nin maçı hakettiği barizdi. Beşiktaş bence maçın ilk 20 dakikası ile ikinci yarı üstün oynadı, ama gol pozisyonu üretmekte Fenerbahçe kadar başarılı asla değildi. Bu yüzden ortamı bence daha fazla germe. Burada sinirli olan Fenerbahçe taraftarını daha da sinirlendirme. Fenerbahçeli taraftar futboldan memnun ama skordan memnun değil, bunu da unutma.

İlk yarı Niang, G.Gönül, Alex, Dia %100'lük 4 tane gol kaçırdı. İkinci yarı Dia'nın %100 kaçırdığı bir pozisyon var. Ayrıca ikinci yarı sağ kanattan Özer ve Dia ile yapılan atakta Alex'in kaçırdığı pozisyonlar var. Andre Santos'un arka direğe yaptığı ortayı Cenk son anda önlemese o da gol olabilirdi.

Beşiktaş'ın ise en net pozisyonu bence Quaresma'nın kornerden gelen topa vurduğu şuttu, sonrasında da Bobo'nun vurduğu şut, ikisini de Volkan kurtardı. Onun dışında ne bizi korkutacak ne Beşiktaş taraftarını ayağa kaldıracak pozisyon vardı.

Bu sebeple hangi gerekçelere dayanarak maçın hakkı beraberlikti diyorsunuz, anlamak güç. Taraflı veya tarafsız, maçın hakkı galibiyetti, şu an televizyondaki spor yazarlarının tamamına yakını da bunu söylüyor.

Kocaman Aurelio'nun oyundan çıkmasından sonra Alex yerine Stoch'u oyuna dahil etseydi, skor lehimize olurdu. Ancak Kocaman yine teknik becerilerini (!) konuşturdu. Kocaman'ın derhal istifa etmesi lazım. M.Topuz ilk yarı çok iyi oynarken, onu defansif kullanmaya başlayarak oyuncunun performansını düşürdü, Stoch gibi önemli bir silahı kullanmadı. Ne yazık ki bu teknik direktörle işimiz zor, hiçbir zaman galip gelemeyiz.

Şu ana kadarki hiçbir önemli maçı kazanamadık. Young Boys, PAOK, Trabzonspor, Kayserispor ve Beşiktaş. Bu maçlar önemliydi, kolay maçlar değildi, hiçbirinden yüzümüz gülerek ayrılamadık. Bunun da tek sorumlusu Kocaman.
    Fenerbahce daha cok ve net pozisyon bulmus olabilir ama oyunun geneline bakarsak iki takimda iyi oynadi ve bence macin hakki beraberlikti. Siz diyorsunuz atsaydi biz diyoruz sakatlanan olmasaydi.. Besiktasin cok pozisyon verecegi belliydi. cok pozisyon veriyoruz ama iyi de oynuyoruz. Guzel mucadele ettik fizik gucumuz yerindeydi. Cenk, Necip ve Bobo multaka ilk 11'de oynamali.

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

E ne kalmış geriye zaten ? Gol pozisyonu bulmak haketmek değil.Gol pozisyonuna girip atarsın alırsın maçı hakedersin.
    Futbolda maçı haketmek, topu ayağında tutmak değil. %60-70 topu ayağında tutup da pozisyon üretemezsen o maçı hakedemezsin. Geçen seneki ASY'deki GS-FB derbisine bakalım. Top hep GS'nin ayağındaydı, hep GS kontrol etti, peki o maçı düşündüğünde GS galibiyeti haketti diyebilir misin? Hiç pozisyon üretememiş, sadece sağa sola pas yapıyordu.

Barcelona-Inter maçı, geçen yılki, Inter geriye çekildi, Barcelona kilidi bir türlü açamadı, Barcelona pozisyona giremedi, Barça haketti diyebilir misin? Topa sahip olmak veya yüzdenin yüksek olması, maçı hakettiğin anlamına gelmez.

Bugün Beşiktaş topa sahipti, Fenerbahçe geriye yaslandı belki ama kesinlikle maçı haketmedi. Maçı hakeden taraf Fenerbahçe'ydi. Eğer Fenerbahçe de pozisyon üretemez ve maç kısır geçseydi, o zaman maçın hakkı beraberlikti derdik.

Fenerbahce daha cok ve net pozisyon bulmus olabilir ama oyunun geneline bakarsak iki takimda iyi oynadi ve bence macin hakki beraberlikti. Siz diyorsunuz atsaydi biz diyoruz sakatlanan olmasaydi.. Besiktasin cok pozisyon verecegi belliydi. cok pozisyon veriyoruz ama iyi de oynuyoruz. Guzel mucadele ettik fizik gucumuz yerindeydi. Cenk, Necip ve Bobo multaka ilk 11'de oynamali.
    "Atsaydı ile sakatlanmasaydı" farkını düşünüp tekrar bana yorum yazarsan sevinirim. Çünkü söylediklerin arasında dağlar kadar fark var. Oyuncu sakatlanması, skora doğrudan etki etmez, ama gol kaçırılması skoru doğrudan etkiler. Üstelik sakatlanan adamlar da skor çevirecek adamlar kesinlikle değildi. Ekrem ile Hakan. Eğer Guti ile Quaresma sakatlanmış olsaydı, o zaman söylediklerinde sonuna kadar haklı olabilirdin belki ama kesinlikle katılmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Futbolda maçı haketmek, topu ayağında tutmak değil. %60-70 topu ayağında tutup da pozisyon üretemezsen o maçı hakedemezsin. Geçen seneki ASY'deki GS-FB derbisine bakalım. Top hep GS'nin ayağındaydı, hep GS kontrol etti, peki o maçı düşündüğünde GS galibiyeti haketti diyebilir misin? Hiç pozisyon üretememiş, sadece sağa sola pas yapıyordu.

Barcelona-Inter maçı, geçen yılki, Inter geriye çekildi, Barcelona kilidi bir türlü açamadı, Barcelona pozisyona giremedi, Barça haketti diyebilir misin? Topa sahip olmak veya yüzdenin yüksek olması, maçı hakettiğin anlamına gelmez.

Bugün Beşiktaş topa sahipti, Fenerbahçe geriye yaslandı belki ama kesinlikle maçı haketmedi. Maçı hakeden taraf Fenerbahçe'ydi. Eğer Fenerbahçe de pozisyon üretemez ve maç kısır geçseydi, o zaman maçın hakkı beraberlikti derdik.
    30.saniyede Mustafa Sarp ve ikinci yarının hemen başlarında Dos Santos ile net pozisyonlara girmiştik.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

konuyu saptırmak gibi olacak ama o maç galatasarayın hakkıydı . selçuğun şutundan başka şutu yok fenerin . bizim de 1i çok net 2-3 pozisyonumuz var .

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    30.saniyede Mustafa Sarp ve ikinci yarının hemen başlarında Dos Santos ile net pozisyonlara girmiştik.
    Quote Originally Posted by King_91 View Post
    konuyu saptırmak gibi olacak ama o maç galatasarayın hakkıydı . selçuğun şutundan başka şutu yok fenerin . bizim de 1i çok net 2-3 pozisyonumuz var .
    İyi güzel de, bugünkü maça bak, en az 4 tane %100 var. Dos Santos'un kaçırdığı gibi 4-5 tane daha vardı bugün. Örnekleme açısından söyledim, konuyu saptırma amacım yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maçı izleme fırsatım olmadı malesef yoldaydım şimdi spor programlarına bakarken Kanaltürk'te Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu FB'nin attığı golde faul olduğunu söylediler.

Berabere bitti son dakikalarda gelen gol sebebiyle F.Bahçe'li arkadaşlarım daha üzgün eminim ki. Ancak maçın hakkının beraberlik olduğu söyleniyor ne kadar doğru bilmiyorum 90 dk izlemediğim için birşey diyemem.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by fm_monster View Post
    5.haftada şampiyonluktan vazgeçmek saçma olur,ligde aman aman iyi bi takım yok zaten bence sonuna kadar hedef şampiyonluk olmalı.
    abi takım istediği kadar kötü oynasın şu kadro her türlü şampiyonluğa oynamalı , oynar . fenerbahçe 5.haftadan şampiyonluktan nasıl vazgeçer ? taktiksel değişikliğe mi gidilir ne olur bilemem ama öyle düzelmeyecek bi tablo yok bence . fenerin şampiyonluktan kopması işime gelir tabi ama hiç gerçekçi olmaz bunu ummak . bi de radikal karar bence bu haftada almak zor . belki devre arsında .. şu anda alınabilecek en büyük radikal karar alex'in daha az dakika alması ve alex merkezli oyunu yok etmek olur zaten aykut hoca'nın da yapmaya çalıştığı şeylerden biri bu bence
    Beraber alıntı yapayım.

Hedef elbette her zaman şampiyonluk. Daha 5. hafta, Beşiktaş, Galatasaray, Bursa Trabzon'a ve Kayseri'ye gidecekler, oynanacak derbiler var, İnönü'de Fenerbahçe Beşiktaş'ı yenemez diyebilir miyiz? Hayır.

Demek istediğim şu, takımdan ne bekliyor Aykut Kocaman? Alex ile mi devam edecek, kafasında Alex'in olmadığı bir sistem varsa ve biraz da mecburiyetten bunu uygulamayıp Alex'i oynatıyorsa, 1 ileri 1 geri şeklinde maçlar devam eder. Ama çıkıp derse, ben değişimi zamana yaymaktan vazgeçtim, çünkü tekleyerek gidiyoruz, risk alıyorum, 2-3 hafta belki kazanamayız ama uzun vadede daha iyi duruma gelebiliriz diyerek devam ederse, geleceğe daha iyi bakabiliriz.

Kadro bence de yeterli şampiyonluk için, hiç olmadı, Zico'nun, Daum'un sistemine dönülür yine yola devam edilir. Şampiyonluktan vazgeçmeyi bu nedenle yazdım, en azından sezon sonu bu takım şampiyon olamasa da bazı şeylerini geliştirmiş olarak seneye girer.

Yoksa daha oynanacak 28 maç var elbette, şampiyonluktan kopmadı Fenerbahçe.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

İyi güzel de, bugünkü maça bak, en az 4 tane %100 var. Dos Santos'un kaçırdığı gibi 4-5 tane daha vardı bugün. Örnekleme açısından söyledim, konuyu saptırma amacım yok.
    yok konuyu ben saptırıyorum demiştim

neyse , ilk yarıyı izleyemediğim için maçın hakkının beraberlik olduğunu düşünmüştüm ama maçın hakkının gol pozisyonu çok olan takımın olması gayet doğal .

yok konuyu ben saptırıyorum demiştim

neyse , ilk yarıyı izleyemediğim için maçın hakkının beraberlik olduğunu düşünmüştüm ama maçın hakkının gol pozisyonu çok olan takımın olması gayet doğal .
    Dostum, zaten ilk yarıyı izlesen ne demek istediğimi anlardın. Veya özeti izle, yine görürsün. G.Gönül topu 50 metre sürdü, Niang'ın önünde kaldı top, karşı karşıya auta attı. Dia soldan içeri çıkardı Alex bomboş bir şekilde çok etkisiz vurdu Cenk tokatladı. Altıpastan G.Gönül bomboş kafayı auta attı. Niang'ın kafayla indirdiği topu Dia önüne çok güzel aldı, bomboş auta vurdu. Yani bu dediklerim uzaktan şutlar da değil, ya altıpastan ya penaltı noktasının oralardan, ve hiçbir baskı yokken, bomboş kaçırıldı bunlar.

Nitekim ikinci yarı Dia akıl almaz bir gol kaçırdı. Özer ve Dia'nın sağdan getirdikleri topları Alex değerlendiremedi.

Bu kadar çok pozisyona sene başından beri bile girmemişizdir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Dostum, zaten ilk yarıyı izlesen ne demek istediğimi anlardın. Veya özeti izle, yine görürsün. G.Gönül topu 50 metre sürdü, Niang'ın önünde kaldı top, karşı karşıya auta attı. Dia soldan içeri çıkardı Alex bomboş bir şekilde çok etkisiz vurdu Cenk tokatladı. Altıpastan G.Gönül bomboş kafayı auta attı. Niang'ın kafayla indirdiği topu Dia önüne çok güzel aldı, bomboş auta vurdu. Yani bu dediklerim uzaktan şutlar da değil, ya altıpastan ya penaltı noktasının oralardan, ve hiçbir baskı yokken, bomboş kaçırıldı bunlar.

Nitekim ikinci yarı Dia akıl almaz bir gol kaçırdı. Özer ve Dia'nın sağdan getirdikleri topları Alex değerlendiremedi.

Bu kadar çok pozisyona sene başından beri bile girmemişizdir.
    bunları bana mı soyledin bilmiyorum ama ben zaten maçın hakkının fenerbahçe'nin olduğunu düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İlk 20 dakikalık kısımda Beşiktaş topa daha fazla sahip olan, ne yaptığını bilen tarzda oynayan ekipti. Niang'ın golünden sonraki kısımda ise Beşiktaş defansı baya dağıldı. Rakibin o anını en iyi şekilde değerlendirmek zorundasın. Fenerbahçe yakaladığı net pozisyonlardan yararlanamadı ve ilk yarının bitmesi Beşiktaş için bir soluklanma fırsatıydı. İkinci yarıda da topa daha fazla sahip olan taraf Beşiktaş olsa da bakıldığında net pozisyonlara giren taraf yine Fenerbahçe. 5-6 tane net pozisyon var ve bu pozisyonların hepsi birbirinden net. Olsaydı, yapsaydı, atsaydı demenin pek manası yok ama 79'da maçı bitirme fırsatını bulmuşsun Dia, bitireceksin orda maçı.

Bugün Fenerbahçe'de Bilica çok iyi oynadı ama penaltı pozisyonunda Bobo'yu kaçırdı ve pahalıya patladı. Bir bakıma emekleri, güzel oyunu boşa gitti. Dia hareketliydi, iyi gözüktü ancak kaçırdığı 2 net pozisyondan dolayı yaptığı olumlu şeyler uçtu gitti. Mehmet özellikle ilk yarıda görünmez kahramandı. Çok iyi mücadele etti.

Volkan o kadar dengesiz girmemeliydi. Hele hele ayaklarıyla o şekil girdiğinde çok büyük ihtimalle penaltı olacağını bilmesi lazımdı. Sakatlığı da etkiledi gibi geldi bana. Özellikle penaltı pozisyonunda bildiğimiz Volkan o penaltıyı çıkarırdı, çünkü penaltı tam köşeye gitmedi.

Aykut hoca ortasahanın düştüğünü görüp Cristian'la ortasahayı güçlendirmeye çalıştı ama bence Stoch'u alsaydı daha iyi olurdu. Çünkü ne kadar geriye gömülürseniz gol yeme ihtimaliniz o kadar artar.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Trabzon'un sadece 3 , Beşiktaşın sadece 2 , G.Saray'ın sadece 2 puan gerisindeyiz. Ümitsizliğe kapılmaya gerek yok. Yarın Bursa kazanıp 8 puan olsa bile daha hiç bir şey bitmedi. Bugün ki oyun umut vericiydi. Daha 28 hafta var 6 haftada çok zor 3 maç oynadık 2 si derbi bundan sonra seri galibiyetler gelecektir. 9. hafta G.Saray deribisine kadar kimse umudunu kaybetmesin. O maçta da aleyhimize bi sonuç çıkarsa o zaman şampiyonluk umutları sönebilir. Ama Gs derbisine kadar kayıpsız gider 9.hafta o deribiyi de alırsak o zaman yine şampiyonluğun en büyük adayı oluruz. Karalar bağlamanın bi anlamı yok.

Fener durur durur Beşiktaş'a patlar ya şansa bak.. Bir de ilk golde ismail'e çullandı lugano..Ama her iki tarafta harika oynadı..fenerli arkadaşları tebrik ederim.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Oyun olarak BJK baris ustundu. Gole kadar cok ustunduk, yine ikinci yarinin tamaminda ustunduk, FB anca hasbelkader attigi (faullu) golden sonra pozisyonlara girdi. Macin sonlarina dogru istatistiklerde isabetli pasta 300-170 kornerde 7-4 BJK ustunlugu vardi, 2 kati fark neredeyse, sadece FB daha fazla pozisyona girdi. Ama FB'li taraftarlar kendi sahasinda daha 40. dakikada 2 sakatliktan dolayi degisiklik yapmak zorunda kalan, 3 gun evvel yorucu mac yapmis, solbekini sagbek oynatmak zorunda kalan takima karsi 45 dakika defans yapip yerde yatarak zaman gecirmeyi ve kontra atak oynamayi dusunen takimi begendiyse bilemem, o kendi fikirleridir. Ben oyundan memnunum, skordan da pozisyonlar ve golun dakikasi itibariyle memnunum, ama Schuster daha iyi secimler yapsaydi (Cenk-Hakan, Ibo-Iso, Bobo-Nobre) maci cok rahat kazanabilirdik.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maça çok iyi başlamamıza ragmen Golü yiyen taraf biz olduk. Golden sonra İlk yarının bitimine kadar çok baskı yedik. O Bölümde gol yemememiz bizim için iyi oldu. İkinci yarıda Tek kale bir futbol oynadık. Fenerbahçe bizim gol aradıgımız bölümlerde hızlı çıkarak Gol pozisyonları yakaladı ama degerlendiremediler.Guti'nin yine akıl dolu pasında Bobo'nun yere düşmesi sonucu yakaladıgımız Penaltı ile beraberligi yakaladık.

Maçın yıldızları Beşiktaş'ta Guti, Fenerbahçe'de Dia'dır. Guti için gerçekten diyecek bir laf bulamıyorum. O paslar, Çalımlar, Aldıgı paslar bile akıllı ve zeki oldugunu gösteriyor. Aykut Kocaman'dan Bobo'nun oyuna girmesinden Sonra Gökhan'ı oyuna sokmasını bekliyordum. Gökhan girerse 2-3'ü yeriz diye düşünüyodum ama O Hamleyi yapmadı Aykut Kocaman.

Bir lafımda Taraftarımıza Gerçekten Kadıköy'ü İnlettiler. Onlarada Ayrı Teşekkürler..
    Last edited by I3esiktas : 20.Eylül.2010 at 13:50

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Oyun olarak BJK baris ustundu. Gole kadar cok ustunduk, yine ikinci yarinin tamaminda ustunduk, FB anca hasbelkader attigi (faullu) golden sonra pozisyonlara girdi. Macin sonlarina dogru istatistiklerde isabetli pasta 300-170 kornerde 7-4 BJK ustunlugu vardi, 2 kati fark neredeyse, sadece FB daha fazla pozisyona girdi. Ama FB'li taraftarlar kendi sahasinda daha 40. dakikada 2 sakatliktan dolayi degisiklik yapmak zorunda kalan, 3 gun evvel yorucu mac yapmis, solbekini sagbek oynatmak zorunda kalan takima karsi 45 dakika defans yapip yerde yatarak zaman gecirmeyi ve kontra atak oynamayi dusunen takimi begendiyse bilemem, o kendi fikirleridir. Ben oyundan memnunum, skordan da pozisyonlar ve golun dakikasi itibariyle memnunum, ama Schuster daha iyi secimler yapsaydi (Cenk-Hakan, Ibo-Iso, Bobo-Nobre) maci cok rahat kazanabilirdik.
    ne desem ki bilemiyorum cidden yani cidden mükemmel oynadı bjk 1buçuk gol pozisyonu mu ne var ama penaltı dışında.Fenerbahçede 6-7 tane bomboş atamadı sanırım işin özeti bu. ilk yarım saat içinde 1-0 öne gecmiş fener ve barca değil haliyle kapanıyoki emre'de sakatlandı mı ne oldu bilmiyoruz olmayınca orta saha tamamen defans yapar oldu skoru korumak adına yüzde 60larda sizin oynamanız gayet dogal.ceza sahasına giremedikten sonra istediğiniz kadar oynayabilirsiniz zaten sıkıntı yok.Ayrıca sadece FB daha fazla pozisyona girdide komik yahu biz daha cok korner attık biz daha cok pas yaptık fenerde arada kalecimizle karşı karşıya kaldı işte demek cidden ilginç bi bakış açısı
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

bjk4ever, Fenerbahçeli bir tane futbolcu bile yerde yatmadı, zaman geçirmeye çalışmadı. Ne sakatlık numarası yapan Fenerbahçeli vardı sahada, ne yere yatan. Başka maçı seyretmiş olmalısın.

Kaldı ki zaman geçirmek için yerde yatsak, oyuncu değiştirsek bile bu normal. Dün R.Madrid bile R.Sociedad karşısında vakit geçirmek için son dakika oyuncu değişikliği yaptı.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    yani cidden sinir harbi var burda ne yani istatistikler böyle olunca siz mi maça hükmetmiş oluyosunuz.geçmiş derbileride açın benzer istatistiklerle karsılasırsınız hemde onlarda biz kazandıgımız halde Çünkü biz erken gol bulup öne geçiyoruz o süreden sonra mecbursunuz baskılı oynamaya bunu anlamak güç değil. kaldı ki 1 milyon şutta çekmiş olsanız kaç tane net pozisyonunuz var 3 diyemezsiniz bile
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    yani cidden sinir harbi var burda ne yani istatistikler böyle olunca siz mi maça hükmetmiş oluyosunuz.geçmiş derbileride açın benzer istatistiklerle karsılasırsınız hemde onlarda biz kazandıgımız halde Çünkü biz erken gol bulup öne geçiyoruz o süreden sonra mecbursunuz baskılı oynamaya bunu anlamak güç değil. kaldı ki 1 milyon şutta çekmiş olsanız kaç tane net pozisyonunuz var 3 diyemezsiniz bile
    Peki siz erken golü bulunca siz mi daha iyi oynamış oluyorsunuz?

3 Net pozisyonumuz varsa heralde farklı maçlar izledik. TRT1'i aç özet vercek asıl maçı izle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ben maçı canlı olarak izledim 3 tane bile pozisyonunuzun olmadıgını düşünüyorum.ilk yarıda volkanın sakatlandıgı pozisyon,toraman'ın bomboş kafası ve bide karambol pozisyonunuz var Q7'nin volesinde.
    ben biz iyi oynadık demiyorum erken gol bulan daha çok baskı yer yani herkes oynaması gerektiği gibi oynadı diyorum.Ki biz biraz becerikli olsak fark olurdu maç rahat rahat hemde

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

sen beni oyle dedigimi nerde gordun. Benim onceki yorumuma bakarsan ben macin hakki beraberlikdi dedim ve oylede oldu. Fenerbahce daha fazla pozisyon buldu ama oyunun genelinde iki takimda iyi oynadi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Doğru istatiskler yalan atıyor. Maçın hakkı 5-0 Fenerbahçe lehine. Beşiktaş kötü oynadı.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

ben maçı canlı olarak izledim 3 tane bile pozisyonunuzun olmadıgını düşünüyorum.ilk yarıda volkanın sakatlandıgı pozisyon,toraman'ın bomboş kafası ve bide karambol pozisyonunuz var Q7'nin volesinde.
    ben biz iyi oynadık demiyorum erken gol bulan daha çok baskı yer yani herkes oynaması gerektiği gibi oynadı diyorum.Ki biz biraz becerikli olsak fark olurdu maç rahat rahat hemde
    Bende sakatliklar olmasaydi ve ikince yari Bobo, Necip ve Tabata girip yenerdik diyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Doğru istatiskler yalan atıyor. Maçın hakkı 5-0 Fenerbahçe lehine. Beşiktaş kötü oynadı.
    söylediğimin çok iyi anlaşıldığını düşünüyorum yani geçen sene ki yada daha önceki maçları aç fenerbahce kazanır ama istatistikler yalan atar çünkü erken gol bulanın daha az şut atması, daha çok kapanması,daha az topla oynaması çok normal ingiltere değil burası 1-0a yatılıyor genelde derbilerde ki fenerbahce bu maç 6-7 tane güiza vari gol kaçırdı bjk için bunu söylemek güç sadece toraman'ın kafa vuruşu çok çok netti kaçmaz denecek cinsten o kadar yoksa maçın en iyi oyuncusu gutiydi,Q7de ne topuk pasları verdi gibi şeyler söylüyorum ben ama nihat'ın falan uzaktan attığı cılız şutlara bakarak fenerbahceden daha cok hak ettiğinizi söylemeniz haksızlıktır bi tarafa

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Neyse biz puanımızı aldık Oyunumuzdanda çok memnunuz. Siz bizim bu oyunumuzu begenmiosanız Heralde siz her maç Barcelona gibi oynuyorsunuz. Bu Saatten Sonra sidik yarışına giremem. Kim daha iyi oynadı diye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ben ne diyorum sen ne diyosun neyse. Fenerbahçe ligden kopmamıştır hala yani Fatih Terim'in galatasaray'ı gibi bir patlama bekliyorum takımdan hadi hayırlısı diyelim.Dia iyiydi bugün ama Niang özellikle ikinci yarı çok bitkindi Mehmet Topuz yine ofansif olarak sıfırdı.Bilica beklenilenden çok iyiydi
    Birde yanılmıyorsam eğer Volkan maçtan sonra dediki hakem bi kez daha izin vermem demiş tedavi olması için ne alaka anlamadım yani maça devam edemiyosun zorlama sporcu sağlığı vs gibi bi kurala dayanarak söylemediyse bunu üzerinde çok durulması gereken bi tavır,sergilediği

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Bir fenerbahçeli olarak oynanan oyundan acayip rahatsızım bildiğin anadolu takımı gibi oynadık , maç kadıköyde baskı kurması gereken takım biziz ama resmen geriye yaslandık rakibe pres yapmadık gutinin bile topla oynamasını sağladık tabi kontralardan pozisyon bulduk ama değerlendiremeyince sonuç bu oldu.
    Emre bu takımın herşeyi o çıkınca zaten topa sahip olamayan takım ortasahayı tamamen beşiktaşa teslim etti ve ortaya bütün gücüyle geriye yaslanan çirkin bir futbol oynayan takım ortaya çıktı , bazı fenerbahçeli arkadaşlar çok gol kaçırdığımızı ve hakeden tarafın biz olduğumuzu söylemiş ama katılmıyorum.
    Aykut Hocaya güvenim bu maçtan sonra iyice azaldı daha oyun felsefemiz hücüm mu savunma mı belli değil her maç bi garip oynuyoruz acilen ne oynamak istediğimize karar vermemiz lazım bugünlük oyunu bi daha görmek istemiyorum.

Fenerbahçe gibi bir takımda 9 resmi maçta sadece 2 galibiyet.

Önce Young Boys´a elenip Şampiyonlar Ligine gidilemiyor.

Sonra Paok´a elenip UEFA Avrupa Ligine gidilemiyor.

Lig´de alınan 2 galibiyet Antalya ve Manisa gibi iki vasat takıma.

Trabzonspor‚Kayserispor gibi ligin güçlü takımlarını yenemiyoruz.

Herkesin büyük heyecanla beklediği Beşiktaş maçında kendi evinde deplasman takımı gibi oynayıp 1-0´a yatmaya çalışıyorsun; sonuç yine yenilen gol ve hüsran.

Lig´de 11 gol atıp 8 gol yiyiyoruz.11 gol ile en çok gol atan takımlardan olurken‚yediğimiz 8 gol ile de ligin en çok gol yiyen takımlar arasına giriyoruz.

Taktik‚teknik ve oyuncu-lar arası sorunlarıda bariz belli.Cristian‚Selçuk gibi oyuncuları banko oynatırken Stoch gibi bir isim iki maçta yedek kalıyor.

Söyleyin şimdi cidden Aykut Kocaman´a güvenmelimiyiz bu sonuçlar ortadayken? Ben geldiğindede güvenmiyordum hala da güvenmiyorum açık söyleyeyim.

Bizim evladımızdır‚Fenerbahçelidir‚futbolcu olarak efsaneler arasınada girmiştir fakat teknik direktör olarak kocaman bir sıfırdır.Karanlık günler bekliyor sanırım bizleri‚keza durum hiç iç açıcı gözükmüyor.
    Antu'dan güzel bir alıntı.

Stoch konusu
    Stoch için Kayserispor maçında iyi oynamadığı için yedek kaldı denilmiş. İyi de bu adamın kötü oynama lüksü yok mu, hep mi iyi oynayacak? Kayserispor maçındaki performansa göre oyuncu seçimi yapılacaksa, en başta Selçuk'un Beşiktaş derbisinde ilk onbirde başlamaması lazımdı. Miroslav Stoch, Trabzonspor maçında sonradan oyuna girip çok etkili olmuştu, nitekim Rusya-Slovakya maçında da daha geçen hafta iyi oynayıp bir de gol attı. Yani Stoch'un Beşiktaş derbisinde 1 dakika bile süre alamaması, Quaresma ile Guti'nin yedek kalması gibi bir şey olurdu. Bobo yedek başlayınca biz Fenerbahçeliler nasıl sevindiysek, Stoch yedek başladığında da eminim Beşiktaşlılar sevinmiştir. İ.Üzülmez gibi bir oyuncu ters kanatta, sağ bekte görev alıyorken Stoch'u bu bölgede kullanmamak bence Aykut Kocaman'ın intiharıydı. Özer girdikten sonra biraz oynadı, onun dışında hiç katkı veremedi. Dia hangi kanatta oynadıysa (ilk yarı sol, ikinci yarı sağ) o kanattan geldi ataklar. Dia'nın yanına Stoch'u da koyduğunda Beşiktaş'ın iyice savunması çökecekti, nitekim Aurelio da oyundan çıkmıştı. A.Kocaman bence kendi elleriyle altın tepside verdi maçı Schuster'e.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Gole kadar üstün olan taraf bizdik.Yediğimiz gol maçın kaderine direk etki etti.Golün olduğu dakika bence Fenerbahçe adına tam bir şans dakikasıydı.Hakan adeta hediye etti golü.Böyle bir basit hata yapma lüksü yok Hakan'ın.Açıkcası kendisine olan güvenim sarsıldı bu hatasından dolayı.Yine golün olduğu pozisyonda Lugano'nun faulü var İsmail'e.Golü yedikten sonra dengemizi kaybettik ve savunmada Fenerbahçe önemli pozisyonlar buldu ancak farkı artıracak golü kalemize gönderemediler.Bu da bizim şanslı olduğumuz taraftı.Acaba o golü vermeseydi hakem nasıl bir maç olurdu merak ediyorum açıkcası.İkinci yarı toparlandık.Fenerbahçe kalesine yüklenmeye başladık.Çok fazla olmasa da beraberlik şansları bulduk.Toraman'ın bomboş pozisyonu,Quaresma'nın Aurellio'ya attığı orta-pas karışımı sert vuruşu Volkan'ın son anda kesmesi,yine Quaresma'nın şutu ve dönen topta Bobo'nun bulduğu pozisyon.Golü daha erken bulabilseydik daha farklı bir maç olabilirdi.Yine Fenerbahçe'de Dia yakaladığı net fırsatı değerlendirse maçı bitirebilirdi.İlk yarıda iki değişiklik hakkımızı kullanmak zorunda kalmamız Schuster'in ikinci yarıda oyuna müdahale etme şansını çok azalttı.Son hakkını kullanmak için 70'lere kadar beklemek zorunda kaldı.Daha erken müdahale etme hakkı olsa ve maçta yokları oynayan Nihat'ın yerine de formda bir Tabata'yı alabilseydi yine maçta farklı şeyler olabilirdi. Fakat bunların hiç birisi olmadı ve maç berabere sonuçlandı.Açıkcası bu maçtan beraberlik almak bizim adımıza kötü bir sonuç değil.

Maçtan önce bazı oyuncular tercih edilseydi daha iyi olabilirdi demiştim.Bunlardan en çok Nihat-Tabata değişikliğinin eksikliğini hissettik.Yine Bobo,sonradan girerek gösterdiği performansla Nobre'den daha çok iş yapabileceğini gösterdi.Keza Cenk-Hakan değişikliği de maçın kaderine etki edebilecek cinstendi bence.Sonuç olarak berabere bitti ama yerinde tercihler yapsa belki bu maçı kazanadabilirdik.Neyse artık geçti her şey.Umarım ilerideki maçlarda hocamızın kafasındaki planlar tutar.
    So what?
    Saike

Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri