Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
62. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

29 46.77%
  • Beşiktaş kazanır

26 41.94%
  • Berabere biter

7 11.29%
1 ile 30 arası toplam 356 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Beşiktaş [5. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    yani cidden sinir harbi var burda ne yani istatistikler böyle olunca siz mi maça hükmetmiş oluyosunuz.geçmiş derbileride açın benzer istatistiklerle karsılasırsınız hemde onlarda biz kazandıgımız halde Çünkü biz erken gol bulup öne geçiyoruz o süreden sonra mecbursunuz baskılı oynamaya bunu anlamak güç değil. kaldı ki 1 milyon şutta çekmiş olsanız kaç tane net pozisyonunuz var 3 diyemezsiniz bile
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    yani cidden sinir harbi var burda ne yani istatistikler böyle olunca siz mi maça hükmetmiş oluyosunuz.geçmiş derbileride açın benzer istatistiklerle karsılasırsınız hemde onlarda biz kazandıgımız halde Çünkü biz erken gol bulup öne geçiyoruz o süreden sonra mecbursunuz baskılı oynamaya bunu anlamak güç değil. kaldı ki 1 milyon şutta çekmiş olsanız kaç tane net pozisyonunuz var 3 diyemezsiniz bile
    Peki siz erken golü bulunca siz mi daha iyi oynamış oluyorsunuz?

3 Net pozisyonumuz varsa heralde farklı maçlar izledik. TRT1'i aç özet vercek asıl maçı izle

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by sananes View Post
    sen beni oyle dedigimi nerde gordun. Benim onceki yorumuma bakarsan ben macin hakki beraberlikdi dedim ve oylede oldu. Fenerbahce daha fazla pozisyon buldu ama oyunun genelinde iki takimda iyi oynadi.

Mesaj Yetkileri